göğüslerimin ucu yok

iceriye cokuk degilse problem yokdur zaten birde 18 yasındasın gogus ucu belirginlesebilirde... gogus ucununda boyle cizgi cizgi olması onu sorun etme gogsun yapısı oyle olur zaten:)

Son düzenleyen: Moderatör:
iceriye cokuk degilse problem yokdur zaten birde 18 yasındasın gogus ucu belirginlesebilirde... gogus ucununda boyle cizgi cizgi olması onu sorun etme gogsun yapısı oyle olur zaten:)

Tamam cnm ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. Kızmazsan son birşey sormak istiyorum Şimdi bildiğim kadarıyla ortadaki o küçük uçla emziriyoruz bebeği eğer çocuğum olduğundada o uç hala küçükse ne yapabilirim? Bebeği emziremem mi? :26:

benim bildigim kadarıyla hamilelikte zaten belirginlesir ama cokda belirgin olmazsa hamilelik suresince duzenli olarak gogus ucuna masajlar yapılabiliyor silikon meme ucu baslıklarıda var onla bebek emiyor ve gogus ucu o silikon baslıga dogru cıktıgında baslık cıkartılıyor boylece bebegin emmesi kolaylasıyor yani yontem cok okadar kadın var hepsinin gogus ucu cıkık degil ya:)

Son düzenleyen: Moderatör:

Çooookkk teşekkürler içim rahatladı kafama çok takıyordum çünkü

merhaba benim göğüs ucum içe dönüktü yani ucu yoktu ve göğüs başı kahve alanda öyle çok büyük değildi göğüslerimde bildiğin erkek göğsüydü.süt sağma makinesi aldım elektrikli ameda marka onunla 3 saatte bir sağarak 18 ay emzirdim tembel bebek olmasa emseydi kendide emerdi çünkü slikon meme başları var onu göğüs ucuna takıyorsun bebeğin emdiği an meme başı otomatik olarak çıkıyor ve bu süreç uzun zaman devam ettiği için kalıcı oluyor.şu an göğüs ucum artık var içe dönük değil zaten bebek çevredeki kahve kısmı ağzına alacak meme ucunu değil dudakları ile kahve rengi halkaya baskı uygulayıp meme başından gelen sütü emecek ben bu şekilde biliyorum.birde meme başı çıkartıcı aletler var 100lira civarıydı ben almadım 3liralık slikon başta aynı işi görüyor.asıl süt sağma makinası bu işte iyi oldu.baya uzun yazmışım kusura bakmayın emzirmeyi sormuşsunuz önemli anne sütü ile beslemek tecrübemi paylaşım isyedim umarım faydası olmuştur

hamile olan arkadaşlara akıllı bebek sitesine de bakmalarını öneririm annne sütü savaşçıları var asla çevrenizde sütün yetmiyor sağma kesilecek diyenlere inanmayın en iyi süt yapıcı şey sudur.günde 4 5 litre su içen bir anneden daha fazla süt veren olamaz.ayrıca sık emzirme beyine süt yapma sinyali gönderiyor sıksık bebeğinizi her ağladığında emzirin unutmayın her annenin sütü bebeğine yeter moralinizi bozanları duymayın bile ben bebeğimi besliyorum ve bu sütüm ona yetiyor diyye düşünün.bu şekilde işin başına zor başlasamda tam 7 ay sadece anne sütü ile besledim bebeğimi 7 aydan sonra ek gıda ve anne sütü devam ettim.

benimde göğüslerimin ucu çok az var minicik çok komik ama napıyım
uçlarıda kahve rengi değil pembesmsi
off nasıl çıkıcak bu göğüs uçları

Rica ederim aksine yorum yazdığınız için seviniyorum :) Ben bu konular hakkında pek bişey bilmiyorum yaşım gereği zaten bu konuyu açmamın amacıda şimdiden bilgilenmek ve eğer gerek olursa yapacağım tedavileri falan hamilelikten önce yapmak. Sizin sayenizde bilgileniyorum teşekkürlerrrrr

Ne kadar güzel çareler yazmışsınız arkadaşlar tabi ya herşeyin başı tecrübe :)))) Çok teşekkürler içime sular serptiniz :)))))

Benim de zamaninda yüreyime sur serpildi de, aman korkma, zamani gelince düzelir, silikon, pompa vs...

ben gec kalmistim, unutma!! bana pompa bana misin demedi!!! yapi meselesi!!
sen git bir doktorla ya da ebeyle de danis bu konuyu... cok önemli!! gec kalmadan!!

mutlaka uzmanına danışmak lazım.ancak ben doğum yaptığım gün özel hastane olmasına rağmen bu göğüslerlemi bebeğini emzireceksin demişti ebe hanımefendi ve eşimi mama almaya gönderdi.düz göğüs ve ucu yok düşünün artık.çok araştırdım ve her şeyden kullandım.manuel elle sağılan pompalardan 20 dakika sağardım anca 15cc süt gelirdi annem bile uğraşmayın artık sütün yok demeye başladı.süt savaşçılarını buldum okudum inandım ve elektrikli ameda lactaline personal aldım her 3 saatte bir 15 dakika sağarak iki göğüsten toplam 120cc süt sağdım ağlamıştım sevinçten.siz öncelikle kendiniz emzirin slikon başlarla vazgeçmeyin gak dedikçe ve guk dedikçe emzirin bebeğinizin emme performansıda önemli benim bebeğim prematüre idi ve ememiyordu bile.unutmayın her annenin sütü bebeğine yeter

Geçmiş olsun :96:

gögüs ucunun süt miktarina etkisi yok ki.
pompayla bazi gögüs uclari disari cikabiliyor. Bazi gögüs uclarina da bana misisn demiyor.

gögüs ucu icerideyken, kimi bebek kolay emebiliyor, zira bütün areola (kirmizi kisim) almasi gerekiyor agzina, zaten sadece uctan emdiginde su korkunc yaralar olusuyor.

bebege destek olmak acisindan ucun belli olmasi buyuk bir avantaj, buna tüm gögüs uclari olmayan ve emziren anneler katilir.
Neden bosu bosuna bir de silikon gögüs kalkanlariyla, pompalarla ugrasilsin ki.

bebek sevmedi mi silikonu, sevmiyor!! Ben 3 ayri silikon uc(avent, madela, chicco) denedim, hatta dördüncü de ucuz bir biberon agaziydi, onunla biraz randuman alabilmistik de, benim gösüm ona dayanmadi.
Annenin de akli sagligi yerinde olmalidir, bebegiyle ugrasirken derim ben.

hazir henüz vakit varken niplett kullanabilir, belki anne olmak isteyen adaylara amelyat yapilabilir.

benim demek istedigim

berjerjim tabiki haklısın mutlaka bir uzmana danışsın.erken doğum yapmasaydım bende doktoruma danışacaktım olmadı.ben fikir verdim sadece.çok süt demek sık emzirmek ve bol su içmek demek yoksa benim gibi bir düz göğüs bile bebeğini emzirdi.ama düzgün birine danışın benim gibi olmayın.

artık slikonlarım var henüz 12günündeyim.pinkky teşekkür ederim

off artık nasıl olucak bilmiyorum ama gerçekten kafam takılıyo

ablamında yoktu bebişi olunca çıktı emzirirken.. bi şeey olmaz korkma :))

vay beee:) ben de nasıl saklarım diye ugrasıyorum uçları, 80 beden çamasır kullanıyorum ama uçları cok belli oluyo, destekli çamasır kullanmayı da ben sevmiorum ne çeşit çeşit dertlerimiz var ya Bunları öğrendiğim iyi oldu kuzenimin eşi sorun yasamıştı aynı problem yüzünden emzirmekte bilseydim o zamanlar, bi silikon uç alırdım rahat ederdi kızcagız. Bilgilerini paylaşan herkese teşekkür ederim öğreniyoruz sayenizde.

evet kesinlikle mesela ben bu konuyu açmadan önce bilmiyordum bu yöntemleri iyi ki açmışım umarım herkese faydalı olur yazan arkadaşlara da çoookk teşekkür ediyorum lütfen daha da bilgilendirin bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…