gögüs ucundan ölçdüğümde 82 ydi şuan 83, 1 cm. büyüme yada dolgunlaşmadan kaynaklı bi fark var.emin olamadığım için sonraki gün bir daha ölçdüm,sonuç yine aynı.
jel'in kokusuna gelince bildiğin çilek kokusu.sürerken yoğun hissediliyor daha sonra hafif kalıyor.
bu arada bugün itibariyle 12.gün.
mrb arkadaşlar. benim 2 gün sonra bir ay olacak . 78 cm ile başladım şu anda 82 cm ve göğüslerimde dolgunluğu hissediyorum. probustta farkettiğim başka bir şey var. mesela utanırım aslında sölemeye ama :kedi: benim göğüüslerim çok ayrıktı köçük olmasından kaynaklanıyodu sanırım , şu anda birleşik gibi yani dekoltem oldu:) . bu çok hoşuma gitti:)
bakalım daha kutunun yarısı duruyo. etkilerini zaman buldukça yazıcam. zemuszemus
süpeeer yaaaa bu arada sen kaç yasındasın kardesimkaydirigubbakcemile
beni ümitlendirdiniz şimdi. ama büyüyüp de küçülürlerse çok üzülürüm yaa.ondan korkuyorum.
bir kutu 99 lira demişsiniz. peki ne kadar süre gidiyor.
bir de ben göğüs kafesim geniş herhalde.ama önemli olan göğüs ucu ile göğüs altındaki ölçünün arsındaki fark. fark büyüdükçe cup ölçüsü artıyor diye biliyorum.
doğru mudur?
benim göğüs ucundan 83, göğüs altından da 77... 6 fark var yani A cup. 9 ayda 8 cm ihtimali varsa 91 olur. 91-77=14 e çıkar fark.
bu da dolu dolu B cup olur şaka mı?
ben tanıtımlara denk gelmediğim ama müşteri hizmetlerindeki bayanlardan biri 3 aydan itibaren istenilen dolgunluğa ulaşılmaya başlanır,bazılarında ilk belirtiler ilk haftada bazılarında birkaç ayda ortaya çıkar dedi.en az 3 ay kullanılması gerekirmiş.istenilen büyümeyi elde ettikten sonra da ara sıra krem sürülmeliymiş (gün aşırı degil de mesela 15 günde bir gibi) valla krem 250 ml. ama, bence 2 ay olmasa bile 1,5 ay rahat yeter
ece_ilke cim nasıl gidiyo gelişmeler...
kullanıyorum hala :) pek bi gelişme yok.hala bir cm'lik bir fark var.olursa olur olmazsa olmaz modundayım.
ben ara ara yazıyorum zaten,gelişme olursa muhakkak haber veririm.
nerelerdesin kanka yaaaa taaaa gerilerden buldumda baslığına bi yazayım dedim meraktayım bu krem için arastırmalarımda senin yerin çook önemli habersiz bırakma bizi noluurkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ya 1 cm'lik ilerleme kaydettim hala aynı : ) fakat şu da var;bir hafta sürmedim ben : ))
ama şimdi ara vermeden kullanmaya devam edicem.inan buraya iyi şeyler yazmayı herkesten daha çok istiyorum ama şimdilik bu kadar.jel bittikten sonra devam edip etmicegime karar vericem.buradan paylasırım zaten.
canım bildiğim kadarıyla bu tür kremleri hada hapları en az 1,5 2 ay ara vermeden kullanmak gerekiyomuş ara vermeseydn belki daha fazla fark olabilirdi ama inş. faydasını görürsün..güzel haberlrn bekliyoruz :))
senin adına sevindim gerçekten.sakıncası yoksa yaşını ögrenebilir miyim?ve sigara kahve vs.gibi alışkanlıkların varmı?çünkü bunlar da etkiliyor diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?