Göğüsümün Ortasında Hafif Acılı Kitle

glsm97

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2017
16
0
27
Evet sevgili kadınlar klübü üyeleri. Adetime ortalama 2-3 gün var. Bugün göğüsümü kontrol ederken sol göğüsümün orta üst kısmında bir kitle tespit ettim. Sol göğüsüm sağa göre daha çok acıyor. Yaşım 20. Bunun tümör olma olasılığı var mıdır? Yoksa adet öncesi olan bişey olabilir mi? Daha önce hiç farketmemiştim

Adet döneminde bu tarz ele gelen kitleler olasıdır.Ama ihmal etmemekte fayda var.ADet dönemizi bekleyip geçtikten sonra hala devam ederse bir doktora görünün derim..

Bu yaşta kötü huylu tümör çıkma olasılığı nedir ve başka ne gibi belirtiler olabilir? Korkmalı mıyım yani?

Kendi ken
Bu yaşta kötü huylu tümör çıkma olasılığı nedir ve başka ne gibi belirtiler olabilir? Korkmalı mıyım yani?

Kendi kendinize elle yapılan muayanede bazı normal dokuları kitle gibi algılamış olabilirsiniz..Öncelikle yaşınız bir tümör hele hele kötü huylu bir tümör olması açısından oldukça genç.40 yaş üstü olsaydınız korkulabilir olunurdu ama sizin yaşlarda görülme olasılığı çok çok düşük.Yapmanız gereken adetinizi beklemeniz ve adetiniz bittikten 1 hafta gibi bir süre sonra hala ele gelen bir kitle var ise bir doktora görünmeniz.Korkmayın yani...

Peki adet sonrası da devam ediyorsa ne gibi ihtimaller var?

Büyük ihtimal geçecek.Devam ederse herşey olabilir ..Ele gelen normal bir doku olabilir,kist olabilir,ya da daha kötü ihtimal tümör olabilir.Yani herşey olabilir.Ben doktor değilim ihtimalleri söylüyorum.Devam ederse sorunu ciddiye alıp bir doktora görünün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…