canım neden dalga geçiyosun ben burda sinir krizleri geçiriyorumÇorapları derinin içine monte ediyorsan sorun yok bence
ahh keşke imkanım olsa o göğsümü kesip içine koyabilsem çoraplarıÇorapları derinin içine monte ediyorsan sorun yok bence
Hazır göğsü kesmişken korkak davranma, portakal koyahh keşke imkanım olsa o göğsümü kesip içine koyabilsem çorapları
canım eğer görürse orada kahrımdan ölürüm ya da bir daha arayıp sormam ayrılırım. ben çok korkuyorum.. çoraptan başka büyütemiyorum ki. ya bir gün görürse ?Bence bundan sonrada çorapla devam et Ada'm sevmiş beğenmiş
canım rica eediyorum dalga geçmne. kesin senin göğüslerin büyük ve mükemmel beni anlamıyorsun çünküHazır göğsü kesmişken korkak davranma, portakal koy
özür dilerim. zaten ben değilim resimdekiler internetten buldum benim göğsüme benziyor diye koydum. ilk mesajımda belirttim zaten.Konuda açık fotolar kullanmayalım lütfen.
Koyver gitsin arkadaşım seni göğüs ölçüne göre sevecek Ada'm sevmesin yahucanım eğer görürse orada kahrımdan ölürüm ya da bir daha arayıp sormam ayrılırım. ben çok korkuyorum.. çoraptan başka büyütemiyorum ki. ya bir gün görürse ?