- 10 Temmuz 2020
- 47
- 25
- Konu Sahibi papatyasevenkiz
merhaba arkadaşlar ben 16 yaşındayım ve bu durumdan çok muzdaribim yaşıtlarım gayet güzel gelişmiş göğüsleri ile geziyorlar ama benim göğüslerim yok denecek kadar azlar. zayıf falan da değili (boyum 170 kilom 65). istediğim kıyafetleri giyemiyorum e haliyle sütyen de takmıyorum ve bazen göğüs uçlarım belli oluyor bu da çok canımı sıkıyor. aslında göğüs etrafını mezura ile ölçünce göğüsü büyük kadınlarınki gibi çıkıyor sonuç (ölçüyü tam hatırlamıyorum ama bi arkadaşın ölçüsüyle aynıydı onunkilerin maşallahı da var yani :/ )sırtım mı geniş göğüs kafesim falan mı geniş anlayamadım kendimi. napacağımı bilmiyorum birkaç yerde okudum 18 yaşından sonra fazla büyümezlermiş ben 2 yıl önce de büyürler sanıyordum ama olmadı ya büyümezlerse diye korkuyorum. şimdi de forumda gördüğüm bir taktiği deniyorum duştan sonra buz gibi suyu tutuyorum kendime işe yarar mı bilmem ama fazla yarayacağını da düşünmüyorum sonuçta yağ dokusunun artması lazım :/. lütfen bana yardımcı olur musunuz psikolojim bozuldu resmen...