• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gökçe BAHADIR - Ali SUNAL EVLENDİİİ

böyle gelinlik mi olur ya çoksıradan olmuş neyse herkezin kendi zevki mutluluklar

ayy çok güzel yaaa bayıldım ben bu gelinliğe sade şık ve çok zarif bir gelinlik gökçede çok güzel taşımış gelinliği yakıştırmış kendine harikaaaaaaaaaaaaaaa :52::52:

ali sunal ve gökçe bahadır .... ikisini de çok severim beğenirim . gökçe bahadırın hem nikahta giydiğine hem de düğünde giydiğine bayıldım :) bir ömür mutluluklar..........

Ahh ahh devir baya değiştiii :97:
Ne gelinliğin şekli kaldı , ne de eski örf ve adetlerimiz işleri güçleri kamera önünde nasıl saçmalık yapıcaz nasıl olay olucaz başka işleri olmaz zatenn :19:
cık cık hiç beğenmedimm :20::20:

yakışıyorlar birbirlerinee , 2 hafta önce bende bodrumda evlendim bende mi bu tip bişey giyseydim diye düşündüm bi ann :1:
mutlu olsunlar :)))

Hem nikahında,hem de düğününde giydiği gelinliği çok yerinde buldum.Yerine göre giyinmek diye bir şey vardır.Nikah,Bodrum'da,havaların oldukça sıcak olduğu zamanlarda gemi yanaşma iskelesinde yapıldı.Ben de Bodrum'da yaşıyorum ve nikahın yapıldığı yeri biliyorum.Konsepteçok uygun olmuş.Nikah belediyenin evlendirme salonunda yapılsaydı o zaman yorumlara katılırdım.Abes olurdu gerçekten.Hem gelinlik,hem makyaj,Hem saç,gelin buketinden ayakkabıya kadar her şey ortama uygun.Ayrıca ben düğündeki gelinliği de çok beğendim.Gelinliğin her zaman sade olmasından yanayım.Bir gelin bence gösterişli olmaktan öte masumiyeti çağrıştırmalı.Zaten gelinlik masumiyeti simgeler.Allı,pullu,işlemeli gelinlikleri beğenmeyen biri olarak gelinliğe bayıldım.Muhteşem olmuş.Ömür boyu mutluluklar.

Son düzenleyen: Moderatör:
gelinden ziyade pon pon kıza benzemiş..al bu kızı eline 2 pon pon ver maca git.. bu ne yaaa komsunun düğününe gider gibi...bu ünlüler şu gelinlik konusunda neden bu kadar zevksz oluyor anlamıyorum...:33:

Çok güzel olmuş bence süslü püslü abartılı gelinliklerdense 1000 kere tercih ederim bunu.(mini olan için söyledim tabi diğeri muhteşem zaten laf yok ona)

Son düzenleme:
Back