- 13 Ekim 2023
- 9
- 11
- 29
- Konu Sahibi Helenitooo33
Gökhan Boyrazın kliniğine gittim. 2 saat bekledim gelen geçen hanı gibi… Kasaba giriyormuşçasına.. Gittiğim gün regl olduğum için sadece smear sonucumu gösterip ne yapılacağını sormak istedim kendisine. Muayne olmadım yani:) Neyse smear sonucuma göre leep yapılması gerektiğini diğer gittiğim 3 doktor gibi oda söyledi. Leep fiyatını ordayken almak istedim tuhaf bi şekilde biz size mesaj atacağız dediler. Çıktım 2 dakka sonra fiyatı mesaj olarak attılar :) Neden kasaba giriyormuş gibi hissettiğimi anlamışsınızdır.. Leep ve rahimden biyopsi ücretine 32.500 tl dediler. Neyse zaten ona yaptırmayacaktım. Bu arada muayne ücreti 2.500 TL. Ben fatura ve epikriz raporu almayı unuttum. Leep işlemim için Ankaraya geldim. O sırada kendilerini arayıp bana faturamı ve epikriz raporumu vermelerini istedim sekreter alamazsınız dedi kapattı. Aradım engelledi. Başka numaradan aradım bana doktorun yaptığı işleme saygısızlık yapıyorsunuz o zaman yoldan geçene gösterseydiniz sonucunu dedi:) PARDON? FATURA VE YAPTIĞINIZ İŞLEME KARŞI EPİKRİZ SONUCUMU İSTEMENİN NERESİ SAYGISIZLIK????? Tekrar engellediler. Gökhan Boyraz ve ekibi bunu fazlasıyla yapıyor demek ki.. Gideceklere duyurumdur ben olsam asla gitmem ama gidicekseniz de çıkmadan EPİKRİZ MUTLAKA İSTEYİN. Öyle işlem yapmadan ücret almak yok canım :) Burası MUZ CUMHURİYETİ DEĞİL! ( bu arada google da kendisine yaptığım yorum nedense çıkmadı ama çok doğru kişiye çattı…)