Gelinlik Modelleri Gökhan Özen &Selen Sevigen evlendi Selen Sevigenin gelinliği

Alt kismi eski model perdelere benziyor
Ama itiraf etmeliyimki kiz güzel tasimis gelinligi...
Kendine has bi gelinlik olmus, o nedenle 10 üzerinden 7

Alt kismi eski model perdelere benziyor
Ama itiraf etmeliyimki kiz güzel tasimis gelinligi...
Kendine has bi gelinlik olmus, o nedenle 10 üzerinden 7

ama kız hoş olmuş yaaa
belki de boyu uzun olduğundadır kaydirigubbakcemile3

Bence de çok hoş görünüyor kız, gelinliği hoş olmasa da. Bu kız güzel bir elinlik giyseymiş mükemmel olurmuş. Tabi kendi seçimi, yakıştırmış ama daha güzelini seçebilirmiş.

gelinlik çok sıradan ama fizik mükemmel olduğu için onda ayrı bi hava katmış.. daha şık bi gelinlikle çok daha gösterişli olabilirdi..

güzel,ona yakışmış ama bana göre değil..gelinlik dediğin kabarık ve gösterişli olmalı bence zemuszemus

zevkler tartisilmaz derlerya
kiz uzun boylu fizik mükemmel, demekki böyle bir gelinlik istemis, saygi duyariz, süper de tasimis bence... duvagi güzel kiz güzel... üstündeki o degisik renkli sey de ne öle bilemedim... hos degil... biraz daha tasli dantelli olsaymis güzelmis ama toplam görüntü olarak süper yakismislar resimde cok güzel olmus

Valla ben beğendim. Gelinlik sade ama çok güzel taşımış. Ve Belindeki o kemerde farklı bi hava katmış. Saçı çok güzel olmuş çok doğal ve şık tam bi kır düğünü için. Tek kusur bulduğum yer gelnliğin göğüs kısmı bol gibi geldi tam oturmamış sanırım. Ama güzel gelin olmuşş

hiç beğenmedim. o kuşak ne öyle renk model felaket. kız bu gelinlikte bile böyle duruyor ya maşallah

nişan sanmıştım ben başta ama düğünmüş:S
kızın vücudu boyu posu maşallahlık
dolayısıyla çuval sarsalar gene güzel olurdu
gelinlik onun üstünde güzel duruo
ama aslında hiç bir ayrıntısı özelliği süsü püsü
dikim tekniği falan yok sıradan da sıradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…