• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gökçek: 'Tekmeyi Doğru Bulmuyorum Ama İnsani Bir Hareket'

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
$537db877fcaa078f4ae74809.jpg

Melih Gökçek, Beyaz TV'de yayınlanan "Basın Kulusi" programına konuk oldu. Soma'da yaşanan protestoları değerlendiren Gökçek, Bülent Arınç'ın Yusuf Yerkel'i eleştiren sözlerine ise katılmadığını söyledi.

Yusuf Yerkel'in Soma'da polisin müdahale ettiği protestocuya attığı tekmeyi insani bulduğunu da ifade eden Gökçek, CHP'li Gürsel Tekin'in geçtiğimiz günlerde internete düşen görüntülerini örnek göstererek insanın zaman zaman çileden çıkabileceğini söyledi.

"YERKEL'İN Kİ İNSANİ BİR TAVIR"

Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel'in Erdoğan'ın yakınında bir isim olduğu için gösterdiği tepkinin doğru olmadığını anlatan Gökçek, Başbakan'a yapılan saldırının bu olayı tetiklediğini iddia etti. Gökçek şöyle konuştu: "Bakın Yusuf'un yaptığı doğru bir hareket değil. Ama Yusuf bir insan. Netice itibariyle adama söveceksin. Görüntülerde yok ama burada Yusuf saldırıya uğruyor. Bu doğru bir hareket değil ama insani bir harekettir bu. Eğer bu savunmaysa bunu savunuyorum. Bu hareketi doğru bulmuyorum ama insani bir hareket. Bunu söylemek gerekiyor.

"NE YAPSIN ÇOCUK"

Tahammül sınırını aşmış ne yapsın çocuk. İnsanlar burada vicdani olarak değerlendirmiyorum. Burada etki ve tepki var. Bundan dolayı burada Yusuf'u linç edilecek bir durum yok. Burada gözükmüyor ama kendisine de bir saldırı var. Herşeyi çekmemişler. Linç edilmeyi hak etmiyor."

Aktif Haber

Lafa bak, 'Burada gözükmüyor ama kendisine de bir saldırı var. Herşeyi çekmemişler. ' Tabi o anda yanındaydı, herkeste yedi !!

Bu ülkede hak hukuk aramanın insani bir hareket olarak kabul edilmiyor, ama atılan tekmeler insani bir hareket olarak söyleniyor. yuhhh artık diyorum.

İllallah ettirdiler artik ya !!!!!!!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Melih Gökçek 'in böyle bir şeye insani demesi normal oğulları da böyle insani davranışları pek sever çünkü :ssz:

Samuray kılıçlı Gökçek'e 17 ay hapis

Trafik tartışması yüzünden silahlı-kılıçlı kavgaya karışan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğulları Ahmet ve Osman Gökçek, adam yaralamak ve kılıç taşımak suçlarından hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme cezaları paraya çevirirken, olayda ağır yaralanan avukat kardeşler Oğuz Kaan Doğan ve Metehan Doğan da mahkum oldu.

Melih Gökçek'in oğullarının karıştığı kavga davasında bugün karar çıktı. Ankara 10. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen davada mahkeme Osman Gökçek'i iki kişiyi darp etmek, yaralamak, izinsiz kılıç taşımak suçlarından toplam 17 ay hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme bu cezayı, toplam 10 bin 650 YTL para cezasına çevirdi. Aynı davada yargılanan Ahmet Gökçek de toplam 12 ay hapis cezasına çarptırıldı, ceza 7 bin 200 YTL para cezasına çevrildi. Gökçek'in yeğeni Ufuk Seçkin de Ahmet Gökçek ile aynı cezaya mahkum edildi.

GÖKÇEKLER'İN YALANCI TANIĞI DA MAHKUM

Olaya adı karışan güreşçi Taşkın Özkale ise toplam 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Özkale'nin cezası paraya çevrilmedi. Gökçekler'in tanık gösterdiği Borga Şahin ise yalancı tanıklık yaparak suçu üstlenmek istediği gerekçesiyle 6 ay hapis cezasına çarptırıldı, bu ceza da 3 bin 600 YTL para cezasına çevrildi. Olaya karışan dört kişi ise beraat etti.

MAĞDURLAR DA CEZA YEDİ

Olay sırasında hayati tehlike atlatan avukat kardeşler de kavgayı başlattıkları ve Osman Gökçek'i yaraladıkları gerekçesiyle ceza aldı. Mahkeme müşteki-sanık Avukat Oğuz Kaan Doğan'ı toplam 10 ay hapis cezasına çarptırdı, bu ceza 6 bin YTL para cezasına çevrildi. Müşteki-sanık Metehan Doğan da toplam 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme bu cezayı 4 bin 800 YTL. para cezasına çevirdi.

EN FAZLA CEZA KILIÇTAN GELDİ

Osman Gökçek, en yüksek cezayı kavgada kullandığı kılıçtan aldı. Mahkemede, Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız bilirkişilik yaptı. Duruşma salonuna getirilen kılıcı inceleyen Yıldız, "Bu kılıcın taşınması vahim bir şeydir, ateşli silahlar kanuna muhalefete girer" dedi. Mahkeme, Osman Gökçek'e izinsiz kılıç taşıdığı için 9 ay hapis cezası verdi. Mahkeme olayda havaya bir el ateş edilen Osman Gökçek'e ait silahın ruhsatlı olduğundan sahibine iadesine karar verdi.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6229751.asp

Son düzenleme:
Sokaga cikan halka etki ve tepki var denilmiyor ama is kendilerine gelince bu fizik yasasi devreye giriyor. Ne diyelim hocam, zamaninda fizik dersini iyi algilatamamissiniz.

Sokaga cikan halka etki ve tepki var denilmiyor ama is kendilerine gelince bu fizik yasasi devreye giriyor. Ne diyelim hocam, zamaninda fizik dersini iyi algilatamamissiniz.

Bunlarin fizik kanunlari bunlara munhasir lucky, her konuda oldugu gibi...

Gokcek'e birinin demesi lazim, biz de insaniz, bizim de tahammulumuz coktan doldu, biz de birilerini tekmelemek istiyoruz, n'olcak simdi?

yakınını kaybettiği için tepki gösteren vatandaşın yaptığı kanunsuzluk; aynı vatandaşa tekme sallamak insani...

biz de sizi insani bulmuyoruz ama hayattasınız.

doğal selleksüyon konusunun yeniden detaylıca araştırılmasını talep ediyorum. zira bir yerlerde hata var. bu tiplerin içindeki atlaya zıplaya tırmalayarak çoğalan hatalı genin bulunup imha edilmesini "insani" neslin geleceği için elzem görüyorum.

Türkülerimiz ne kadar güzel, türkülerimize sahip çıkalım:16:

Arabaya taş koydum -civanım arabaya taş koydum
Ben bu yola baş koydum -civanım ben bu yola baş koydum
Seni gelecek diye -civanım seni gelecek diye
Sol yanımı boş koydum -civanım sol yanımı boş koydum

Kekliğim vak vak - ufak ufak ufak bas
Aç kolların sar boynuma ister öldür ister as

Arabası dört teker / Beyoğlu’na kum çeker
Beyoğlu’nun kızları / İşmar eder göz süzer / Kekliğim ...
:24::24::24:

azıttı iyice bu akp. kendi babasinin ciftligi saniyor heralde bu ulkeyi. turkler adamin aklini alir allahin capulcusu bianda kaddafi gibi halkin arasinda bulursunuz kendinizi. o zaman goruruz sizin artistliginizi it surusu

from Çankaya Köşkü

Back