Göğüslerimde Aşırı Terleme

disari cikarken pudra serpistirsen cok az bisey?

Bildiğimiz bebek pudrası mı aaa hiç aklıma gelmemişti. Çok teşekkürler canım mutlaka deneyeceğim :)

O pudralar sağlıklı birşey değil. Ne kendinize sürün ne de bebeğinize.

Terlemek sağlıklı bir vücud tepkisidir, su atarak vücud ısınızı düşürmeye çalışıyor. Endişe edilecek bir durum değil. Şu sıcaklarda çok normal.

Benim de oluyor bir de benimkiler biraz buyuktur daha fena terliyor alttan çataldan falan.
Eve geliyorum parfumumle karısık korkunc bir koku oluyor o kısımda duşa zor atıyorum kendimi.

canim hicbisey saglikli degilkk. makyaj malzemelerimiz bile ne derece saglikli...

Sabah akşam duş alıcaz çaresi yok. Talk pudrası kullanmayın. Çok zararlı.

1 aydan beri böyle diyorsun ya canım bu bir aydır farklı yaptığın bir şey var mı??? yeni edindiğin bir alışkanlık yeni bir yiyecek içecek ya da daha önce kullanmadığın türde kumaş kullanımı

benim vücudumda en çok terleyen yerim o çataldır
ikide bir peçeteyle siliyorum

Aa evet tatlım bundan olabilir. Kendimi şu son zamanlar aşırı derecede tuzlu şeylere verdim.

korkma bende de oluyor malum en kapalı kalan alan orası. çok rahatsız ediyor diyorsan çıkmadan önce pudra sürebilirsin normal ten pudrası yani talk, dalin gibi.

korkma bende de oluyor malum en kapalı kalan alan orası. çok rahatsız ediyor diyorsan çıkmadan önce pudra sürebilirsin normal ten pudrası yani talk, dalin gibi.
Şey değil mi bebek poposu için kullanılan :)

Senin sadece terliyor.
Benim terden dolayı göğsümün arasını minik sivilceler bastı resmen. Kıpkırmızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…