- Konu Sahibi noneperfect
-
Herkese merhaba öncelikle. Bu forumun çok ekemeğini yedim (göğüsden için ) . O yüzden üye olup kendi denediğim yöntemi yazmak istedim bayanlar...
Denildiği üzere greyfurt ve fındık yağını karıştırıp sürdüm. 5 gün falan streçledim, hatta geceleri bile öylece uyudum. Azda olsa küçülme hissettim sanki. O da olmadı lahana yağını denedim. Yosun sabunu ile yıkadım sıkılaşması için vs.
Vee bayanlar şimdide benim yöntemim. Kesinlikle limon.. Estetiği düşünenler birde bunu denesin bence. Ben böyle birşey görmedim. Limonu sıktım göğsüme ve yedirdim.Denemediğim şey kalmamıştı bide bunu yapayım dedim. Sonuç mükemmel. Yemin ederim sadece 2-3 günde küçüldüler. Üstelik çok sporda yapmadım.
Benim sağ göğsüm, soldan büyük. Hemde neredeyse 1 beden! Sadece sağ göğse uyguladım ve şu anda ikisinin boyuda aynı. Samimiyetle söylüyorum birde bunu deneyin. Kıyafetlerimden bile ikisinin arasındaki fark bariz belliydi. şimdi aynılar yani. Çok mutluyum. Üstelik sarkma vs. yok. Arkadaşın biri yazmış limon suyunu ve yağı karıştırın diye. Ama yağ kullanmayın. çünkü onu da denedim hiç birşey olmadı. Üstelik bu çok kısa sürede sonuç verdi. 101 idi ölçüsü şu anda 97. Üstelik adet dönemindeyim. Şişmeyide göze alalım. Bu halinde bile süper duruolar. Artık ikisinede uygulayacağım. Umarım faydası olur sizede. Bana özel olduğunu sanmıyorum :) Sevgiler.
Herkese merhaba öncelikle. Bu forumun çok ekemeğini yedim (göğüsden için ) . O yüzden üye olup kendi denediğim yöntemi yazmak istedim bayanlar...
Denildiği üzere greyfurt ve fındık yağını karıştırıp sürdüm. 5 gün falan streçledim, hatta geceleri bile öylece uyudum. Azda olsa küçülme hissettim sanki. O da olmadı lahana yağını denedim. Yosun sabunu ile yıkadım sıkılaşması için vs.
Vee bayanlar şimdide benim yöntemim. Kesinlikle limon.. Estetiği düşünenler birde bunu denesin bence. Ben böyle birşey görmedim. Limonu sıktım göğsüme ve yedirdim.Denemediğim şey kalmamıştı bide bunu yapayım dedim. Sonuç mükemmel. Yemin ederim sadece 2-3 günde küçüldüler. Üstelik çok sporda yapmadım.
Benim sağ göğsüm, soldan büyük. Hemde neredeyse 1 beden! Sadece sağ göğse uyguladım ve şu anda ikisinin boyuda aynı. Samimiyetle söylüyorum birde bunu deneyin. Kıyafetlerimden bile ikisinin arasındaki fark bariz belliydi. şimdi aynılar yani. Çok mutluyum. Üstelik sarkma vs. yok. Arkadaşın biri yazmış limon suyunu ve yağı karıştırın diye. Ama yağ kullanmayın. çünkü onu da denedim hiç birşey olmadı. Üstelik bu çok kısa sürede sonuç verdi. 101 idi ölçüsü şu anda 97. Üstelik adet dönemindeyim. Şişmeyide göze alalım. Bu halinde bile süper duruolar. Artık ikisinede uygulayacağım. Umarım faydası olur sizede. Bana özel olduğunu sanmıyorum :) Sevgiler.
Ben kilo vererek küçülttüm göğüslerimi 95lerdi şu an 85 kullanıyorum 6 kilo daha versem 80 olur diye düşünüyorum ama şimdi ki sorunum göğüslerimin yumuşamış olması. Eskiden kocamanlardı ve sarkma olmuştu kilo verirken çok olmasa da arada bir ağırlık çalıştım sarkma eskiye nazaran daha iyi ama bu yumuşamayı nasıl geçiricem bilmiyorum bi fikri olan var mı?Göğüslerim büyükken estetiği göze almıştım sporla düzelir diyenlere inanmazdım ama kesinlikle denemekte fayda varmış yarım şınav ve ağırlık bol bol da su için pes etmeyin 1-2 ay sonra değişimi göreceksiniz:)
Ben kilo vererek küçülttüm göğüslerimi 95lerdi şu an 85 kullanıyorum 6 kilo daha versem 80 olur diye düşünüyorum ama şimdi ki sorunum göğüslerimin yumuşamış olması. Eskiden kocamanlardı ve sarkma olmuştu kilo verirken çok olmasa da arada bir ağırlık çalıştım sarkma eskiye nazaran daha iyi ama bu yumuşamayı nasıl geçiricem bilmiyorum bi fikri olan var mı?Göğüslerim büyükken estetiği göze almıştım sporla düzelir diyenlere inanmazdım ama kesinlikle denemekte fayda varmış yarım şınav ve ağırlık bol bol da su için pes etmeyin 1-2 ay sonra değişimi göreceksiniz:)
Merhaba kızlar, bende de aynı sorun var.. Yeni incinin straplez modelinde başka sütyen kullanamıyorum onunda 85B sini kullanıyordum ve bir ara bende bu küçültme olayına taktım. Hatta ameliyatta düşündüm ama bıçak altına yatmaktan korktuğum için vazgectim. Sonrasında internette yaptığım araştırmalarda birkaç öneri okudum ve denedim. Şu anda aynı sütyen modelinin 75Dsini kullanıyorum. Bu sizi çok şaşırtmasın çünkü bahsettiğim sütyeni kullananlar varsa bilirler küçültücü adı altında satıldığı için diger 75D lere benzemiyor. Ama şunu söylemeliyim psikolojik olarak biraz rahattı beni. Yani; şu anda dışardan bakıldığında biraz daha sıkı duruyor en azından. Sarkma konusunda yapcak bişey yok büyük olunca dogal olarak sarkıklık oluyor. Benim boyum kısa biraz uzun olsaydım bu ölçüler gayet güzel duracaktı
Yaptığım şeyler şunlar;
-Yere sırt üstü yatarak iki elimde 1 veya 1,5 litrelik su şişelerini (içi dolu) yerden yuvarlak çizer gibi veya sırt üstü yüzer gibi daire yapın (50 kez)
-Duşta soğuk su sarkmaması için iyimiş
-şınav çekmeye çalışın, tam şınav yada yarım şınav (yarım şınav: yere dizleriniz üzerinde emekler pozisyonda kollarınız omuz hizasında açarak eğilip kalkın)
-streç işe yarıyor, bu egzersizleri yaparken streçle sarın
-sarkmasını engellemek için evinizde kapı üstlerine veya duvara doğru elma toplar gibi uzanabildiğinizin maximum seviyesine uzanmaya çalışın
-ayakta dik durarak ellerinizi "küçükken dünyalar kadar seviyorum" hareketini sırt ve göğüs kaslarınızı kasacak şekilde açın(50 kez)
Bunları biraz sabırla yapmanız gerekiyor, hemen bi incelme veya küçülme söz konusu olmuyor ama bende küçülme oldu eski sütyenimde üstten 3 parmak bolluk oluyordu ve sırt bölgemdede sanırım incelme oldu bu nedenle sütyenimi tamamen değiştirdim.
Peki bu hareketleri kaç ay yaptınız? ve sayıları arttırdınız mı?
1 ay kadar yaptım. Ama genelde akşam yemekten 1 saat sonra yapıyordum. Duyduğuma göre gece vücuttaki yağlar spordan sonra daha iyi yanarmış. Sayılarını çok önemsemedim açıkçası vücudumda eritmek istediğim bölgeler acıyana kadar yaptım.
Peki... Teşekkürler. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?