- Konu Sahibi noneperfect
-
Yazının bulunduğu linki paylaşabilir misiniz?Kızlar kesinlikle kremler yağlar bilmem neleri falan boşverin şimdi her yerde ücretsiz sadece bayanlara özel spor salonları var. Oralara gidin internetten de bakın sporun faydalarına çok güzel şeyler yazıyo. Benim hikâyemde şu daha 20 yaşındayım ve 34DDD sütyen takıyorum kilolu musun derseniz hayır 58 kiloyum kısa boylu musun derseniz hayır ideal boyun 1.70 inanın epeydir araştırıyorum nasıl küçülür diye hatta doktora bile gittim bana sana bu işlemi yapamam çocuk doğur sonra dedi dayanamıyorum artik insanların tepkilerinden yoruldum kıyafet derdinde keza aynı muzdariplik.. Ve sonunda buldummm :) Kızlar fitness a gidin abanın internette bi bayan yazı yazmış hatta resim bile atmış kadın 3 ay fitness yapmış memişleri küçücük olmuş şimdi tek umudum o ben sözlüyüm oda fitness a falan gidiyo söyledim onada evet erir dedi göğüs oranının büyük bölümü yağ çünkü ne olur asla pes etmeyin üzülmeyin... Hiç birinizi tanımıyorum ama inanın hepinizle bi bağım var gibi hissediyorum ve sizi seviyorum...
Teşekkürler. İnceleyeyim biraz...
Teşekkürler. İnceleyeyim biraz...
Peki... Gelişmeleri merakla bekliyorum. :)Rica ederim ben ramazandan sonra basliycam spora size herşeyi yazarım inşallah bide yağ yakıcı hiç zararı olmayan L Kartenin die bi madde var ondan kullanicam hizlansin die :)
Merhaba. Simdi durum nasil?? Kuculdulermi? Sikilasdilarmi?Herkese merhaba öncelikle. Bu forumun çok ekemeğini yedim (göğüsden için ) . O yüzden üye olup kendi denediğim yöntemi yazmak istedim bayanlar...
Denildiği üzere greyfurt ve fındık yağını karıştırıp sürdüm. 5 gün falan streçledim, hatta geceleri bile öylece uyudum. Azda olsa küçülme hissettim sanki. O da olmadı lahana yağını denedim. Yosun sabunu ile yıkadım sıkılaşması için vs.
Vee bayanlar şimdide benim yöntemim. Kesinlikle limon.. Estetiği düşünenler birde bunu denesin bence. Ben böyle birşey görmedim. Limonu sıktım göğsüme ve yedirdim.Denemediğim şey kalmamıştı bide bunu yapayım dedim. Sonuç mükemmel. Yemin ederim sadece 2-3 günde küçüldüler. Üstelik çok sporda yapmadım.
Benim sağ göğsüm, soldan büyük. Hemde neredeyse 1 beden! Sadece sağ göğse uyguladım ve şu anda ikisinin boyuda aynı. Samimiyetle söylüyorum birde bunu deneyin. Kıyafetlerimden bile ikisinin arasındaki fark bariz belliydi. şimdi aynılar yani. Çok mutluyum. Üstelik sarkma vs. yok. Arkadaşın biri yazmış limon suyunu ve yağı karıştırın diye. Ama yağ kullanmayın. çünkü onu da denedim hiç birşey olmadı. Üstelik bu çok kısa sürede sonuç verdi. 101 idi ölçüsü şu anda 97. Üstelik adet dönemindeyim. Şişmeyide göze alalım. Bu halinde bile süper duruolar. Artık ikisinede uygulayacağım. Umarım faydası olur sizede. Bana özel olduğunu sanmıyorum :) Sevgiler.
Ben de göğüslerimin büyüklüğünden şikayetçiyim ve son çare artık amelyat olucam. Doktorum bana sen çok gençsin(21) yaşın daha genç göğüslerin büyük kısmı meme dokusu dedi yaşlandıkça yağlanır dedi. Ve bölgesel sayıflamayı hiç önermiyorlar diye biliyorum tamamen zayıflanırsa olabilir ama :) iyi şanslar kızlar :)Bazı aksaklıklar nedeniyle daha dün başladım kizlar spora l carnitine die bi maddede kullaniyorum zararı yok yağ parçalamaya yardımcı 1 ay icinde inşallah küçülcekler ve ben buraya tekrar yazicam
Ben amelyat oldum ama merak ettim ne kadar sürede ne kadar küçüldü ?Kızlar ben ağırlık sporu ile küçüldü ve sarkması önlendi butterfly ve chesstpress makineleri ile yaptım spor salonunda
toplam 1 senede ve 109 cm den 90 düştü bu ayda 85 oldu canımBen amelyat oldum ama merak ettim ne kadar sürede ne kadar küçüldü ?
Vov süpermiş peki başladığınızda kilonuz ne kadardı şimdi ne kadar :)toplam 1 senede ve 109 cm den 90 düştü bu ayda 85 oldu canım
96 kg ile başladım şuan 79 kg canımVov süpermiş peki başladığınızda kilonuz ne kadardı şimdi ne kadar :)
Kilo çek etkili göğüs küçülmesinde :) bence dediğiniz yöntemle kilosu olan arkadaşlar mutlaka çalışmalı :) ancak şu da bi gerçek ki benim gibi 47 kilo olan biri 90 beden göğüslerini bu yöntemle küçültmezdi96 kg ile başladım şuan 79 kg canım
Evet dediğin doğru çünkü ben zayıftım belki inanmazsın ama lise 2 de sütyen kullanmaya başlamıştım düşün oda destekliydi kilo alıncaya kadar 75 taktım kilo alınca büyüdülerKilo çek etkili göğüs küçülmesinde :) bence dediğiniz yöntemle kilosu olan arkadaşlar mutlaka çalışmalı :) ancak şu da bi gerçek ki benim gibi 47 kilo olan biri 90 beden göğüslerini bu yöntemle küçültmezdi
Kiloyla alakalıymış demekki canım senin :) daha iyi amelyatla uğraşmadın ama canın çıkmıştır sporla da :/ napalım her güzelliğin bi zorluğu varEvet dediğin doğru çünkü ben zayıftım belki inanmazsın ama lise 2 de sütyen kullanmaya başlamıştım düşün oda destekliydi kilo alıncaya kadar 75 taktım kilo alınca büyüdüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?