Göğüslerini küçültmeyi başaranlar yazsın, hangi yöntemi kullandınız?

Fazlaca yürüyün,düzenli spor yapın.
Ve yürürken göğüs bölgenize streç film takın ki terlesin.
Kilo vermenin faydalı olacağını düşünüyorum:)

asıl derdimiz büyüklüğü değil bayanlar, sarkmaya başlaması bebek emzirdiğimde ne olacak bilmiyorum , dikleştirme yöntemi var mı bildiğiniz sağlıklı dursun küçük olmaktan ziyade

Kızlar kesinlikle kremler yağlar bilmem neleri falan boşverin şimdi her yerde ücretsiz sadece bayanlara özel spor salonları var. Oralara gidin internetten de bakın sporun faydalarına çok güzel şeyler yazıyo. Benim hikâyemde şu daha 20 yaşındayım ve 34DDD sütyen takıyorum kilolu musun derseniz hayır 58 kiloyum kısa boylu musun derseniz hayır ideal boyun 1.70 inanın epeydir araştırıyorum nasıl küçülür diye hatta doktora bile gittim bana sana bu işlemi yapamam çocuk doğur sonra dedi dayanamıyorum artik insanların tepkilerinden yoruldum kıyafet derdinde keza aynı muzdariplik.. Ve sonunda buldummm :) Kızlar fitness a gidin abanın internette bi bayan yazı yazmış hatta resim bile atmış kadın 3 ay fitness yapmış memişleri küçücük olmuş şimdi tek umudum o ben sözlüyüm oda fitness a falan gidiyo söyledim onada evet erir dedi göğüs oranının büyük bölümü yağ çünkü ne olur asla pes etmeyin üzülmeyin... Hiç birinizi tanımıyorum ama inanın hepinizle bi bağım var gibi hissediyorum ve sizi seviyorum...

Yazının bulunduğu linki paylaşabilir misiniz?

Merhaba. Simdi durum nasil?? Kuculdulermi? Sikilasdilarmi?

Bazı aksaklıklar nedeniyle daha dün başladım kizlar spora l carnitine die bi maddede kullaniyorum zararı yok yağ parçalamaya yardımcı 1 ay icinde inşallah küçülcekler ve ben buraya tekrar yazicam

Bazı aksaklıklar nedeniyle daha dün başladım kizlar spora l carnitine die bi maddede kullaniyorum zararı yok yağ parçalamaya yardımcı 1 ay icinde inşallah küçülcekler ve ben buraya tekrar yazicam
Ben de göğüslerimin büyüklüğünden şikayetçiyim ve son çare artık amelyat olucam. Doktorum bana sen çok gençsin(21) yaşın daha genç göğüslerin büyük kısmı meme dokusu dedi yaşlandıkça yağlanır dedi. Ve bölgesel sayıflamayı hiç önermiyorlar diye biliyorum tamamen zayıflanırsa olabilir ama :) iyi şanslar kızlar :)

Kızlar ben ağırlık sporu ile küçüldü ve sarkması önlendi butterfly ve chesstpress makineleri ile yaptım spor salonunda

Evet dediğin doğru çünkü ben zayıftım belki inanmazsın ama lise 2 de sütyen kullanmaya başlamıştım düşün oda destekliydi kilo alıncaya kadar 75 taktım kilo alınca büyüdüler

Evet dediğin doğru çünkü ben zayıftım belki inanmazsın ama lise 2 de sütyen kullanmaya başlamıştım düşün oda destekliydi kilo alıncaya kadar 75 taktım kilo alınca büyüdüler
Kiloyla alakalıymış demekki canım senin :) daha iyi amelyatla uğraşmadın ama canın çıkmıştır sporla da :/ napalım her güzelliğin bi zorluğu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…