• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göktuğ Saraydaroğlu'na Ameliyat olan var mı kızlar?

merhaba. benim nefes sorunum da vardi o yuzden egri kemik de alindigi halde hic ücret ödemedim ama açkçası bu işler nasl oluyor tam bilmiyorum, nefes sorunun var diye devlette bu estetik kısmını arada kaynatıyorlar mi yoksa eğriligi her zaman bir saglık sorunu olarak mı kabul ediyorlar, bilmiyorum canım, bunu doktorla konuşman daha dogru olur. alsalar da o estetikcilerin alacagı tutarlarda olacagın zannetmiyorum. bu arada burnumda hicbir sorun yok diyorsun ama herhangi bi muayene ya da tomogrofiden sonra mı söylüyorsun bunu bilemiyorum, belki de sende de vardır sorun. benim cevremdeki coğu kişide var problem, mesela düzenli baş ağrıs sikayetiyle gidiyor, burnunda hic sorun olmadigini söylüyor, görünürde de egrilik vs yok ama icte bir egri kemigin sebep oldugu cıkıyor ortaya, belki senin de bir saglık sorunun vardır da farkında degilsindir. hemen pazarlia girme derim :) doktorun ne zaman gidecegini bilmiyorum hala ama mesela benim haftaya bir randevum var kendisiyle, sen gittiginde ameliyat gün verir umarım. göktu bey tüm soru isaretlerine tek tek cevp verebilecek kadar ilgili ve sabirli sevecen birisi. bunun dışnda benim cevaplayabilecegim diger sorun da evet, genel anestezi yapıyor, ağrı oluyor ama katlanilamayacak bir ağrı deil ameliyattan hemen sonra bir ağrı kesici yapiyorlar, sabah tekrar yapip öyle gönderiyorlar zaten yeniden baslayacak bir agriya izin vermiyorlar, sonrasinda kullandigin antibiyotik ve agri kesici de seni rahatlatiyor.ameliyattan hic korkma canım. ama beni ciddiye alacaksan bir öneride ulunmak isterim eger param yok ama bu egrilikten kurtulmak istiyorum diyorsan ( goktug bey estetikci olmadigi icin mükemmel bi sonuc da bekleme bence) randevuna gittiginde ameliyat gün veriyorsa eger,düsneym vs diyerek erteleme bence. gidecegi icin diyorum. sen yine dusun zaten sana verecegi ameliyat gnüne kadar düşünür,vazgecersen bildirirsin. ama sonradan karar verirsen randevu alman bile zor.ben randevuyu 3 gün erteledim, ameliyatim otomatikman 2 ay ileri tarihe kaydı. simdiden sonra böyle bir vakit yok sanıyorum. hersey gistedigin gibi olur umarım

ben tamamen estetik amaçlı burun ameliyatı olmayı düşünüyorum.şevket yılmaz hastenesi doktoru Vedat menderes yapıyor mu ne kadar bi ücret veriliyor bilgisi olan var mı? baya bi araştırdım özel hastaneler çok pahalı.

Merhaba arkadaşlar, Göktuğ 'a ameliyat olan arkadaşların durumu nasıl? Var mı övgü şikayet eklemek istediğiniz bir şeyler. Mayıs başında bende ameliyat olacağım kendisine. Fikrinizi belirtirseniz çok sevinirim.

bende de sorun çok; içteki kemik, üstteki eğrilik, et de vardır, bir de üst kısımda dışarıdan görünmeyen bi sorundan bahsettiler içi boş mu neymiş..
benim sağlık problemim üzerine konuştuk, görsel olarak ne yapacağı üzerine çok konuşamadık, daha sonra ayrıntılı konuşuruz diye düşünmüştüm, ben odasındayken çok kişşi girdi çıktı, rahat hissetmedim çorba gibi oluyor genelde odası- devlet hastanesi işte. oyüzden çok içime sinmemişti ama şimdi randevu almadan akşam çalıştığı bir gün işinin bitiş saatinde uğrayacağım randevu almadan.o zaman konuşurum. sadece üstteki kemiği alalım mı dedi ben de he dedim o kadar.ucu mucu şekli şemali çok konuşmadık saçmaladım aslında. peki sen ucunu da yapacak diyosun bunun estetiğe falan girdiğini söyleyip herhangi bir ücretten bahsetti mi?

üstteki yazıları okuyabildiysen ben de seninle benzer şeyler yazmıştım. aynı düşünüyoruz.her konuda aynı fikirdeyiz hatta.sade sen benden 10-15 gün önce ameliyat olacaksın o da benim için bir avantaj galiba :1:

noldu oldunuzmu amelıyatınızı acaba?

noldu oldunuzmu amelıyatınızı acaba?

evet oldum.3 aya yakın zaman oluyor, şimdiden oturdu bile.görüntü olarak çok memnunum.
5 kuruş vermeden estetik oldum.beklentilerim çok düşük olduğu halde.. ama bazı sıkıntılar da yok değil.
ben Göktuğ Bey'de KBB doktoru olduğu için nefes sorunumu tamamen çözeceğini düşünüp sadece estetik açıdan endişe duyuyordum tam tersi oldu maalesef :26: nefeste bir sıkıntım var şuan ama burda karalayıcı bir şey söylemek de istemem, belki onun dışında gelişen bir durumdur, sonuçta bu bir sağlık problemi, hiçbirimiz uzman değiliz, doktorlar da bize herşeyi olduğu gibi anlatmıyorlar, benim sorunum o doktorun başarısızlığını göstermiyordur belki de. biliyorum. ama görüntü ne durumda derseniz gayet düzgün ve doğal.bu adam estetiği seviyorrr

evet oldum.3 aya yakın zaman oluyor, şimdiden oturdu bile.görüntü olarak çok memnunum.
5 kuruş vermeden estetik oldum.beklentilerim çok düşük olduğu halde.. ama bazı sıkıntılar da yok değil.
ben Göktuğ Bey'de KBB doktoru olduğu için nefes sorunumu tamamen çözeceğini düşünüp sadece estetik açıdan endişe duyuyordum tam tersi oldu maalesef :26: nefeste bir sıkıntım var şuan ama burda karalayıcı bir şey söylemek de istemem, belki onun dışında gelişen bir durumdur, sonuçta bu bir sağlık problemi, hiçbirimiz uzman değiliz, doktorlar da bize herşeyi olduğu gibi anlatmıyorlar, benim sorunum o doktorun başarısızlığını göstermiyordur belki de. biliyorum. ama görüntü ne durumda derseniz gayet düzgün ve doğal.bu adam estetiği seviyorrr

kusura bakmayın rahatsz ettım sızıde..bende salt estetık amaclı dusunuyorum..goktug bey hakkında operasyon gecırıp pısman olanda olmus..korktum onları okuyunca..:(resmınızı gorebılırmıyım acaba sakıncası yok ıse..yardım edebılcek kımse yok sızden baska suan..:(

kusura bakmayın rahatsz ettım sızıde..bende salt estetık amaclı dusunuyorum..goktug bey hakkında operasyon gecırıp pısman olanda olmus..korktum onları okuyunca..:(resmınızı gorebılırmıyım acaba sakıncası yok ıse..yardım edebılcek kımse yok sızden baska suan..:(

şuan işyerimdeyim, eve geçtiğimde bugün vaktim olursa eski ve yeni fotoları paylaşırım.ben diğer hastalarını da gördüm. tabi göreceli birşeyden bahsediyoruz, bir şey herkese göre güzel olmayabilir. ama kötü bir görüntüyle karşılaşmadım ben hasatanede karşılaştığım kişilerde

Göktuğ beye ameliyat olanlar fotoğraf gönderebilirlermi acaba bende düşünüyorum ama çok kararsızım :/ herhangi bir şikayetiniz varmı yoksa memnunmusunuz?

Göktuğ beye ameliyat olanlar fotoğraf gönderebilirlermi acaba bende düşünüyorum ama çok kararsızım :/ herhangi bir şikayetiniz varmı yoksa memnunmusunuz?

arkadaşlar ben nisan ayında göktuğ beye ameliyat oldum , burnumda hafif bir kemer vardı. Genel anestezinin etkisi bitip uyandığımda herkes çok güzel olduğunu söylüyordu ameliyathane odasında :) Tamponlarım alındıktan sonra bant takıldı 1 hafta bant durduktan sonra çıktığında burnum ödemlerden dolayı olsa gerek acayip şiş ve kocamandı inanamamıştım. 1 ay sonra kontrole gittiğimde bu şişliklerin geçeceğini ve daha iyi olacağını söyledi . Yalnız benim burnumda sadece kemik kırıldı ve başka bir müdahale yapılmadığı için sanırım burun ucumda düşme meydana geldi evet kemer gitmiş burun sırtı dümdüz lakin burnum ucu aşağı doğru sarkık ve düşük. şuan ameliyat olalı 7 hafta oldu yaklaşık 2 aya yakın bir süre geçti .. Ellimde sürekli ayna ve düzelir diye bir umut bakıyorum . İnşallah bu burun ucundaki düşme ve sarkıklık ödemdendir çünkü bu kadar zahmete değsin. Göktuğ beye ameliyat olcaklar olmadan once iyice bir konuşsun. Nasıl bir ameliyat olacağını sorsun hangi işlemlerin uygulanacağını sorsun. Eğer sizde de sadece burun kemiği kırılacaksa burun ucunda düşme olur mu olmaması için burun ucunu kaldırmasınıda istediğinizi de söyleyin ve bütün tedbirleri alın . Bu sürece girmiş biri olarak size tavsiylerim bunlardır. Sabır ve zaman isteyen bir süreç iyi düşünün. :106:

arkadaşlar ben nisan ayında göktuğ beye ameliyat oldum , burnumda hafif bir kemer vardı. Genel anestezinin etkisi bitip uyandığımda herkes çok güzel olduğunu söylüyordu ameliyathane odasında :) Tamponlarım alındıktan sonra bant takıldı 1 hafta bant durduktan sonra çıktığında burnum ödemlerden dolayı olsa gerek acayip şiş ve kocamandı inanamamıştım. 1 ay sonra kontrole gittiğimde bu şişliklerin geçeceğini ve daha iyi olacağını söyledi . Yalnız benim burnumda sadece kemik kırıldı ve başka bir müdahale yapılmadığı için sanırım burun ucumda düşme meydana geldi evet kemer gitmiş burun sırtı dümdüz lakin burnum ucu aşağı doğru sarkık ve düşük. şuan ameliyat olalı 7 hafta oldu yaklaşık 2 aya yakın bir süre geçti .. Ellimde sürekli ayna ve düzelir diye bir umut bakıyorum . İnşallah bu burun ucundaki düşme ve sarkıklık ödemdendir çünkü bu kadar zahmete değsin. Göktuğ beye ameliyat olcaklar olmadan once iyice bir konuşsun. Nasıl bir ameliyat olacağını sorsun hangi işlemlerin uygulanacağını sorsun. Eğer sizde de sadece burun kemiği kırılacaksa burun ucunda düşme olur mu olmaması için burun ucunu kaldırmasınıda istediğinizi de söyleyin ve bütün tedbirleri alın . Bu sürece girmiş biri olarak size tavsiylerim bunlardır. Sabır ve zaman isteyen bir süreç iyi düşünün. :106:

herhangı bı ucret alıyorlarmı acaba..

kbb mi plastik cerrah mı arasında kaldım ben :18: kemik eğriliği, et ve kemer var. burun ucu da küçültülcek. acaba kbb doktoru burun ucunu yapabilir mi? yoksa hem kbb hemde plastik cerrahların girdiği hastaneleri mi tercih etmeliyim :44:

kbb mi plastik cerrah mı arasında kaldım ben :18: kemik eğriliği, et ve kemer var. burun ucu da küçültülcek. acaba kbb doktoru burun ucunu yapabilir mi? yoksa hem kbb hemde plastik cerrahların girdiği hastaneleri mi tercih etmeliyim :44:

cnm bak ben 3 eylulde amelıyat olcam..devlet hastanesıne gıttım umıt cakır'a...olan 6 7 tanıdıgm vr mukemmeller..bana gore tabi..hemde ucretı ıyı.plastık cerrahlar sevket yılmazda var mesela 3 bın ıstedı..

cnm bak ben 3 eylulde amelıyat olcam..devlet hastanesıne gıttım umıt cakır'a...olan 6 7 tanıdıgm vr mukemmeller..bana gore tabi..hemde ucretı ıyı.plastık cerrahlar sevket yılmazda var mesela 3 bın ıstedı..

vedat menderes ismini duydum ama görüşmedim daha önce ben açıkcası devlette estetiğe karşıyım. güvenemiyorum

bende bursada doktor arıyorum yardımcı olun lütfen göktug bey ayrılmış devletten

canım merhaba, ben dün devlet hastanesinde Göktüğ bey'e muayne oldum. Ancak mayıs sonu gel, tahlillerini yapıp gün vereyim dedi. ordaydı gidecek olsa mayısa gün vermezdi diye düşünüyorum.

Göktuğ bey özel hastaneye geçecekti, vazgeçmiş sanırım, iptal oldu dedi.
Bence sadece estetik konusunda değil sağlıkla ilgili her konu şans bu ülkede.Aynı doktordan bahsediyoruz ama ayn ıkişi herkesi aynı şekilde memnun edemiyor ki göreceli bir durumdan bahsediyoruz..

Ben ameliyat oldum, daha önce de yazmıştım, kemer vardı, nefes sorunum vardı,devlet hastanesi olduğu için beklentilerimi minimum düzeyde tuttum, yani daha kötü olmasın yeter düşüncesiyle gittim. ucu kalkacak şekli şöyle olacak gibi hiçbir pazarlık ya da konuşmaya da girmedim.
şuan herkes harika olduğunu ve çok doğal durduğunu söylüyor, çevrelerinde özelde ameliyat olup hüsrana uğramış kişileri örnek veriyorlar, benimkisine çok şaşırıyorlar hatta sanırım bazılarını beş kuruş para vermeden bu buruna sahip olduğuma inandıramıyorum.. şans diyesim geliyor sadece. şuan erken mi konuşuyorum, onu da bilmiyorum (7,5 ay oldu) gayet düzgün, şeklini koruyor. ucu da kalkık ve estetik olmuşum gibi durmuyor.zamanla ucu inerse hayal kırıklığına uğrarım tabi ama başta beklentim bu olmadığı için kabullenebilirim sanıyorum.

Göktuğ bey 2 yıl önce ameliyatımı yapmıştı gerçekten başarılı burun kemiğim kırıldı tekrar yerine yerleştirildi ve kemeri alındı estetikte yaptırdım ve gayet memnunum ameliyattan sonra ağrım bile olmadı ve burnum o kadar doğal duruyoki kimse inanmıyo eski fotolarımı görmeden ameliyat olduğuma devlet hastanesi falan deyip tedirgin olmayın kesinlikle işinde uzman Göktuğ bey herkese tavsiye ederim

Ameliyat olmadan önce ve sonraki fotoğraflarım Göktuğ beyin eseri ben çok araştırdım 1 yıl doktor bulmamla geçti

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 1.618
  • image.webp
    image.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 1.260
  • image.webp
    image.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 1.427
Göktuğ bey 2 yıl önce ameliyatımı yapmıştı gerçekten başarılı burun kemiğim kırıldı tekrar yerine yerleştirildi ve kemeri alındı estetikte yaptırdım ve gayet memnunum ameliyattan sonra ağrım bile olmadı ve burnum o kadar doğal duruyoki kimse inanmıyo eski fotolarımı görmeden ameliyat olduğuma devlet hastanesi falan deyip tedirgin olmayın kesinlikle işinde uzman Göktuğ bey herkese tavsiye ederim

fotograflarınızı inceledim gerçekten çok farklı ve hoş olmuşsunuz.peki göktuğ bey'e estetik olmak istediğinizi direkt söyledinizmi yoksa kendisi uygun görürse mi yapıyor?

Back
X