bi tanem bu koku sadece senin hissetmenlemi sınırlı yoksa evi odayı yatağıda kokuturmu sonra esim pastırma diye beni şutlamasın:kedi:
:kedi:eyvahedigeldismileYok canım ya herkez hissediyokafamçokkarıştı masaj yapıp oturma odasına girdim oturdum biraz sonra annem ne koktu ya kötü bir koku war diyo banada bakmıyo baksa işaret edicem anlycak sonra baktıda işaretle anlattım sustu kokusundan dolayı süremiyorum ya yatarken sürüp sabah atleti değişirsek belki kokmayız ama sen ewlisin sabah sür akşama değiş üstünü kokular sürün anlamaz opuyorumnanaktan
bende yağı war yağıyla masaj yapıyrum arada.. Bazı arkadaşlar çemen tozunu ununu başka şekillerde kullanıyorlar
bu yöntemi bende uyguladım canım harika sonuçlar veriyo
hem büyütüyo hem dolgunlaştırıyor
75 bedenden 80 bedene çıktı göğüslerim
6-7 ay kullandım
ya bunların hepsi ÖSTROJEN! memelerinizi büyütceniz die kanser olcaksınız bu gidişle dikkatli olun ya
bıktım ama bunu yazmaktan
20 yıl sonra meme kanseriyim die çıkmayın karşıma
kızdım haaa!
bende bikaç yagla masaj yapıorum aktar bunlar tamamen dogal dedi ama ne kdr dogal orası malum benneyaptımki bnde korkuyorum ama biraz dolgunluk oluyo o bile mutlu ediyo ama insanı :çok üzgünüm: napalım kullanmayalım mı :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlar biri yanıt verse ama ya lütfenn yüzeyinde kalan yağımı sürcem yoksa çemeni maskemi yapıcam nasıl olcak o iş????
adrese baktım istanbuldaki şubesi bana çok yakınmış, ürünün tam ismini söylersen daha kolay olur sanki.
teşekkürler
bende istanbuldaki şube adresni öğrenebilirmiyim