Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüsleri sıkılaştıran formül

C

camelia87

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi camelia87
Göğüsleri sıkılaştırıyor
4 kaşık süzme yoğurt ve 2 yemek kaşığı yeşil çayı karıştırın. Karışımı göğüslerinizin üzerine sürün, 10 dakika bekletin ve sonra yıkayın. Ardından da cildinizi yine bitkisel kökenli - adaçayı ve kekik yağı gibi cildi sıkılaştırıcı bir yağ ile nemlendirin. Böylece hem cildinizin nem ve yağ dengesini düzenleyecek hem de göğüslerinizin sıkılığını artıracaksınız
bu bilgiyi paylasmak istedim umarim isinize yarar:=)

• Konu Sahibi camelia87
cok güzel denemek lazım
peki kullanıpta sonuç alan varmı bu karışımdan bırde ne kadar zamanda etkısını gösterıyo bilgilendırırsen sevınırım yada kullanan bırı varsa bılgı versın arkadaşlar

• Konu Sahibi camelia87
Şu yogurlu yeşilcaylı karışımı 2-3 defa denemiştim , bir işe yaradıgını görmedim ama kokusu iğrenc dayanılmaz onu biliyorum . Uzun süreli uygulamada işe yarar belki bilmiyorum ama bana biraz imkansız gibi geldi . En güzeli yeşil cayı içmek , yogurtta güzel nemlendiriyor bu kesin :)) tek çaresi spor yapmak aslında başka yolu yok .

• Konu Sahibi camelia87
bende yeşil çay içiyorum iki günde bir..yeni başladım bi hafta oldu..ama sadece göğüs için değil birçok şeye iyi geliyo..bencede dışardak takviye uygulamaktansa için daha iyi...

• Konu Sahibi camelia87
yeşil çay gerçekten mükemmel ... cildime iyi geldi ve yağlarımı atmıştım sayesinde...

• Konu Sahibi camelia87
arkadaslar ya yeşil cayı nasıl içiyosunuz tadı berbat geliyo bana

• Konu Sahibi camelia87
bende içemiyorum hele sıcak hiç mi hiç içemiyorum birazcık soğuyunca hemencik bitirmeye çalışıyorum çaykurun teneke kutuda bergamut aromalısı varmış onun tadı biraz daha iyi diyorlar birde onu dene istersen:1hug:

• Konu Sahibi camelia87
ise yaramasada denemekten bisi cikmaz aksine ise yaramasa bile cildiniz acisindan yarar cunku yesil cayin bicok yarari var ben eminim cunku kulaniorum hep
mesela
Yeşil çay özelliklere gözlere iyi gelmektedir.Çayla yapılan kremler cildin PH 'ına uygundur fakat açık yaralarda kullanılmamalıdır.Banyo ve güzellik ürünlerindede kullanılır.İçerdiği bitki yağları ile cildi nemlendirir.Güneş yanıklarına karşı cildi korur.Cildi besler ve erken yaşlanmaya karşı koruyucu etkiye sahiptir.
ayrica ben yesil cay ve bali karistirip cildime maske uyguladim cok etkili canlandirio ozelikle cillerim kayboluo

• Konu Sahibi camelia87
merhaba bu yeşil çayı aktarlardanmı alalım yokya süper markeylelerdenmi

• Konu Sahibi camelia87
merhaba bu yeşil çayı aktarlardanmı alalım yokya süper markeylelerdenmi

aktarlardanda alabilirsin süper marketten de
aktarlara güvenmiyorum diyorsan süper marketten al
ben süper marketten almıştım:1rolleyes:

• Konu Sahibi camelia87
yeşil çay gerçekten mükemmel ... cildime iyi geldi ve yağlarımı atmıştım sayesinde...

yeşil çay içerek yağlrından mı kurtuldun ?? ne kadar zaman içtinki ????

• Konu Sahibi camelia87
ben yesil cay ve bali karistirip cildime maske uyguladim cok etkili canlandirio ozelikle cillerim kayboluo

nasıl yaptın bu maskeyi bize de anlatırmısın cnm

• Konu Sahibi camelia87
ben yesil cay ve bali karistirip cildime maske uyguladim cok etkili canlandirio ozelikle cillerim kayboluo
nasıl uyguladın bu maskeyi bize de anlatırmısın cnm

• Konu Sahibi camelia87
cok afedersin cevap cok gec oldu giremedim uzgunum
yesil cay yani ictigin ve demlenmis olan yesil cay olucak bi yemek kasigi kadar ve icine bir kasikda cicek bali ekliosun ve pamuk yardimiyla yuzune suruosun cok degil 5 DK felan bekletiosun canlandirio siyah noktalara yi geliyor bir yerde okudum yine ayni tarifin farklisi olarak limon ve çiçek balini da ayni sekilde uygulaya bilirsin kesinlikle harika bi sonuc verdi bende umarim ise yarar:)

• Konu Sahibi camelia87
ya ben de cevabını çok geç gördümm ayrıca önemli deil ne demek teşekkür ederim cevabın için deniycem inş. işe yarar

• Konu Sahibi camelia87
yesil cayi nerdeyse bir yila yakin zamandir iciyorum yogun bir is hayatim olmasina ragmen cildim cok guzellesti tavsiyem yesil cayi icmeniz arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…