goji üzümü

biriiicik

вɴ αɴɴeмιɴ,ĸızLarıмdα вeɴιм ĸυjυм❤
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
3.489
12.497
208
30
Istanbul
kizlar dogum yapali uc ay oluyor kikolar kaldi goji beri kulllanipta zayiflayan varmi bana yardimci olsaniz

maalesef ki bende de kaldı 10 kilo vermem lazım şimdiye kadar 15 kilosu gitti ama durdu kaldı.
epey bir araştırdım bloglardan emzirme döneminde de kullanılabileceği ve işe yaradaığı yazıyor ama ne kadar doğru bende bilemiyorum ama denemeyi düşünmüyor değilim :)

bn netten buldum aradm siparis edecktim adam bana emzirme doneminde kullanmayin dedi siparisi kabul etmedi neden dedim c vitamini cok ildugu icin bebege bi zarar olabilir dedi yaglariniz wnwrjiye donuserek zayiflarir dedi alti aydan sonra kullanabilirsnzdedi

ilk 6 aydan sonra mı kullanın dedi o kısmını anlamadım çok pardon.
benim kuzum 10 aylık öyle ise kullanılabilir mi? yoksa hiç riske etmemek mi lazım?

ilk 6 aydan sonra mı kullanın dedi o kısmını anlamadım çok pardon.
benim kuzum 10 aylık öyle ise kullanılabilir mi? yoksa hiç riske etmemek mi lazım?
alti aydan sonra kullanabilirsnz dedi :)

SLM KIZLAR BENDE YENİ SİPARİJ VEDİM İNSALLAH İŞE YARAR YAA COK SEY DENEEDİM AMA BAKALIM

kizlar dogum yapali uc ay oluyor kikolar kaldi goji beri kulllanipta zayiflayan varmi bana yardimci olsaniz
allah aşkına 3 ay kilo vermeye başlamak için ne kadar kısa bir süre olduğunun farkında değilmisiniz vücudun kendini toparlaması en az 1 yıl doktorunuz hiçmi söylemiyo hele birde emziriyorsanız yapmayın bunu kendinize aşırıya kaçmadan ekmeği keserek başlayın mesela aceleniz ne

Elbiseler olmazsa nasil oldugunu anlrsiniz

Elbiseler olmazsa nasil oldugunu anlrsiniz
anladım canım 2 yaşında oğlum var bende geçirdim o dönemleri o yüzden zaten yazdım bebeğinle geçirdiğin vaktin tadını çıkar biraz daha bol kyafetler al ben öyle yaptım önümüz yaz bol bol yürüyüşe çıkarsın bebeğinle goji falan bu tarz şeylere ne gerek var hem emziriyosan daha çabuk gidecek o kilolar

Emziriyrm evet ama zaten bn alti aydan sonrs diorum alti ayda anca toplarms vucut

Aayy canm valla herseyden fayda beklede gojiden bekleme bnde ne umutlarla aldm ne hayaller haftada bi kilo veririm faln diee diyetisyen le konuştum kadın açık açık bişi bekleme ondan bizim çilekten üzümden ne bekliosan aynı pek fark yok dedi faln yinede aldım üç gündür iorum ama hiç uyumudum yokk hani 6 günde 5 kilo verenler ben nie üç günde bi gram bile veremedimm yine dewam edicem ama artk konuya daha gerçekçi bakıyorum ayda bi kilo versem yetr

Bu ara goji limon kürünü çok duyuyordum, bide şimdi goji avokado çıkmış. Goji yağ yakıyordu. Avokado da yakıyormuş ikisi birleşince dublemi oluyor kızlar. 1 hafta sonra incecik oluyormuşuz ne süper olurdu

ben denedim aktardan tane meyve olarak aldım yarım kğ bitene kadarda kullandım ama hiçbir işe yaramadı aksine 2 kğ da aldım ya bu kullanlarda yada bende bir sorun var.

gerçi hiçbir kür bana cevap vermiyor ama.

merhaba , bu ürünlerin doğruluğuna inanmıyorum , daha önce altın çilek diye bir çıkarmışlardı , herkes hucum etti . Ve alkali day bizzat kullanıcısıydım , ciltte kuruluk yaptığı gibi , sürekli idrar çıkma alışkanlığı kazandırdı , halsizlik te cabası , agrasiflik te cabası , kilo v.b azalmada söz konusu olmadı , bence diyetisyene kendinizi endekslemeniz daha doğru , sağlık taramalarından geçerek , beslenme ve yaşam programı uygulandığından istediğiniz kiloya inebilirsiniz , diyetisyeninize güvendiğiniz ve inandığınız sürece aşamayacağınız bir durumun olacağını sanmıyorum .. Diyet aç kalmadan yapılabiliyor , sadece yemek saatlerinizi kaçırmamanız gerekiyor , 4 öğün çok iyi bence ve min. 30 dk egzersiz veya yürüyüz , iki günde bir yapın yada üçgünde bir ama kilo artışı , düzensiz uykudan ve dengesiz beslenmeden ortaya çıkan bir durum kimisi için bu durum genetikte olabiliyor , buradan yorumları okudum ve inceledim de inanmıyorum doğruluğuna bir insan 20 10 yılda aldığı kiloyu 10 15 gün gibi bir sürede vermesi mantık dışı kabul edilebilir bir durum değildir , sağlığınızı tehlikeye atmayın ve dirayetli olun derim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…