- 10 Ekim 2021
- 72
- 46
- 8
- 34
- Konu Sahibi Asosmerve27
-
Nerdeyse 5.5 aylık olduk, sütüm yeterli oldu hep. Ama 40lıkken asla fışkırma olmadı. İlerde belki olur belki olmaz, önemli de değil. Kimseye sütünüze memenize anneliğinize laf etme fırsatı vermeyin. Önünü alamazsınız.Merhaba göğsümü sıkınca sütüm fışkırmiyor. Damla damla süzülüyor. Bebegim 40 günlük.Bebeğimin kilo alimi normal şükür. Ama annem bizim göğsümüzü sıkınca karşı duvara fışkırırdı diyor. Senin ne biçim memen varmış diyor. Benim moral bozuldu. Fışkırması mı gerekli yani. Goğsümun siyah kısmını Sıkınca Gögüs ucumdan damla damla süzülüyor sadece.
Kilo alımı iyiyse cisli bez sayısı iyiyse huzursuzluğu yoksa doyuyordur gerisini boşver. Sen sadece protein ağırlıklı beslenmeye çalış gerisine kulağını kapatMerhaba göğsümü sıkınca sütüm fışkırmiyor. Damla damla süzülüyor. Bebegim 40 günlük.Bebeğimin kilo alimi normal şükür. Ama annem bizim göğsümüzü sıkınca karşı duvara fışkırırdı diyor. Senin ne biçim memen varmış diyor. Benim moral bozuldu. Fışkırması mı gerekli yani. Goğsümun siyah kısmını Sıkınca Gögüs ucumdan damla damla süzülüyor sadece.
Merhaba göğsümü sıkınca sütüm fışkırmiyor. Damla damla süzülüyor. Bebegim 40 günlük.Bebeğimin kilo alimi normal şükür. Ama annem bizim göğsümüzü sıkınca karşı duvara fışkırırdı diyor. Senin ne biçim memen varmış diyor. Benim moral bozuldu. Fışkırması mı gerekli yani. Goğsümun siyah kısmını Sıkınca Gögüs ucumdan damla damla süzülüyor sadece.
Hersey iyi çok şükür ama akşamları çok huzursuz mama vermeden uyuyamıyorKilo alımı iyiyse cisli bez sayısı iyiyse huzursuzluğu yoksa doyuyordur gerisini boşver. Sen sadece protein ağırlıklı beslenmeye çalış gerisine kulağını kapat
Ne bileyim yaa 1. Çocuğumda daha rahattim ama bunda niye böyle bilmiyorum ben de çok kötüyüm ailem deNerdeyse 5.5 aylık olduk, sütüm yeterli oldu hep. Ama 40lıkken asla fışkırma olmadı. İlerde belki olur belki olmaz, önemli de değil. Kimseye sütünüze memenize anneliğinize laf etme fırsatı vermeyin. Önünü alamazsınız.
İnşallah bu bebeğimde neden bu kadar kötü oldum bilmiyorum. Annem 1. Çocuğumda böyle değildi hep bana moral verirdi ama bunda yerle bir oldum resmenSana tavsiyem kimin ne dediğine hiç takılma. Sütüm yetiyor mu diye bir psikolojiye girme. Bol su iç, beslenmene dikkat et, dinlenmeye çalış, bol bol emzir ve sütünün yettiğine inan. Senin memene laf eden kadına da, sen ne biçim anasın, bu nasıl üslup de...
Off bu anneler büyükler, onlara kalırsa en mükemmel onlarmış zamanında, ben hiç memesinden süt fışkıran duymadım bebeğin doyuyosa sıkıntı yoksa kendine boşuna dert edincek şey aramaya gerek yok bi ben mi böyle şeylerde amaaan diyip geçebiliyorum kendinizi boşuna üzmeyinMerhaba göğsümü sıkınca sütüm fışkırmiyor. Damla damla süzülüyor. Bebegim 40 günlük.Bebeğimin kilo alimi normal şükür. Ama annem bizim göğsümüzü sıkınca karşı duvara fışkırırdı diyor. Senin ne biçim memen varmış diyor. Benim moral bozuldu. Fışkırması mı gerekli yani. Goğsümun siyah kısmını Sıkınca Gögüs ucumdan damla damla süzülüyor sadece.
Bebeğin bezi iyi hamdolsun akşamları huzrsuz oluyor mama vermeden uykuya geçemiyorCahil kimseleri duymayın. Kendine güven ve bebeğin Bez takibi ile doyduğunu anlarsın zaten.
3 çocuk büyüttüm, ve nerdeyse hiç birzaman göğsümden süt fışkırmadı...sizinki gibi damla damla geldi çoğu zaman...çok şükür üçüde sağlıkla büyüdü... Sütümün yetmediğini hissettiğim durumlarda doktor tavsiyesi ile de mama da verdim, ama emzirmeye de devam ettim..Merhaba göğsümü sıkınca sütüm fışkırmiyor. Damla damla süzülüyor. Bebegim 40 günlük.Bebeğimin kilo alimi normal şükür. Ama annem bizim göğsümüzü sıkınca karşı duvara fışkırırdı diyor. Senin ne biçim memen varmış diyor. Benim moral bozuldu. Fışkırması mı gerekli yani. Goğsümun siyah kısmını Sıkınca Gögüs ucumdan damla damla süzülüyor sadece.
Şu andan itibaren herseyi akışına birakacağim inşallah3 çocuk büyüttüm, ve nerdeyse hiç birzaman göğsümden süt fışkırmadı...sizinki gibi damla damla geldi çoğu zaman...çok şükür üçüde sağlıkla büyüdü... Sütümün yetmediğini hissettiğim durumlarda doktor tavsiyesi ile de mama da verdim, ama emzirmeye de devam ettim..
Bana da sütümün az olduğunu söyleyip kendimi yetersiz hissettirenler çok oldu..buna çok üzüldüğüm, ağladığım zamanlarda oldu..bi de lohusalık psikolojisi ile daha hassas oluyor o dönemde anneler..daha anlayışlı davranıp, destek olmak moral vermek lazım ama nerdeee..
Bu yüzden siz söylenenleri önemsemeyin, elinizden geldiğince bebeğinizi emzirmeye çalışın, damla damla da olsa sütünüz bebeğinizin midesine gidiyor sonuçta...söylenenleri çok takıyorsanız kibarca olumsuz etkilendiğinizi belirtin.. ve bebeğinizle geçen bu güzel günlerin tadını çıkarın, çünkü bi daha geri gelmiyor o minnak tatlış halleri..
Biz doğuruyoruz, yakınımızdakiler lohusa oluyor sanki. Belki annenin de sorunları vardır, kendiyle ilgili. Duymamaya, umursamamaya çalış. Her hamilelik, her doğum farklı derler. Yüklenme kendine. Bebeğin biraz daha büyüsün her şey eskisinden daha da iyi olur inşallah.İnşallah bu bebeğimde neden bu kadar kötü oldum bilmiyorum. Annem 1. Çocuğumda böyle değildi hep bana moral verirdi ama bunda yerle bir oldum resmen
İnsallahBiz doğuruyoruz, yakınımızdakiler lohusa oluyor sanki. Belki annenin de sorunları vardır, kendiyle ilgili. Duymamaya, umursamamaya çalış. Her hamilelik, her doğum farklı derler. Yüklenme kendine. Bebeğin biraz daha büyüsün her şey eskisinden daha da iyi olur inşallah.
Humana still tee uyku ve su bunlar çok iyi geliyor. Uykusuzsaniz ve az su içiyorsanız sütünüz az olur. Beslenmeniz yetersizse yani karbonhidrat ağırlıklıysa sütünüzun yarari az olur. O yüzden kaliteli beslenin bol su vakit buldukça uyku. Kendinize de still tee keyfi yapin arada. Ilık duş.en önemlisi sütüm yok mu diye endişe etmeyin. Kendime günlerimi harap ettim sütüm az diye emzirme kampları yaptım günlerce uykusuz kaldım. Amaaan noldu yanii emzirdim 20 ay ne olacak sankiHersey iyi çok şükür ama akşamları çok huzursuz mama vermeden uyuyamıyor
Anne de bunu yapıyorsaMerhaba göğsümü sıkınca sütüm fışkırmiyor. Damla damla süzülüyor. Bebegim 40 günlük.Bebeğimin kilo alimi normal şükür. Ama annem bizim göğsümüzü sıkınca karşı duvara fışkırırdı diyor. Senin ne biçim memen varmış diyor. Benim moral bozuldu. Fışkırması mı gerekli yani. Goğsümun siyah kısmını Sıkınca Gögüs ucumdan damla damla süzülüyor sadece.
Ayy onşallah hayırlisiyla ben de emzirmek istiyorum 20 ayHumana still tee uyku ve su bunlar çok iyi geliyor. Uykusuzsaniz ve az su içiyorsanız sütünüz az olur. Beslenmeniz yetersizse yani karbonhidrat ağırlıklıysa sütünüzun yarari az olur. O yüzden kaliteli beslenin bol su vakit buldukça uyku. Kendinize de still tee keyfi yapin arada. Ilık duş.en önemlisi sütüm yok mu diye endişe etmeyin. Kendime günlerimi harap ettim sütüm az diye emzirme kampları yaptım günlerce uykusuz kaldım. Amaaan noldu yanii emzirdim 20 ay ne olacak sankikeşke arada bir mama verip dinlenseydm elinden geleni yap gerisi takdiri ilahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?