Börekler Gökkuşağı Böreği

süper görünüyor bende tam bir börek delisiyim ilk fırsatta yapacağımve çevremdekilere tawsiye edeceğim:KK52:

becerekli hanım arkadaşlar valla maşallah sizlere enişteler çok şanslı
benim sorum şu.bu böreği yapıp buzluğa atsak acil durumlarda çıkartsak pişirsek olurmu acaba

bide pişmeden keseceğiz değilmi

becerekli hanım arkadaşlar valla maşallah sizlere enişteler çok şanslı
benim sorum şu.bu böreği yapıp buzluğa atsak acil durumlarda çıkartsak pişirsek olurmu acaba

bide pişmeden keseceğiz değilmi

Güzel sözlerine teşekkürler sukut..:KK34:
Evet,dilimledikten sonra pişireceğiz.Ve dilimledikten sonra tepsi içinde birbirine değdirmeden dondurup poşetledikten sonra difrizde saklayabilirsin..:KK34:

Güzel sözlerine teşekkürler sukut..:KK34:
Evet,dilimledikten sonra pişireceğiz.Ve dilimledikten sonra tepsi içinde birbirine değdirmeden dondurup poşetledikten sonra difrizde saklayabilirsin..:KK34:

çok teşekkür ederim ilgin için smegolcuğumm ellerine sağlık bu akşm yapacağım inş. akıbeti hakkında bilgi veririm yeni evliyimde mutfak konusunda sizler kadar hünerli değilim:KK70::KK71:

çok teşekkür ederim ilgin için smegolcuğumm ellerine sağlık bu akşm yapacağım inş. akıbeti hakkında bilgi veririm yeni evliyimde mutfak konusunda sizler kadar hünerli değilim:KK70::KK71:

Estağfirullah.İnşaallah rast gider..:KK34:

öhüm öhüm smeagolun muhteşem böreğini cuma günü yaptım
harika görünüşü vardı tadıa öyle allah razı olsun canım benim tam not aldım kesinlikle heö göze hem miğdeye hitap eden bir börek...

tek şurada takıldım üzerine yumurta sürmüyoruz değilmi
ben sürmedim bu sebeple biraz kuru oldu sanki:KK17::KK56::KK19:

öhüm öhüm smeagolun muhteşem böreğini cuma günü yaptım
harika görünüşü vardı tadıa öyle allah razı olsun canım benim tam not aldım kesinlikle heö göze hem miğdeye hitap eden bir börek...

tek şurada takıldım üzerine yumurta sürmüyoruz değilmi
ben sürmedim bu sebeple biraz kuru oldu sanki:KK17::KK56::KK19:

Güzel sözlerine teşekkür ederim sukut..Allah hepimizden razı olsun..
Evet ,üstüne yumurta sürülmüyor,biraz çıtır bir börek ve sıcakken tüketmek gerekiyor,afiyet olsun..:KK34:

süpeer ellerinize sağlık en yakın zamanda deneyeceğim:KK66:

Teşekkürler..:KK34:

Son düzenleme:
X