Gögüslerim uyuşuk vaziyette

Hıımmm Oraletçim Çok sağol bu arada insan çok mutlu oluyor halinden anlayan yaşayan biri ile paylaşmaktan banyoda masajı bende Deniyeceğim

Ben göğüslerimin yumuşadığını 15 - 30 gün aralığında bir yerde farkettim.
Duşta idim o ara :))) Sıcak su hastasıyım doktorum sıcak suya bir sey demeyince uzun uzun banyo keyiflerim de başlamış oldu :KK70:
Normalde dokunmaya çekinirdim yıkanırken bir de farkettim ki yumuşacıklar bastırdım parmaklarım icine gömüldü nasıl mutlu oldum nasıl mutlu oldum anlatamam duştan çıktığımda o kadar yumuşamıyordu ama yumuşak hallerini görmüştüm şimdi duşa girmeden de yumuşacıklar :)
Dene dene çok keyifli oluyor onları öyle doğal yumuşak görmek :)

Ben göğüslerimin yumuşadığını 15 - 30 gün aralığında bir yerde farkettim.
Duşta idim o ara :))) Sıcak su hastasıyım doktorum sıcak suya bir sey demeyince uzun uzun banyo keyiflerim de başlamış oldu :KK70:
Normalde dokunmaya çekinirdim yıkanırken bir de farkettim ki yumuşacıklar bastırdım parmaklarım icine gömüldü nasıl mutlu oldum nasıl mutlu oldum anlatamam duştan çıktığımda o kadar yumuşamıyordu ama yumuşak hallerini görmüştüm şimdi duşa girmeden de yumuşacıklar :)
Dene dene çok keyifli oluyor onları öyle doğal yumuşak görmek :)
Ayy ne güzel ne güzel tatlım yaa kaydirigubbakcemile5 hadi darısı başıma diyorum bende bakalım ben daha 14 cü günümdeyim henüz darısı başımıza uyuşukluk geçerken yumuşaklıkta gelecek Umuyoruz İnşaLllah :KK1:

Cnm cok geçmiş olsun, senin adına cok sevindim, kusura bakma sana özelden msj gönderemiyormuşum. Bana daha once yazmışsın ama nadiren buraya baktıgım için sana yazamadım.

ben 31 agustosda ameliyat olmuştum, göğüs ucumda cok aşırı bir hassasiyet olmadı acıkcası...eskiye göre de hiç hassasiyet yok diyemem ama...ben su an cok rahatım Barıs beye 1 ekimde kontrole gitmiştim, masaja baslamam gerektiğini söyledi, bende hala daha sertlik var, beklediğim kadar yumusamıs değiller. Ameliyat izlerinin geçmesi için bir krem kullanıyorum su anda, günde iki kez kullanıyorum.Bir de halen o kemeri filan 2 ay daha takmam gerekiyoruş. Cnm buraya yazdıgın ılk msjı okudum da...ben de göğsümün alt kısmını hic hissetmiyorum hala daha. Barış beye sordugumda sinirlerin kesilmesinden ötürü bunun cok normal oldugunu soyledi, zamanla hissi geri kazanacakmışım. Aynı sorunu iki arkadasımdan daha duydum, bu cok normalmiş sinirler kesildiği için...birazcık sabırlı olmamız gerekiyor. Bu arada sana kac cc takıldı? Bana emailini gönderirsen sana resimleri gonderirim cnm, son gittiğimde Barış beyden almıştım resimlerimi.

Selam canım çok teşekkür ederim. Benim sol gögsüm küçükmüş ben hiç fark etmemiştim ona 320 cc sağ gögsüme 280 cc damla kas zarı altına koydu zaen barış bey bütün hastalarına aynı teknik ve damla protez uyguluyor. Benim araştırmalarımda hiç kimseden gögüs altında uyuşukluk falan duymadım yani bu sitede KK forumda fakat başıma gelince özel mesajdan hep bu yorumları alıyorum neden bu tip şeyler ameliyat sonra ağrı şikayet durumlarında yazılmıyor anlamış değilim bir sürü arkadaş var isimlerini sayabileceğim fakat bunlardan bahsedilmiyor halbuki anlatılmalı birbirimizi doğru yönlendirmemiz açısından.

Barış Bey ilk söylediğimde banada aynı şeyi söyledi sinirleride kesiyoruz orada diye Fakat hiç beklemediğim bir yanıt bu ya hani kas zarı altında kaslar ellenmiyor sinirlere zarar gelmiyordu nerde kaldı bu tekniğin avantajları

Neyse ben bu konu nedeniyle çok sıkıntıdayım aylar sonra sinir uçları canlanırmı bilmem 3 ağustosta ameliyat olmuş arkadaşın bile hala hissi yok

özelden mesaj atmışsın ama ben henüz özelden mesaj atamıyorum.

meme ucu hassasiyetini sormuşsun. 5. haftaya kadar gerçekten çekilmez bi hassasiyet vardı ama 5. haftada geçti. şu an çok az var ama o da dokununca. kıyafetten falan rahatsız olmuyorum. zaten doktorumda bu hassasiyetin uzun sürebileceğini söylemişti.

gerilmeye bağlı olurmuş bu tür hassasiyetler.derinin tam olarak yerini bulması 2 ayı bulurmuş. ben zaten bu hassasiyeti pek kafama takmadım ama sol tarafıma yattığımda ilk günlerde yatıp kalkarken olan yanmalar oluyodu 1 ay geçmesine rağmen, ona canım sıkılıyordu ama o da dışardaki hassasiyet gibi içerde yaşanan hassasiyettenmiş.

o yanmalar da geçti 5. haftada. 21 ağustosta oldum ameliyat şu an sanki olmamış gibiyim. epeyde yumuşadılar.

doktorum istersen gel yanıma bakayım için rahatlıycaksa demişti ben yanmalardan şikayet edince. ama ameliyatın üzerinden bu kadar zaman geçince korkulacak bişey olmazmış enfeksiyon vs. gibi. bende gitmedim zaten şimdide bişeyim kalmadı. bence sende takma kafana.

benim bahsettiğim yanmalardan yakınan kimse de görmedim şimdiye kadar ama bende oldu işte. senin uyuşukluk dediklerinde geçer bir süre sonra.

her bünye değişik sana da öyle etki etti demekki. ne kadar kas üstüde olsa deri kesilip sonrada içine kocaman bişey konup geriliyor ve dikiş atılıyor. bide doktorum bana 20. günümde böyle şikayetlerde bulununca kendini çok koruyosundur ondan olur dedi. kendini koruma üstüne yat, spor yap, istediğin hareketi yap artık korkacak bişey yok demişti. belki sende fazla koruyosundur kendinii. rahat hareket edersen memelerinde rahatlar.üzme tatlı canını yakında nie üzmüşüm kendimi bu kadar diye kızacaksın kendine.:eek:lmaz:

Son düzenleyen: Moderatör:
X