Gelinlik Modelleri Gökçe BAHADIR - Ali SUNAL EVLENDİİİ

Bence nikah için giyilmiştir.Gündüz vakti düğün yapmadı ya bunlar.Sonuçta insanlar nikahta normal bir elbise giyip,düğünde kabarık etekti şaşalı gelinlik giyiyorlar.Eğer düşündüğüm gibiyse gayet tatlı olmuş:)

bizim bi tanıdığımızda değişik bi gelinlik giymişti bunun gibi mini ama mininin üstünden uzun tüller cıkıyodu.yani nasıl anlatsam bu mini gelinliğin altına bi katta uzun tülden etek giymiş gibi.o şekilde yapıp daha çok gelinliğe benzetebilirdi giydiği elbiseyi.

bu arada duvağı okadar uydurukki beni cok rahatsız etti.hani kına gecesinde gelinin arkadaşlarına verilen duvak taçlara benziyo.

bu nikah için sanırım.
az önce tv de başka uzun bir gelinlik vardı üzerinde.
yel değirmeninden çıkıp küçük bir adada dans ediyorlardı.

ya insan kaç kere gelinlik giyerki bence giydinmi senin için en güzel en şaşalı olanını giymelisin bune böyle başkasının dügününe gider gibi başındaki duvak diie adlanırılmış tülle sanki gelinin sagdıcı olmuş gibi duruyo ( gerci sagdıçlar bile daha güzel giyinir) neyse ama yakışıyolar Allah mesut ettsin ne diyelim .

Evlenmelerine çok şaşırdım
Ne güzel kızsın doğru düzgün bir gelinlik giyseydin ya sevmem ama varmısın yokmusun Gizem güzel olmuştu

kızlar bu nikah ta giydiği bir elbise bence çok tatlı olmuş

yunan adalarının birinde düğün yapmışlar gelinliği çok güzel

Bende nikahta giydigi elbiseyi gelinlik zannedim "bu ne yeaa" demistim ama gercek gelinligi harbiden güzelmis. Sade ve $Ik. Ama duvagini ve sacini begenmedim.

Allah mutlu mesut etsin :)

Gelinliği normalde çok beğeneceğim bir tarz değil ama o mini elbiseden sonra gözüme baya baya güzel göründü.Saçı başı yakışmış ama.

Yalnız sadece nikah için bile olsa özel olması gerektiğine inanıyorum ve yine çok kısa,kötü buldum mini elbisesini.Sonuçta 'nikah' bu.Çok özel...​

bence hem nıkahında olsun hem de dugun ıcın gıydıgı gelınlıkte olsun cok basarılı tercıh yapmıs .ben cok begendım.nikahta gıydıgı elbıse cok tatlı ufak duvagıda tatlılıgına tatlılık katmıs .gelınlıgıne asık oldum dıyebılırım o gelnlıgın kuyrugu yumusak bır sekılde dokulmus yere ,asık oldum resmensade ve sık .dogru bır tercıh bence.
bızım genc kızlarımız bazen bır kere evlenıyorum en guzelı olucagım dıye abartının cıvıgını cıkartıyorlar .vucudunu tanımadan gelınlık gıyorlar en şaşalısı olucak dıye ,160lık boyuna gıder o ucu bucagı olmayan uzunluktakı kuyruklu gelınlık gıymezler mı bırde kabarıklılıgını abartırlar artık gelını ararsn o gelınlıgın ıcınde nasılda goz yorarlar yaa . bole abartılı gelınlık secıp de ,nıkahta dumduz dızlerde bıten klasık elbıseler gıymezler mı tam hamınne gıbı .
neyse kısacası cok begendım ,Allah mutlu mesut etsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…