peki emzirmesekte süt sağsak olurmu yani sonuçta çocuğum olunca ona anne sütü vermek istiyorum
Selam kızlar,
Gögüs ucu benim kardeşimin eşinde vardı. Doğumdan sonra aklınızda bulunsun diye söylüyorum kabus oldu bize bebeği emziremedi sarılık başladı düşmesi için bol bol anne sütü alması gerekiyor dediler yenidoğan bebeklerde sarılık başladığı zaman inanılmaz uyuyorlar sen memeyi bir şekilde tutturucam diye uğraşırken bebiş uyukluyor falan:))) neyse uzatmıyım. Eğer gerçekten bu durumdaysanız biz çok şeyler denedik en son ve en iyi sonuç aldığımız şeyi yazıyorum.
1 Medela marka süt sağma makinesi 120 Tl civarı
2 Medela silikon gögüs ucu (mucize birşey) 20 TL civarı
Bunları aldıktan sonra inanın çok rahatladılar gögüs ucunuz olmasada o görevi silikon uç görüyor. Sağma makinesi ile de fazla olan sütünüzü sağıp deep freez
hiç üzülmeyin yani ayrıca o silikon ucuna bir nebze de olsa ucunuda çıkarıyor haberiniz olsun:=))
Yarar bunları doğumdan önce al ve hazır et canım doğumdan sonra direk onunla emzirmeye başla hiç sorun olmaz merak etme ama sakın gögsünde süt bekletmeye kalkma hep sağ ilk zamanlarda:))
benım de yok ama hıc kafama takmamıstım sankı hamıle kalınca onlar da kendılıgından cıkıcak sanıyordum ben
cıkmaz mı yanı?
Kaç yaşınızdasınız bilmiyorum ama benim de göğüs uçlarım 20li yaşların başına kadar içe çoküktü, sonradan düzeldi.
Göğüs ucu problemleri arasında en fazla rastlanan göğüs ucunun içe dönük ya da çökük olmasıdır. Gömülmüş olan meme başı hem emzirmeye engel olur hem de estetik olarak kötü bir görünüm oluşturur.
Meme başının çökük olmasının en sık nedeni geçirilmiş bir göğüs enfeksiyonudur. Enfeksiyon süt kanallarında tıkanmaya ve kısalmaya neden olur. Sürt kanallarının kısalması ise göğüs başının içeri doğru çekilmesine neden olur.
Sonuç olarak meme başı çökük ise zaten büyük olasılıkla emzirme mümkün olmayacaktır. Çökük olan meme başının dışarı çıkarılabilmesi için ise süt kanallarının kesilmesi gerekir.
bu resimdeki baya iceriye dogru cokuk eger bu sekildeyse sen bir doktora gorun en iyi cevabı o verir...
kendine sorun etme bunları ilerde evlenincede vucutta degisiklikler yasanıyor ozamanda degisir hem sutyenlerde bastırıyor biraz cıkık olsa dahi sutyeni cıkarttınmı yokmus gibi gozukuyor...yarık dediginde catlak gibi oluyor oda normal zaten yanlız degilsin bu konuda dert etme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?