göğüslerimin ucu yok

Pinkyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
196
29
298
İzmir
Kızlar benim göğüslerimin ucu yok yani kahverengi yuvarlak kısım var ya orası tam yuvarlak değil ve ucu küçücük yani dıştan bakınca belli olmuyo sadece deliğin içinde ve çatlak çatlak :'( kızlar ne yapmalıyım ileride sorun olur diye çok korkuyorum yardım edin

Canım Böyle olan bir arkadaşım vardı ve doğum da yaptı Göğüs ucu olmadığı için de Emziremedi Sütünü Sağmak Durumunda Kaldı ve zaten Ek besinle doyurdu Doktora gidip kendisi bu durumu Görüştü aynı zaman da Silikon Taktıracak Seni de Bir Uzmanın Görmesini Tavsiye Ederim ..

Benimde seninki gibi ve şimdi hamileyimde bilmiyorum artık bebeği nasıl emzireceğim (((

peki emzirmesekte süt sağsak olurmu yani sonuçta çocuğum olunca ona anne sütü vermek istiyorum

peki emzirmesekte süt sağsak olurmu yani sonuçta çocuğum olunca ona anne sütü vermek istiyorum

Selam kızlar,

Gögüs ucu benim kardeşimin eşinde vardı. Doğumdan sonra aklınızda bulunsun diye söylüyorum kabus oldu bize bebeği emziremedi sarılık başladı düşmesi için bol bol anne sütü alması gerekiyor dediler yenidoğan bebeklerde sarılık başladığı zaman inanılmaz uyuyorlar sen memeyi bir şekilde tutturucam diye uğraşırken bebiş uyukluyor falan:))) neyse uzatmıyım. Eğer gerçekten bu durumdaysanız biz çok şeyler denedik en son ve en iyi sonuç aldığımız şeyi yazıyorum.

1 Medela marka süt sağma makinesi 120 Tl civarı
2 Medela silikon gögüs ucu (mucize birşey) 20 TL civarı
Bunları aldıktan sonra inanın çok rahatladılar gögüs ucunuz olmasada o görevi silikon uç görüyor. Sağma makinesi ile de fazla olan sütünüzü sağıp deep freez

hiç üzülmeyin yani ayrıca o silikon ucuna bir nebze de olsa ucunuda çıkarıyor haberiniz olsun:=))

Canım çok teşekkür ederim biraz olsun rahatladım Yani sorun olmaz diyorsun. Ben korkuyordum çünkü çatlak çatlak ve zorlayınca dökülecek gibi Umarım bu yazdıkların işte yarar tekrar teşekkürler

Yarar bunları doğumdan önce al ve hazır et canım doğumdan sonra direk onunla emzirmeye başla hiç sorun olmaz merak etme ama sakın gögsünde süt bekletmeye kalkma hep sağ ilk zamanlarda:))

Yarar bunları doğumdan önce al ve hazır et canım doğumdan sonra direk onunla emzirmeye başla hiç sorun olmaz merak etme ama sakın gögsünde süt bekletmeye kalkma hep sağ ilk zamanlarda:))

Tamam çoookkk teşekkürlerrr

birsy diyecegim, ben de silikonlari hazir ettim, pompa aldim, ama hic bir faydasini görmedim. Emzirme uzmaniyla bile calismistik, ebeler de(yurtdisinda yapmistim dogumu) demisti ki, keske önce söyleseydin, hamilelikte niplets diye birsey var aventin, onu kullansaydin, valla benim dogumdan sonraki 2 ayim cok stresli gecti. sonunda da sütüm kesildi.
bebek ememiyor, ben emmesini istiyorum, daha avuc kadar bebekle kavga etmeye basladik, kendimi yetersiz, suclu hissettim, kafayi yiyordum
o nedenle sadece forumla klama, git doktorlara sor, arastir, göster, hic cekinme...
sonra pisman olma... valla ben bebegime cok az anne sütü verebildim, cok suclu hissediyorum kendimi.

bazi gögus ucu iceride vakalari sorunsuz halloluyor, ama bazilari olmuyor, aklinda bulunsun, sonrasinda aglama benim gibi

Kaç yaşınızdasınız bilmiyorum ama benim de göğüs uçlarım 20li yaşların başına kadar içe çoküktü, sonradan düzeldi.

nasıl ben anlamadım hicmi yok yani bazı kadınların gogus ucu daha iceride oluyor mesela belki dogumda falanda belirginlesebilir doktora danısmak gerekiyor bence...

benım de yok ama hıc kafama takmamıstım sankı hamıle kalınca onlar da kendılıgından cıkıcak sanıyordum ben
cıkmaz mı yanı?

Kaç yaşınızdasınız bilmiyorum ama benim de göğüs uçlarım 20li yaşların başına kadar içe çoküktü, sonradan düzeldi.

şu an 18 yaşındayım ama benimki hem çökük hemde yarık yarık ve çokkk küçük

Göğüs ucu problemleri arasında en fazla rastlanan göğüs ucunun içe dönük ya da çökük olmasıdır. Gömülmüş olan meme başı hem emzirmeye engel olur hem de estetik olarak kötü bir görünüm oluşturur.

Meme başının çökük olmasının en sık nedeni geçirilmiş bir göğüs enfeksiyonudur. Enfeksiyon süt kanallarında tıkanmaya ve kısalmaya neden olur. Sürt kanallarının kısalması ise göğüs başının içeri doğru çekilmesine neden olur.

Sonuç olarak meme başı çökük ise zaten büyük olasılıkla emzirme mümkün olmayacaktır. Çökük olan meme başının dışarı çıkarılabilmesi için ise süt kanallarının kesilmesi gerekir.

bu resimdeki baya iceriye dogru cokuk eger bu sekildeyse sen bir doktora gorun en iyi cevabı o verir...

Benim de yok sayılır. Çok az var daha doğrusu. Ben hamilelik falan bekleyemem.
Evlenirsem kocamın karşısına bu göğüslerle çıkmam istemem.
Çıkamam da zaten. Çok takarım ben böyle şeylere.
Sonuçta çok önemli göğüs ucu, kadını kadın yapan en önemli bölgemiz ne de olsa göğüsler.
Benim için sorun teşkil ediyor. Ameliyat olacağım tabi ki bu durumda.
Çıkık olmasını çok istiyorum. Tamamen estetikle alakalı kaygılarım var.
Süt kanalları kesileceği için çocuğum olursa süt veremeyeceğim ama malesef.

kızlar benimde doğumdan önce içe çökük değil ama ucu hani erkek memelerinin ucu olurya o kadarcık birşeydi ilk bende çocugumu çok zor emzirdim yani yokki uç denen bişey ne verceksin agzına bebenin goguslerim iriydi ama uç yoktu ... neyse benimd ebebeğim 2 ay emdi emmedi malesef ... ne hikmetse sonradan sonradan meme uclarım buyudu :26: şimdide olur olmadık yerde göze gircek gibi duruyor luuzumsuzlar zamanında işe yaramadılar sonradan gereksiz bir buyume

Etrafındaki kahverengi yuvarlak varya orası çökük değil ortada ucu varya koyu kahverengi o dışarı çıkık değil, yani resimdeki kadar bişey ve mesela yandan bakarsında çıkık görünür ya işte yandan bakınca hiçbir çıkıklık yok ayrıca da yarık yarık öyle benimki :44:

Son düzenleme:
kendine sorun etme bunları ilerde evlenincede vucutta degisiklikler yasanıyor ozamanda degisir hem sutyenlerde bastırıyor biraz cıkık olsa dahi sutyeni cıkarttınmı yokmus gibi gozukuyor...yarık dediginde catlak gibi oluyor oda normal zaten yanlız degilsin bu konuda dert etme...

Son düzenleyen: Moderatör:

Yani kötü bişey yok değilmi? Çünkü dediğim gibi yuvarlak kısım içe çökük değil sadece ortasındaki uç. o çatlaklar da zaman geçtikçe düzeliyormu çünkü ben gözlemliyorum bayağıdır çatlak ve hiçbir düzelme yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…