iceriye cokuk degilse problem yokdur zaten birde 18 yasındasın gogus ucu belirginlesebilirde... gogus ucununda boyle cizgi cizgi olması onu sorun etme gogsun yapısı oyle olur zaten:)
benim bildigim kadarıyla hamilelikte zaten belirginlesir ama cokda belirgin olmazsa hamilelik suresince duzenli olarak gogus ucuna masajlar yapılabiliyor silikon meme ucu baslıklarıda var onla bebek emiyor ve gogus ucu o silikon baslıga dogru cıktıgında baslık cıkartılıyor boylece bebegin emmesi kolaylasıyor yani yontem cok okadar var hepsinin gogus ucu cıkık degil ya:)
merhaba benim göğüs ucum içe dönüktü yani ucu yoktu ve göğüs başı kahve alanda öyle çok büyük değildi göğüslerimde bildiğin erkek göğsüydü.süt sağma makinesi aldım elektrikli ameda marka onunla 3 saatte bir sağarak 18 ay emzirdim tembel bebek olmasa emseydi kendide emerdi çünkü slikon meme başları var onu göğüs ucuna takıyorsun bebeğin emdiği an meme başı otomatik olarak çıkıyor ve bu süreç uzun zaman devam ettiği için kalıcı oluyor.şu an göğüs ucum artık var içe dönük değil zaten bebek çevredeki kahve kısmı ağzına alacak meme ucunu değil dudakları ile kahve rengi halkaya baskı uygulayıp meme başından gelen sütü emecek ben bu şekilde biliyorum.birde meme başı çıkartıcı aletler var 100lira civarıydı ben almadım 3liralık slikon başta aynı işi görüyor.asıl süt sağma makinası bu işte iyi oldu.baya uzun yazmışım kusura bakmayın emzirmeyi sormuşsunuz önemli anne sütü ile beslemek tecrübemi paylaşım isyedim umarım faydası olmuştur
Ne kadar güzel çareler yazmışsınız arkadaşlar tabi ya herşeyin başı tecrübe :)))) Çok teşekkürler içime sular serptiniz :)))))
mutlaka uzmanına danışmak lazım.ancak ben doğum yaptığım gün özel hastane olmasına rağmen bu göğüslerlemi bebeğini emzireceksin demişti ebe hanımefendi ve eşimi mama almaya gönderdi.düz göğüs ve ucu yok düşünün artık.çok araştırdım ve her şeyden kullandım.manuel elle sağılan pompalardan 20 dakika sağardım anca 15cc süt gelirdi annem bile uğraşmayın artık sütün yok demeye başladı.süt savaşçılarını buldum okudum inandım ve elektrikli ameda lactaline personal aldım her 3 saatte bir 15 dakika sağarak iki göğüsten toplam 120cc süt sağdım ağlamıştım sevinçten.siz öncelikle kendiniz emzirin slikon başlarla vazgeçmeyin gak dedikçe ve guk dedikçe emzirin bebeğinizin emme performansıda önemli benim bebeğim prematüre idi ve ememiyordu bile.unutmayın her annenin sütü bebeğine yeter
mutlaka uzmanına danışmak lazım.ancak ben doğum yaptığım gün özel hastane olmasına rağmen bu göğüslerlemi bebeğini emzireceksin demişti ebe hanımefendi ve eşimi mama almaya gönderdi.düz göğüs ve ucu yok düşünün artık.çok araştırdım ve her şeyden kullandım.manuel elle sağılan pompalardan 20 dakika sağardım anca 15cc süt gelirdi annem bile uğraşmayın artık sütün yok demeye başladı.süt savaşçılarını buldum okudum inandım ve elektrikli ameda lactaline personal aldım her 3 saatte bir 15 dakika sağarak iki göğüsten toplam 120cc süt sağdım ağlamıştım sevinçten.siz öncelikle kendiniz emzirin slikon başlarla vazgeçmeyin gak dedikçe ve guk dedikçe emzirin bebeğinizin emme performansıda önemli benim bebeğim prematüre idi ve ememiyordu bile.unutmayın her annenin sütü bebeğine yeter
Kızlar benim göğüslerimin ucu yokyani kahverengi yuvarlak kısım var ya orası tam yuvarlak değil ve ucu küçücük yani dıştan bakınca belli olmuyo sadece deliğin içinde ve çatlak çatlak :'( kızlar ne yapmalıyım ileride sorun olur diye çok korkuyorum yardım edin
ablamında yoktu bebişi olunca çıktı emzirirken.. bi şeey olmaz korkma :))
vay beee:) ben de nasıl saklarım diye ugrasıyorum uçları, 80 beden çamasır kullanıyorum ama uçları cok belli oluyo, destekli çamasır kullanmayı da ben sevmiorum ne çeşit çeşit dertlerimiz var yaBunları öğrendiğim iyi oldu kuzenimin eşi sorun yasamıştı aynı problem yüzünden emzirmekte bilseydim o zamanlar, bi silikon uç alırdım rahat ederdi kızcagız. Bilgilerini paylaşan herkese teşekkür ederim öğreniyoruz sayenizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?