- Konu Sahibi Dreaming_Water
-
Yazin denesemmi ne etsem okullar da tatil olur hem de kilo verirsek gögüsler de gitmez mi ki?5 ay falan içtim. Sabah bir kaçtane maydonozu 1 su bardağı suda kaynatıyordm. İçebileceğim en sıcak haliyle aç karnına içip 15 dk sonra kahvaltı ediyordum.
yok canım ya 2 yıl falan sürdü . Ama sanki yeni ergenliğe girmişim gibi sızlardı o yaşta bile
canım hiç bilmiyorum. Ben üniversitedeyim son sınıf falan galiba yani 22-23 gibi herhalde Sütyenlerime zaten süngerli olurdu birde extra sünger koyardım içine. Sonrasında bir kaç yıl sonra sadece kalıplı kullanmaya başladım Daha büyük benden almaya başladım falan. Ama hiç dikkat etmedim. Şimdi sen sorunca yeiğin içtiğin bişey mi etkiledi diye o dönemlerde maydanoz içtiğim geldi aklıma. Östrojen içerdiğini bile bilmiyordum ben. Oyüzden kesin bişey söyliyemiycem. Araştırmak gerek böyle bir etkisi var mı
bnmde bildiğim göğüs 25-30 yaşına kadar boyda 22 yaşına kdr
yok canım ya 2 yıl falan sürdü . Ama sanki yeni ergenliğe girmişim gibi sızlardı o yaşta bile
Canim bilmiyorum ki daha 14 yasindasin le limon gibi diyorsya bn 14 yasındayım daha pek büyümediler yarım atlet takıyorum limon kadarlar mafoldumben diger arkadaslarımın bnden baya büyük 80 takan bile var ben de maydonoz suyu iciyorum 2 gündür hafif bi acı hissediyorum acba büyürler mi büyümezler diye korkuyorum simdiden biseyler yapmalımıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?