Göğüslerimde hala gelişme yok,yoksa sütüm olmayacak mı?

duyguby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2007
881
10
Merhaba arkadaşlar,
Gebelikte 20.haftama girdim.Karnım çok az büyüdü.Ama göğüslerimde hiçbir büyüme yada gelişme hala yok.Sadece 3-4 damar belirginleşti.ama hani ilk hamile kaldığınızda göğüsler büyür ve acırya.İlk ayda o olmuştu ve kayboldu.Etrafımdaki hamilelerin göğüsleri kocaman olmuş.Acaba süt üretimimde bir problem olur mu,bu süt gelmeyeceğinin işareti olabilirmi?Fikri olan var mı acaba?Yada benim gibi göğsü büyümeyen:KK43:(

canim gogus b uyumesinin sut uretimiyle hic ilgisi yok. gebeliginin sonuna kadar goguslerin hic buyumese bile sutte sorun yasamazsin. sut uretimi tamamen hormonal olup prolaktine baglidir. dogumdan sonra gelisir. hic bosuna canini sikma. butun kadinlar farklidir, kimisinin karni cok buyur kimisinin az, gogusler de ayni sekilde.

canım çok saol,gerci daha öncede duymustum senin dediğini ama dolu dolu göğüslü hamişler görunce insanın morali bozuluyor.Acaba prolaktin seviyeme baktırsammı hastanede.abartmış mı olurum.Yani ne bileyim,sanki bebiş gelecek ama bende süt falan olmayacak gibi hissediyorum....:))

canım ben 38ncı haftamın içindeyim ve hala eski sütyenlerimi takabiliyorum. Doktorum normal dedi kişiden kişiye değişirmiş..

ayy valla o zaman rahatladım arkadaşlar..zaten yeterince stresliyim,birde bunu tasıyamazdım:)) çok sağolun...

basligi görünce bende son haftalardasin sanmistim...20. haftada ne beklisiyosunki zaten gögüslerinde tabiki daha bi degisiklik olmaz ol kadar fark etmezsin

benım doğuma kadar küçücüktü göğsüm bebek doğdu damla damla süt geldi bebek doymedı iki gün ağladı durdu bende korktum heralde hiç sütüm olmıcak diye 3. gün bi dolmaya başladı bomba gibi oldular iğne batırsan patlıcak o derece.bebek artık hem rahat uyudu hemde fazlasıyla doydu. endişelenme bence.

24,haftam bitiyor.. bende de bir değişiklik yok.. zaten normalde de küçüktür gögüslerim bari hamilelikte tadını çıkarsam :)

he he ewet sütün olmayacak:))))))) allahım yarabbim kızım delümüsün bnm teyzemin awuç kadar memesi wardı 2 yaşına kadar emzirdi kuzenimi aaa sende yani şimdi o kadar internet ortamı kitaplar böle bi topik açman walla hoplattı sinirlerimi öle kötü düşünme sütün tabiki olacak bu anneliğin kanunu gönlünü ferah tut

senin mantikla gidersek benim gögüsler zaten büyüktürzemuszemus bide kilodan veya gelisimden dolayi büyürse ohooo hepinizin bebegini ben doyururum....

benimimkiler çok ağrıyordu ama 4 gündür ağrı vb hiç yok bende telaşlandım.etrafımdakiler pek birşey bilmiyor.19+4 günlük hamileyim.arasıra ağrı gelip gidiyor mu acaba?:

benim de ilk hamileliğimde göğüslerim hiç büyümemişti ama sütüm yetti oğluma... şimdi yine hamileyim. bi büyüme yok.. üzülme ve dert etme kendine...

hanimlar 36+5 haftaligim. goguslerimnde sut gelmeye basladi elbiseme geciyor. sizlerinde oyle oluyormu.

benimde arada aciyor sonra gidiyor ben 12 haftaligim ama zaten buyuktu benimkiler halada buyuyor bence bu kisiden kisiye degisiyor bence endiselenme her hamilelik ayri belirtiler verir demisti drum

ayy guldurdunuz beni kızlar yaa,ama anlayış gösterin biraz.10 kere doğum yapmadımki ilk gebeliğim.Nerden bileyim herseyi.Ben hamile kalınca surekli buyumeye baslayacak sanıyordum,ee değilmiş meğer..:))) zaten çok buyumesin be mandıra mı olucaz di mi??

benim göğüslerim normalden biras daha büyüktü normalde
hamilelikte nolur diye düşünüyodum ama hiç büyümediler
ama doğumdan sonra çok büyüyolarmış akannehir

Canım benimde aynı duruyor göğüsler bir değişiklik yok.Sütümüz olur ve bebeğimize yarar inş.

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: arkadaşlar ben nerdeyse doğurcam ve göğüslerim aynı valla bilmiyorum süt olurmu olmazmı amainşallah bebişlere sütümüz yarar :1hug::1hug::1hug::1hug:

evet kızlar bendede hep aynı düşünce var bi arpa boyu büyümedi göğüslerim zaten minnacık karnımda büyüyünce iyice kayboldu:)) arakadaşım vardı hamile kalır kalmaz göğüsleri taş gibi olurdu önce göğüsleri fırlardı ve maaşallah bolcada sütü var ona bakınca benim olmıycak yetmiycek bebişime diye korkuyorum doktorlar az süt yoktur bol sıvı ve çokca emzirin artacaktır arz talep meselesi diyolar ama nedense ben pek ikna olamıyorum bu konuda sütüm olacaksa 24 saat çekmem o zaman ağzından:)) yürüyen mandıra:))))))))

X