• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar göğüsümdeki çatlaklar için yardım lütfen :( !

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

lilapause

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
50
6
36
İstanbul
kendimi bildiğim bileli göğsümün etrafında çatlaklar var . badem yağı,bephanten önerdiler olmadı .ne yapacağımı bilmiyorum. çok beyaz tenliyim bu görüntü beni çok rahatsız ediyo. bikini giydiğimde veya yakası açık şeyler giydiğimde çok belli oluyor.kilo alıp vermekten olduğunu söylüyor annem ama geçmelerini istiyorum. yardımlarınızı bekliyorum :5:

Son düzenleme:
her banyoda peeling yap sonra acneylse ve madecassol sür her gün sür soymadan o çatlaklar geçmez canım tamemen kaybolması zor ama görüntü hafifler en azından :49:

canım bende de aynı sorun var büyüme sırasında oluştular ve bir daha gitmediler :(
doktorum ergenliğe ani girişten dolayı göğüste ani büyüme olmuş onun için oluştuğunu söyledi. geçmeyeceğini belirtti...

normalde çatlaklar önce kırmızı olur daha sonra beyazlaşır ama bu öyle olmadı.

göğsüne sert kese yapma kesinlikle zaten bir faydası olmuyor ve çok acıyor, denedim ben.
kahve-limon karıştırıp peeling gibi sür dediler ama ondan da bir sonuç alamadım.

başka fikirlere açığız varsa arkadaşlar?

canım bende de aynı sorun var büyüme sırasında oluştular ve bir daha gitmediler :(
doktorum ergenliğe ani girişten dolayı göğüste ani büyüme olmuş onun için oluştuğunu söyledi. geçmeyeceğini belirtti...

normalde çatlaklar önce kırmızı olur daha sonra beyazlaşır ama bu öyle olmadı.

göğsüne sert kese yapma kesinlikle zaten bir faydası olmuyor ve çok acıyor, denedim ben.
kahve-limon karıştırıp peeling gibi sür dediler ama ondan da bir sonuç alamadım.

başka fikirlere açığız varsa arkadaşlar?

ben sürekli kilo alıp veriyorum kilo olunca 90 olan bedenim bi zayıflıyorum 80e düşüyo hatta boşluk kalıyo birazda . çatlalarda git gitde uzuyo boyu çok kötü görünüyo .ne yapcam bilmiyorum :(

benimde geçen yıl kilo alımına karşı göğüslerim kollarım ve basenlerimde çatlak oluştu internetten bonie diye bir krem aldım içinde bilmem kaç tür yağ varr banyodan sonra düzenli sürdüm özellikle göğüslerime ve faydasını gördüm dene bak istersen

Back
X