- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi Aylin183772u
-
Bilemiyorum açıkçası
Herhalde güzel dekolte yaratıyordur
Şu içinde üç çizgi şeklinde destek olan sutyenler güzel dekolte yaratıyor ama
Aklınızda bulunsun kızlar
Çok güzel toparlıyor
güzel dekolte yaratıyor yaratmasına da bir çok giysi gögüs kısmında darlık yaratıyor bu kadından 1-2 tık daha büyük benimkileraçıkçası çok dikkat çekiyor ve annem dalga geçiyor sütaş ineği diye
Lasenzanın bilmem kaç kat büyütenlerinden almıştım 4-5 tane onları kullanıyorum hala. Onlarla hayat çok güzel de işte, sırtı açık bir şey giyince bitti, yatakta çıkarınca bitti
Allahtan mayolardada destekli olanları ürettiler. Bir zamanlar yoktu. Onlarda da denizden çıkınca önce biraz suyunu sıkmak gerekiyor ama olsun. Gene de üçgen mayolara falan çok özeniyorum. Yeniden 38 bedene düşersem küçük müçük alıcam onlardan.
kilo alımından esneklik yapmış olabilir canım. kg alırken büyür gögüsler birde özel dönemlerin yakınsa onda da hassaslaşıyor. birde serbest dolaşmaya alışık değilse yadırgıyordurYa yeri gelmişken sorayım
Son zamanlarda sutyensiz gezerken göğüslerim ağrıyor
Normal midir
Önceden hiç giymezdim evdeyken şimdi birkaç saat sonra ağrı yapmaya başlıyor
Aşağı çektiğinden midir acaba
Nasıl sutyenler onlar anlamadımBilemiyorum açıkçası
Herhalde güzel dekolte yaratıyordur
Şu içinde üç çizgi şeklinde destek olan sutyenler güzel dekolte yaratıyor ama
Aklınızda bulunsun kızlar
Çok güzel toparlıyor
Benim aynı böyleDün ekşide cansu taşkın başlığına baıyordum. Estetik var mı ki diye çok merak etmiştim. Orda biri gerçek kadın böyle olur diye paylaşmış bir foto:
http://mag.lesgrandsducs.com/wp-content/uploads/2014/11/Lara-Stone-9.jpg
Meme içerir dikkatli açın fotoyu. Çok içim gitti.Velvette şöyle bir meme sahibi olmak nasıl bir his acaba?
kilo alımından esneklik yapmış olabilir canım. kg alırken büyür gögüsler birde özel dönemlerin yakınsa onda da hassaslaşıyor. birde serbest dolaşmaya alışık değilse yadırgıyordur
Nasıl sutyenler onlar anlamadım
Ozelden atabilir misinçok alışıktı serbest dolaşmaya ama bu ağrı sızı çok enteresan geçmezse doktora gitmeyi de düşünüyorum
benim tahminim de kilo alımından büyüdüğü için ağırlık yapması
altan barkmenin, internetten baktım ama iç kısmını göstermediği için bilemiyorum
iç kısmı normal düz destekli değil
3 parçaya bölünmüş halde
o yüzden daha çok toparlıyor ve güzel bir dekolte yaratıyor
75i var üstelik bende
istiyorsanız özelden resmini atabilirim, zaten acayip şeklini unutmazsınız bir kere görünce
bu ara yeni moda galiba :)
şimdi buraya atmayayım giyilmiş sutyenimi tuhaf olur
http://www.filizicgiyim.com/altan-sutyen-woow-100-cd
burada buldum ama iç kısmını göstermiyor işte :/
hahah olabilirçok alışıktı serbest dolaşmaya ama bu ağrı sızı çok enteresan geçmezse doktora gitmeyi de düşünüyorum
benim tahminim de kilo alımından büyüdüğü için ağırlık yapması
altan barkmenin, internetten baktım ama iç kısmını göstermediği için bilemiyorum
iç kısmı normal düz destekli değil
3 parçaya bölünmüş halde
o yüzden daha çok toparlıyor ve güzel bir dekolte yaratıyor
75i var üstelik bende
istiyorsanız özelden resmini atabilirim, zaten acayip şeklini unutmazsınız bir kere görünce
bu ara yeni moda galiba :)
şimdi buraya atmayayım giyilmiş sutyenimi tuhaf olur
http://www.filizicgiyim.com/altan-sutyen-woow-100-cd
burada buldum ama iç kısmını göstermiyor işte :/
Ozelden atabilir misin
hahah olabilirsütyeni bende merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?