• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gögüsüne süt dolma hissi

Kahvekokusu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.692
1.055
133
İyi geceler kizlar , biraz saçma oldu konu başlığı ama benim arada sanki gögüsume süt doluyor gibi hissediyorum , 3 sene oldu emzirmiyorum ama arada sanki süt doluyor gibi varmi başına gelen ya sızlamada oluyor ama süt akmıyor sadece his oluşuyor

bende de oluyodu o önceden, şimdi de ara ara ağrı oluyo ama bu seferki gebelikten muhtemelen
neyden bahsettiğini anladım, hani emzirme döneminde bebeğimiz ağladığında sızlardı ya süt gelirken öyle oluyo dimi? bana da oluyo arada işte bilmem sebebini

Ben emzirmeyi bırakalı yaklaşık 2 buçuk sene oldu. Geçenlerde arkadaşımın 4 aylık bebişinin iştahla memeye saldırdığını görünce benim de bir sızladı, şok oldum hatta noluyo lann diye :))

Benimki psikolojikti ama sizde hiç bir sebep yokken olduysa bi baktırmanızda fayda var sanki.

İyi geceler kizlar , biraz saçma oldu konu başlığı ama benim arada sanki gögüsume süt doluyor gibi hissediyorum , 3 sene oldu emzirmiyorum ama arada sanki süt doluyor gibi varmi başına gelen ya sızlamada oluyor ama süt akmıyor sadece his oluşuyor
3 sene oldu diyorsunuz, eğer histen eminseniz bir mamografi çektirin derim

Back