- 26 Haziran 2016
- 5
- 3
- 36
- 48
- Konu Sahibi Aylin183772u
-
Haha ay kendimi hatırladım benim de öyleydi :)
Benim 20-22 arası büyümüştü baya :)
Kadınlarda göğüs büyümesi 22ye kadar devam eder
Çok büyük değişiklik yaratmaz ama yine büyür
Yaaa bende neden olmadı bu. Büyümeyince büyümüyor. 33 yaşındayım bazı 14 yaşındakiler benden büyük memeye sahip. Ne zaman 15 kilo aldım azıcık büyüdüler ama bu sefer de göbek memeden önde
Hahahahaçaktırma şuanda benim de öyle
Göbek önde
Aslında doğumdan sonra da büyüyor diyorlar?
ben 14 yaşındayım. Bir buçuk yıl önce adet görmeye başladım her şey tamam. Boyum 165 kilom 54 ama göğüslerim büyümüyor ilk zamanlar çok az çıktı sonra hiç bir değişiklik olmadı. Liseye başladım herkesin göğüsleri baya var benim neden yok? Ne zaman ve ne kadar büyür?
Annem 75likken emzirirken 90 olmuş ama sonra içleri boşalınca baya sarkıklar şimdi.
Ben bazen diyorum bebektan sonra yaptırayım da bir kere de ben hissedeyim şöyle meme nasıl bir şeymiş. Elbiselerin içini doldurmak nasıl bir duyguymuş. 40ımdan sonra azarım valla yaptırırsam
Doğumdan sonra büyümüş ve öyle kalmış
Eskiden memeler çıkınca fincan kapatırlardı niye tas kapatmadılar
Bende bende uygun tasları bir kenara atıyorum lazım olduğunda aramayayımİşte benim çocuklarıma uygulayacağım yegane gelenek :) Annelerinin kaderini yaşamasınlar.
Bende bende uygun tasları bir kenara atıyorum lazım olduğunda aramayayım
Dün ekşide cansu taşkın başlığına baıyordum. Estetik var mı ki diye çok merak etmiştim. Orda biri gerçek kadın böyle olur diye paylaşmış bir foto:
http://mag.lesgrandsducs.com/wp-content/uploads/2014/11/Lara-Stone-9.jpg
Meme içerir dikkatli açın fotoyu. Çok içim gitti.Velvette şöyle bir meme sahibi olmak nasıl bir his acaba?
20 yaşına kadr büyür canım merak etme dha küçüksünben 14 yaşındayım. Bir buçuk yıl önce adet görmeye başladım her şey tamam. Boyum 165 kilom 54 ama göğüslerim büyümüyor ilk zamanlar çok az çıktı sonra hiç bir değişiklik olmadı. Liseye başladım herkesin göğüsleri baya var benim neden yok? Ne zaman ve ne kadar büyür?
BenimkiDün ekşide cansu taşkın başlığına baıyordum. Estetik var mı ki diye çok merak etmiştim. Orda biri gerçek kadın böyle olur diye paylaşmış bir foto:
Meme içerir dikkatli açın fotoyu. Çok içim gitti.Velvette şöyle bir meme sahibi olmak nasıl bir his acaba?
estetik şartDün ekşide cansu taşkın başlığına baıyordum. Estetik var mı ki diye çok merak etmiştim. Orda biri gerçek kadın böyle olur diye paylaşmış bir foto:
Bilemiyorum açıkçası
Herhalde güzel dekolte yaratıyordur
Şu içinde üç çizgi şeklinde destek olan sutyenler güzel dekolte yaratıyor ama
Aklınızda bulunsun kızlar
Çok güzel toparlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?