- 13 Şubat 2009
- 1.281
- 1.962
- 333
- Konu Sahibi Dreaming_Water
daha büyürr yaaaa benim 19 yaşımdayarım portakal kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnım bir uzman 31 yaşına kadar dıodu ama adını unuttum bide hç m.etme bnde 17 bçk yaşındayım senınki gbiydi ama verdgm tavsiteler var topic onu oku ve yap canım bende çok şşe yaradı iice dolgunlaştı ve halada buyuo m.etmeBen çok merak ediyorum kaç yaşında tamamen duruyo büyümesi normal boyutuna ulaşıyo ben 17 yaşındayım şuan tam büyümediler bide uçları çıkmadı yani üşüyünce fln çıkıo ama normalde içinde duruyolar. bişe duymuştum uçları çıkmadıysa biraz daha büyüyomuş ama çıkıksa o boyuttan fazla büyümüomuş bilen warsa aydınlatabilir mi?:uhm::Saruboceq:
bn daha 13 yaşındayım 85-90 beden kullanıyorum normal mi ?? :44:
mrb rebelage..bende 17 buçuğum yakında 18 olcam ve göğüslerim hiç bbüyümüyo 75 numarayı ile tam doldurmuyo ama cok zayıfım acaba kilo alsam onlarda büyürmü.etrafımd hiç yok beniki kadar küçük gögüslü bu yaşta genç kız. bana biri bişeyler önersin lütfeen.çok üzülüyorum bi tavsiyesi olan yazabilirmiya ben 17 bçk yaşndaım 45 kiloyum 79 65 92 vücut ölçm ama 75 beden kullanıorm göğüslerim çok küçük özellikle kıyafetlerde kötü duruo nası büyür bunlar yaa bi de biri büyük biri küçük çok belli değil ama bir asimetrik var yani bunlar büyürler mi yaa 75 beden sütyende dolgusuzlarda boşluk kalmıo ama dolgulu giyince bi potluk oluo biri doluo biri acck boş gibi bi de dekolte olşsn istiorm biraz offf nası büyücekler büyürler mi masaj yapıodm ada çayı içiodm hiç bi işe yaramadı rezene içtm yaramadı genetik glba annemn de küçükmüş off böyle mi olcak yaşıtlarımın büyük hep kıskanıorm bnm de olsun istiorm((
en 17 yaşındayım göğüslerim şuan yok sade uc kısımları şişkin ve 14 yasimdan önce ağrıyordu ama 14 yasimda hasta oldum herşey normal fakat bitek göğüslerim dedim gibi bi sıkıntımı vardır göğüslerim buyurmu 165 boy 51 kilo doktora gitmelimiyimBen çok merak ediyorum kaç yaşında tamamen duruyo büyümesi normal boyutuna ulaşıyo ben 17 yaşındayım şuan tam büyümediler bide uçları çıkmadı yani üşüyünce fln çıkıo ama normalde içinde duruyolar. bişe duymuştum uçları çıkmadıysa biraz daha büyüyomuş ama çıkıksa o boyuttan fazla büyümüomuş bilen warsa aydınlatabilir mi?:uhm::Saruboceq: