Goji Berry bana katılmak isteyen varmı?

Bugün lahana corbasiyla başladım. Hadi hayırlısı internetten araştırdım haftada 5 kg verdiriyomus:)

Bugün lahana corbasiyla başladım. Hadi hayırlısı internetten araştırdım haftada 5 kg verdiriyomus:)
Canımm ayda 5 kilo zararlıyken haftada 5 kilo sakın yapma gerçekten verdirirse sağlığınla oynarsın yapma sakın azar azar yap

Merhaba bende kullanmak istiyorum gunde uc defa yazmiwdiniz ac karnina mesala bir defa da kac tane kullaniyorsunuz? Bitde nasil suyla hap gibimi iciyorsunuz ya demliyormusunuz?

Merhaba bende kullanmak istiyorum gunde uc defa yazmiwdiniz ac karnina mesala bir defa da kac tane kullaniyorsunuz? Bitde nasil suyla hap gibimi iciyorsunuz ya demliyormusunuz?
Ben sabah akşam aç karnına demleyerek içtim 5 dk kısık Ateş'te 10 tane kaynattım ılık ılık içtim

Bildiğim kadarı ile lahana 15 er gün ara ile 15 günlük 3 kullanım sonrası yağları vücuttan atmaya yardımcı oluyor fakat bu çok fazla sevinmedim desem yalan olur. Can'ına yazık
Yapmadım cnm diyetisyen gittim en doğru olan 1 haftada 2.800 verdim

P Pammik sabah limonlu su maydanoz
Yumurta salatalik domates yeşil çay bir dilim tam buğday ekmegi
Saat 10:30 da 1 tane ceviz 2 yemek kaşığı yoğurt içine keten tohumu bir çay kasigi

Öğle 13:30 da köfte kadar et tavuk fırın ızgara haşlama veya 5 kaşık sebze salata elmasirkeli
15:30 da 4 yemek kaşığı yoğurt içine dere otu keten tohumu susam ve yulaf
17:00da elma yada armut ve 3 badem
18:00 de 4 kare Form biskivi

Akşam 19:30 da 5 yemek kaşığı sebze 2 yemek kaşığı yoğurt içine yulaf salata
Yatmadan 2 saat önce bir bardak laktozsuz süt içine tarçın günlük 3 lt şu 3 bardak yeşil cay

Merhaba kizlar bn 1.56 boyunda 58 kiloyum 3 4 aydir denemedigim hiçbirşey kalmadi sadece yoğurt pul biber denemedim sizce ramazan da bu kur faydali olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…