• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gögüslerin sızlamasi doğum belirtisi midir?

grafikdelisi

benim minik boksörüm ❤❤❤
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2017
314
168
33
30
Arkadaslar 36. Haftanin icindeyim 2. Bebeğim sezeryan olucak. Goguslerim süt varmış sagsam gelicekmis gibi sizlamaya başladı dogum yakın mi sizce aranızda yaşayan var mi ?

Sanırım 28. Haftadan itibaren gögüslerimiz emzirmek icin hazır oluyor
Hatta bikaç arkadastan süt bile aktığı oldu bu dedigim haftalarda
Birebir dogum belirtisi değil yani

Arkadaslar 36. Haftanin icindeyim 2. Bebeğim sezeryan olucak. Goguslerim süt varmış sagsam gelicekmis gibi sizlamaya başladı dogum yakın mi sizce aranızda yaşayan var mi ?
Doğum belirtisi demek doğru olmaz bazı hanımlarda daha erken dönemlerde bile yasanabiliyor. Benim tavsiyem meme uyaranlarindan kacinmanizdır. Benim ilk hamileligim ve süt gelmemei gibi durumlar yaşamamak için düzenli olarak göğüs masajı yapıyorum . Eğer bu tip bir masaj vs yapıyorsanız bırakın.acikcasi giydigimiz kıyafet bile uyaran etkisi yapabiliyor o yüzden oraya teması azaltmak için göğüs pedleri deneyebilirsiniz ne kadar işe yarar bilmiyorum. En önemlisi tabiki psikolojik olarak hormonlarimiza hakim olabilmek. Gebelik eğitimine gidiyorum gerçekten çok faydalı kesinlikle imkaniniza varsa katılın devlet hastanelerinde de ozellerde de veriliyor.inanin çok faydasını görürsünüz

Teşekkürler arkadaslar. Malesef diger bebegim de ufak egitimleri biliyorum fakat katılamadım. Bundan dolayı. Göğüslerime bir uyaranda bulunmadım, ayrica oncekinde de böyle bisey yasadiysam bile anlayamadigim için bunda hissedince merak ettim açıkçası. Karnım da iyice sallandı aşağıya. Sabırsız durumdayım. Ebeme sordum süt bezleri uyarilmaya başlamış o zaman dedi bende tecrübe eden var mi diye sormak istedim :)

36. Haftada Benimde özellikle akşamları sızlıyordu. Doktorum normal olduğunu, özellikle akşamları oksitosun hormonu salgılandığını ve olabileceğini söylemişti.
Erken Doğum belirtisi değil.

Back