Göğüste dalgalanma

Canikiymetliymis

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2020
47
16
29
Arkadaşlar hepimize merhaba
Temmuzun 3'ünde kas üzeri 400 cc silikon ameliyatı oldum
Tübüler memeydim göğüs dokum vardı ancak sadece düz ve aşağıya doğruydu dekolte ortası iki ayrı dünya şeklindeydi
Doktor çok güzel bir dekolte yarattı oraları hep açmış sağ göğsüm çok güzel ancak sol göğüs dekolte bölümünde dalgalanmalar var yüksek profil silikon istemediğim için sanırım orası boş kaldı doktor masaj yaparak orayı yağ dolmasını sağlayacağız dedi yapıyorum ancak bir ilerleme olmuyor gibi bu durumu yaşayan arkadaşlarımız var mı nasıl bi çözüm bulup nasıl bi masaj tekniği uyguladılar bana yardımcı olabilecek birileri olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler 🙏🌸

Yeni dekolte bölümüm tıkır tıkır ellediğinizde ve gözle görüyorsunuz tümsekli gibi bazı yerler çökük anlatabildim mi bilmiyorum
Anladım sanırım dediğinizi, ama daha önce hiç böyle bişey duymamıştım çukurlu çukurlu bi görüntü geldi gözümün önüne.

Şuan tamamen sallıyorum ama doktor içeride cebi açarken sanırım tam yuvarlak kesememiş cebi. Yani doktor ameliyattan önce ölçü alıp memenize kalemle yuvarlak şekilde çizgiler çiziyor ya, o çizgi hizasında içerden cep kesmesi lazım ameliyat sırasında, orayı yamuk kesmiştir demek istedim.
O yüzden protezin yer yer taştığı, yer yer içeride sönük kaldığı ihtimali geliyor aklıma, anlatabildim mi bilmiyorum. Benimki sadece fikir bu arada yoksa bildiğimden değil.
Ama dediklerimin aksine cep düzgün, silikon yamuk yerleşmiş de olabilir, bu da masajla düzeltilebilir. Doktorla görüşün o kısımları dolguyla doldurabilir, bu da sadece bir fikir🤷🏻

Anladım sanırım dediğinizi, ama daha önce hiç böyle bişey duymamıştım çukurlu çukurlu bi görüntü geldi gözümün önüne.

Şuan tamamen sallıyorum ama doktor içeride cebi açarken sanırım tam yuvarlak kesememiş cebi. Yani doktor ameliyattan önce ölçü alıp memenize kalemle yuvarlak şekilde çizgiler çiziyor ya, o çizgi hizasında içerden cep kesmesi lazım ameliyat sırasında, orayı yamuk kesmiştir demek istedim.
O yüzden protezin yer yer taştığı, yer yer içeride sönük kaldığı ihtimali geliyor aklıma, anlatabildim mi bilmiyorum. Benimki sadece fikir bu arada yoksa bildiğimden değil.
Ama dediklerimin aksine cep düzgün, silikon yamuk yerleşmiş de olabilir, bu da masajla düzeltilebilir. Doktorla görüşün o kısımları dolguyla doldurabilir, bu da sadece bir fikir🤷🏻
Pek anlattığınız gibi bir durum değil hatta hiç değil😂 bana doktorum anlatmıştı silikon ne kadar yuvarlak olursa olsun içinden tüm hava alınmış gibi değil yani hafif bolluk var görmüşsünüzdür bu tüm silikonlarda var ve büyük bi silikon takıldığında bu dalgalanmalarda haliyle derinin üzerinden belli oluyor

Nedense bana ikisi de çok mantıklı geldi 😂 bilmemek böyle birşey sanırım benim icin😂 masajla inşallah halledebilirim diye umuyorum diğer türlü tekrar gitmem gerekecek zaten çok teşekkür ederim fikirlerinize🙏🌸

Canım inan ne desem yalan olur serfitikanın üzerinde yazını yazayım ben
Siltex round morerate plus profile gel breast implant cohesive mentor
Canım bildiğim kadarıyla Mentor'de Xtra ibaresi geçmiyorsa silikon %80 dolu oluyor. Xtra ibaresi geçenler %100 dolu oluyor. Seninkinde Xtra ibaresi geçmediğinden %80 dolu sanırım. Bunu en iyi doktorundan teyit edebilirsin. Yani yukarıda gizemkoc'un dediği gibi her silikonda değil sadece %80 dolu silikonlarda bu durum gözükür. %100 dolu silikonlarda böyle bir durum gözükmez.

Canım bildiğim kadarıyla Mentor'de Xtra ibaresi geçmiyorsa silikon %80 dolu oluyor. Xtra ibaresi geçenler %100 dolu oluyor. Seninkinde Xtra ibaresi geçmediğinden %80 dolu sanırım. Bunu en iyi doktorundan teyit edebilirsin. Yani yukarıda gizemkoc'un dediği gibi her silikonda değil sadece %80 dolu silikonlarda bu durum gözükür. %100 dolu silikonlarda böyle bir durum gözükmez.
Aynı şeyi anlatmaya çalışmıştım ama dolulukları katmamışım evet siz en iyi şekilde anlatmışsınız 👍🏻

Merhaba. Neden hepsini yuzde yuz dolu yapmiyorlar bilginiz var mi? Yuzde seksen dolu olanlarin da yuzde yuzd gore avantajlari mi var acaba?

Bende ameliyat olalı 6 ay dolacak 3 ay da farkettim sağ göğsümde dikişe yakın eğildimde top gibi dalga bir çukurluk var o dalgalanmamı oluyor ?? Öbür göğsümde problem yok Ağrı da yapmıyor bendeki motiva round

X