Gelinlik Modelleri Gökçe BAHADIR - Ali SUNAL EVLENDİİİ

minikcicek

Aşkısının Minik Papatyası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
1.436
18
68
Zonguldak
Üç yıldır birlikte olan Ali Sunal ile Gökçe Bahadır Bodrum'da evlendi.

Gökçe Bahadır'ın mini gelinlikle katıldığı düğün töreninde Ali Sunal da smokin giydi

Bu da benden olsun kızlar.. Bu sıcakta bodrumda iyi bir tercih olabilir bu gelinlik

yorumları alayım

'' Farklı '' olucam derken Komik oluyorlar ..
Gelinliğin bir önemi,değeri vardır bunlar iyice basitleştiriyorlar ..

Yakışmamış ..

pooofff bu gelınlık mı yaa ??? Marjınal olcam dıye kendılerını parcalıyorlar. Dumduz bır gelınlık gıyse daha guzel olurdu. Neyse Allah mesut etsın.

yaz kış fark etmez gelinliğin bi aseleti var tam anlamıyla görgüsüzlük bu 7 / 24 mini etekle geziyolar zaten bari gelinliğin adı kalsın BEnCE

bence gelinlik degilde beyaz bi elbise giymiş :) şirin olmuş bence..gündüz vakti o sıcakta kocaman agır tüllü taşlı gelinlige kimse dayanamaz kızlar..sadece az daha uzun olsa daha hoş dururmuş:)

merhaba,

kendi tercihidir saygı duyarım. ancak bence sanki plajda yürüyüşe çıkmışta üstünü çıkartıp denize girecekmiş gibi olmuş. ister Bodrum'da olsun ister Istanbul'da olsun. gelinklik(!) için yer, mekan, zaman farkı yoktur benim gözümde. Ayakkabı ve çiçeğini beğendim ancak saç, makyaj, duvak ve gelinliğimsi elbiseyi beğnmedim.

iyi günler.

2 defa dışarıda Gökçe Bahadır ve Ali Sunal ile karşılaştım.
Gözlemi aynen şu: Ali Sunal son derece beyefendi sakin bir adamken, Gökçe Bahadır'ın inanılmaz 'küstah ve kendini beğenmiş, ilgi çekmeye çalışan ve şöhreti kaldıramamış' bir kadın oluşu...
Nikah-düğününde de bunu gerçekleştirmiş. Bana göre ilgi çekmeye çalışmış her zaman yaptığı gibi ve başarmış da.
Ne diyeyim mutluluklar

hadi ya ekranlarda ne kadar akıllı uslu duruyor halbukı :))
Ali sunalı bende cok begenırım Kemal sunal Allah rahmet eylesın cok terbıyelı cocuklar yetıstırmıs ..

Allah mesut etsin.Gökçe Bahadırı çok beğeniyorum ben ama bu gelinliği yakıştırmadım.Zaten gelinlik demeye bin şahit ister elbise diyelim :86:

hadi ya ekranlarda ne kadar akıllı uslu duruyor halbukı :))
Ali sunalı bende cok begenırım Kemal sunal Allah rahmet eylesın cok terbıyelı cocuklar yetıstırmıs ..

bu arada Kemal Sunalı da rahmetle anıyorum. Mekanı cennet olsun.
şiriin duruyorlar evet ama biraz daha uzun olsaymış daha gelinlik gibi olurdu. sosyeteler sürekli giyip çıkardıkları için gelinlikte evlilikte bizler kadar anlamlı değil onlar için.

Ali ve Gökçe çin farklı olabilir ama genelde böyle

Bu Gökçe'ler gelinlik yerine kısa elbiseleri tercih ediyor sanırım.[Bkz:Gökçe Aytaç]

Her zaman giyebileceği bir elbiseyi neden gelinlik niyetine giyer bir insan hiç anlam veremiyorum gerçekten.Hiç hoş olmamış.Ali Sunal'ın gömlekte Gökçe Özyol'la aynı.Onlara özenmiş gibi biri görüntüleri var bana kalırsa. =)

Fakat çift olarak çok beğeniyorum.Mutluluklar dilerim.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…