- Konu Sahibi Dreaming_Water
-
Sağlık problemi olmayan bir bayanda 22 yaşına kadar büyüme gerçekleşir üzülmeyin kızlar :)
bende 18 yaşındayım 13-14 yaşında büyümeye başladı çıkıntı oldu durdu bir daha tık yok :S nasıl büyütücez ya offf :S
Kızlar üzülmeyin ben sizin yaşlarınızdayken benimde yok gibiydi. Üniversiteye giderken (22-23yaş) Süngerli sütyen giyiyordum. Birde süngerler var sütyenin içine konan onlardan dolduruyordum içine. Giydiğim kıyafetler ancak düzgün duruyordu. Şimdi 90 beden hangi arada büyüdü nasıl oldu anlamadım. gerçi birazda kilo aldım ama kilo almadan önce büyümeye başlamıştı zaten. Bu arada çocuk falan doğurmadım daha evlenmedimde Birde çocuk doğursam ne olucaklar bilmiyorum. Uç meselesine gelince hala uçları yoküşüyünce bile pek bişey çıkmıyor
Valla cok sanslisin ki büyümüsler darisi basimiza diyelim, de acaba farkinda olmadan bir yedigin bir ictigin felan yardimci olmus olmasin gögüslerinin büyümesine?Kızlar üzülmeyin ben sizin yaşlarınızdayken benimde yok gibiydi. Üniversiteye giderken (22-23yaş) Süngerli sütyen giyiyordum. Birde süngerler var sütyenin içine konan onlardan dolduruyordum içine. Giydiğim kıyafetler ancak düzgün duruyordu. Şimdi 90 beden hangi arada büyüdü nasıl oldu anlamadım. gerçi birazda kilo aldım ama kilo almadan önce büyümeye başlamıştı zaten. Bu arada çocuk falan doğurmadım daha evlenmedimde Birde çocuk doğursam ne olucaklar bilmiyorum. Uç meselesine gelince hala uçları yoküşüyünce bile pek bişey çıkmıyor
Bilmem ki canım düşünüyorum o günlerde öyle özel bişey yiyip içmedim. Sadece maydanoz suyu içmeye başlamıştım sabahları kalkınca ki oda yağ bağlanmasını önlüyormuş diye duymuştum ondan. Daha çok küçültmesi gerekirdi. Yaa yaşların başka yere bağlanmasını engelleyip orayamı bağladı acaba :dance:
bak bunu bilmiyordum Demekki neymiş Maydonoz göğüs büyütebiliyormuş Kızlar duyun bunu alkisalkisalkis alkisalkisalkis
5 ay falan içtim. Sabah bir kaçtane maydonozu 1 su bardağı suda kaynatıyordm. İçebileceğim en sıcak haliyle aç karnına içip 15 dk sonra kahvaltı ediyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?