zeytinyağıyla karıştırma mevzusunu kendin mi kafandan uyguladın yoksa bi yerden mi duydun?
ömer coşkunun sitesinden baktım da çemen tozunu bulamadımlinkini atabilirsen sevinirim.
adrese baktım istanbuldaki şubesi bana çok yakınmış, ürünün tam ismini söylersen daha kolay olur sanki.
teşekkürler
haa birde bu çeme tozu denen şey yok sitesinde ve istanbula gitme sansım yok nasıl ulaşacagım aktarlarda aynısı satılıomu ne die gecio adı sen resmini çeksende koysan birde 5 gün normal oda sıcaklıgındamı beklettin canımve ne kadar sürdün nasıl sürdün masaj yaparakmı sürdün birde o caylar sadece adetinle ilgil sanrım deilmi benm ööle bi sorunum yok çaylara gerek yok o zaman bence
missed sen çemen tozunu ne kadar zaman kullandın hala kullanıyormusun eğer kullanmayı bıraktıysan ne kadar zaman geçti aradan yani etkisi kalıcımı
çementozu karısımını sürdükten sonra streçle falan sardınmı?bide baslamasan önce ve bitirdikten sonra cm olarak ölçtünmü.kaydirigubbakcemile5adet düzensizliği şikayetiyle ömer çoşkun adlı kişinin internet sitesinden bi kaç bitki çayları ve tablet siperiş verdim
bu bitkiler:
1adet hayıt tohumlu macun
1adet aslanpençesi tableti
2adet civanperçemli bitki çayı
birde kansızlık şikayetim vardı bunun içinde OPC denilen bi bitkisel toz siparişi verdim
yani OPC kara üzüm çekirdeği tozuymuş...
ama ben OPCyi fazla kullanmadım daha büyük bi kısmı duruyo
diğer ürünlerin hepsini kullandım
normalde 75 beden sütyen kullanıyodum ama küçük gelmeye başladı... 80 beden sütyen aldım oda biraz büyük oldu
ömer çoşkun bi tv proğramında çemen tozlu karışımdan bahsetti göğüs büyütmek için..
o tozdanda sipariş ettim...
o tozu zetyinyağına karıştırıp 5 gün bekletip daha sonra
akşam yatarken göğüslere iyice masaj yaparak sürdüm..
sabah yıkadım.. 2 ay devam ettim..
ve sonuca inanamadım
göğüslerim hem dolgunlaştı hem dikleşti hemde büyüdü 80 bedeni tam dolduruyo.. birazda taşıyo çok seksi görünüyo..naniknanik:kedi:
çementozu karısımını sürdükten sonra streçle falan sardınmı?bide baslamasan önce ve bitirdikten sonra cm olarak ölçtünmü.kaydirigubbakcemile5
iyice masaj yaparak yediriyosun..zaten zeytinyağında 5gün bekleyince dibe çöküyo..
o yağı iyice sürüyosun yedirene kadar streçle sarıyosun..ama mutlaka sabah uyanınca yıkaman gerekiyo kokusundan rahatsız oluyosan..
ben bazen üşeniyodum sadece ıslak bi bezle siliyodum
ürünü kulanmadan önce 75 beden sütyen takıyodum.göğüslerim çok küçüktü.. arkadaşlarım dışardan bakınca normal görünüyo deselerde benim gözüme küçük görünüyodu...
baya kullandım ürün bitene kadar
hergün masaj yaparak sürdüğüm için masajında etkisi oluyodu..
dolgunlaştı göğüslerim
önceden dekolteli bi kıyafet giydiğim zamanlarda göğüslerim küçük olduğu için birleşik durmuyodu yani çatal olmuyoduo yüzdende dekolteli giyinmekten çekiniyodum çoğu zaman
ama şimdi 80 bedeni tam dolduruyo.. dekolteli giyerkende rahatsız olmuyorum çatal oluyo yani
iyice masaj yaparak yediriyosun..zaten zeytinyağında 5gün bekleyince dibe çöküyo..
o yağı iyice sürüyosun yedirene kadar streçle sarıyosun..ama mutlaka sabah uyanınca yıkaman gerekiyo kokusundan rahatsız oluyosan..
ben bazen üşeniyodum sadece ıslak bi bezle siliyodum
ürünü kulanmadan önce 75 beden sütyen takıyodum.göğüslerim çok küçüktü.. arkadaşlarım dışardan bakınca normal görünüyo deselerde benim gözüme küçük görünüyodu...
baya kullandım ürün bitene kadar
hergün masaj yaparak sürdüğüm için masajında etkisi oluyodu..
dolgunlaştı göğüslerim
önceden dekolteli bi kıyafet giydiğim zamanlarda göğüslerim küçük olduğu için birleşik durmuyodu yani çatal olmuyoduo yüzdende dekolteli giyinmekten çekiniyodum çoğu zaman
ama şimdi 80 bedeni tam dolduruyo.. dekolteli giyerkende rahatsız olmuyorum çatal oluyo yani
missed ben çemen karışımını yapmıştım ama çok fena kokusu olduğu için bırakmak zorunda kaldım.senin aldığında çok kokuyr mu böyle pastırma gibi.bütün odayı koku salıyor mufisfisfis bi de bu çemen karışımı eklem yerlerine sürüldüğünde boy uzatıyormuş kızlar aklınızda bulunsun:)
Çemen tohumu tozu tüm aktarlar da var mı yoksa ömer coşkuna özel bir karışım mı? son kez denemek istiyorum bu karışımı da eğer sonuç vermezse ameliyat artık mecburen(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?