Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben kendimi hamileliğe hazırlarken göğsümden süt geldi daha doğrusu gri sıvı. göğüsüm ağrıyordu kaç gündür ben de hamilelik belirtisi sanıyordum. hamileliğin ilk haftalarında göğüsten süt gelir mi
merhaba canımgöğüsten süt geliyorsa büyük ihtimal prolaktin sorunun vardır.yani süt hormonun yüksekliği.benimde böyle bir problemim vardı.eğer ki sorunun buysa hamile kalma şansın çok az.ama çok şükür çözümü var.doktor eğer yüksek çıkarsa ilaç veriyor.etkili bir ilaç.ve hemen o hormon değerin iniyor...
ben kendimi hamileliğe hazırlarken göğsümden süt geldi daha doğrusu gri sıvı. göğüsüm ağrıyordu kaç gündür ben de hamilelik belirtisi sanıyordum. hamileliğin ilk haftalarında göğüsten süt gelir mi
Merhaba, bunları yazdıktan sonrasını merak ettim :) Hamile miydiniz? Benim ovulasyondan bi 5-6 gün geçti ve göğüs ucunu sıktığımda şeffafa yakın süt gibi sıvı geliyor. Hamilelikten mi acaba? Prolaktin hormonuma hamilelik öncesi baktırdım, adetin 3. günü 9du yani normal değerdi. Merak ediyorum gerçekten
Merhaba, bunları yazdıktan sonrasını merak ettim :) Hamile miydiniz? Benim ovulasyondan bi 5-6 gün geçti ve göğüs ucunu sıktığımda şeffafa yakın süt gibi sıvı geliyor. Hamilelikten mi acaba? Prolaktin hormonuma hamilelik öncesi baktırdım, adetin 3. günü 9du yani normal değerdi. Merak ediyorum gerçekten