Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bn netten buldum aradm siparis edecktim adam bana emzirme doneminde kullanmayin dedi siparisi kabul etmedi neden dedim c vitamini cok ildugu icin bebege bi zarar olabilir dedi yaglariniz wnwrjiye donuserek zayiflarir dedi alti aydan sonra kullanabilirsnzdedimaalesef ki bende de kaldı 10 kilo vermem lazım şimdiye kadar 15 kilosu gitti ama durdu kaldı.
epey bir araştırdım bloglardan emzirme döneminde de kullanılabileceği ve işe yaradaığı yazıyor ama ne kadar doğru bende bilemiyorum ama denemeyi düşünmüyor değilim :)
bn netten buldum aradm siparis edecktim adam bana emzirme doneminde kullanmayin dedi siparisi kabul etmedi neden dedim c vitamini cok ildugu icin bebege bi zarar olabilir dedi yaglariniz wnwrjiye donuserek zayiflarir dedi alti aydan sonra kullanabilirsnzdedi
alti aydan sonra kullanabilirsnz dedi :)ilk 6 aydan sonra mı kullanın dedi o kısmını anlamadım çok pardon.
benim kuzum 10 aylık öyle ise kullanılabilir mi? yoksa hiç riske etmemek mi lazım?
allah aşkına 3 ay kilo vermeye başlamak için ne kadar kısa bir süre olduğunun farkında değilmisiniz vücudun kendini toparlaması en az 1 yıl doktorunuz hiçmi söylemiyo hele birde emziriyorsanız yapmayın bunu kendinize aşırıya kaçmadan ekmeği keserek başlayın mesela aceleniz nekizlar dogum yapali uc ay oluyor kikolar kaldi goji beri kulllanipta zayiflayan varmi bana yardimci olsaniz
Elbiseler olmazsa nasil oldugunu anlrsinizallah aşkına 3 ay kilo vermeye başlamak için ne kadar kısa bir süre olduğunun farkında değilmisiniz vücudun kendini toparlaması en az 1 yıl doktorunuz hiçmi söylemiyo hele birde emziriyorsanız yapmayın bunu kendinize aşırıya kaçmadan ekmeği keserek başlayın mesela aceleniz ne
anladım canım 2 yaşında oğlum var bende geçirdim o dönemleri o yüzden zaten yazdım bebeğinle geçirdiğin vaktin tadını çıkar biraz daha bol kyafetler al ben öyle yaptım önümüz yaz bol bol yürüyüşe çıkarsın bebeğinle goji falan bu tarz şeylere ne gerek var hem emziriyosan daha çabuk gidecek o kilolarElbiseler olmazsa nasil oldugunu anlrsiniz
Emziriyrm evet ama zaten bn alti aydan sonrs diorum alti ayda anca toplarms vucutanladım canım 2 yaşında oğlum var bende geçirdim o dönemleri o yüzden zaten yazdım bebeğinle geçirdiğin vaktin tadını çıkar biraz daha bol kyafetler al ben öyle yaptım önümüz yaz bol bol yürüyüşe çıkarsın bebeğinle goji falan bu tarz şeylere ne gerek var hem emziriyosan daha çabuk gidecek o kilolar