- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Selam bayanlar geçen sene eylülde hastaneye yatmştm . Akciğer embolisi olmştum . Sağ bacağımdaki kan pıhtısı akciğerime attı . Ölümden döndüüm yoğun bakımda yattım . Ama şimdi iyileştim sadece günde bir tane corasprin kullanıyorum . Ama bi sorun var ki hastalığımdan sonra ortaya çıkan ve artık son zamanlarda ortaya çıkan göğüs batmaalarım . bi anlık geliyo 1 2 saniyede yada 1 dakikada geçiyor . nefes alınca daha da hissediyorum . iç hastalıklarına gittim kalbime baktılar sorun çıkmadı . Özele gittim kalbimde ordada sorun çıkmadı . Göğüs polikliniğine yolladılar gittim aralıktan önce randevu veremeyiz dedi ege üniversitesi hstanesi bende adama o zamana ölürüm deyip almadım tam eve gidecektim yine batmalar başlaynca hastanedeyken acile girdim . Orda kandaki oksijene hemoglobine falan baktılar göğüs filmi çektiler ekg çektiler damar yolu açıp kan alıp baktılar bişey çıkmadı . Neden olabilir bu batmalar dedik birşey söylemediler doğru ddürüst . Şimdi yine başka hastahaneden randevu aldım göğsten .. Bıktım artık .. Doktorlarda doğru dürüst bakmıyorlar ..
Bu batma neden olabilir neden .. Bi anlasamm .. Bilen anlayan var mı ? Soğuk algınlığı vs. gibi bişey dğeil bu 1 yıldır devam ediyor ..
Bu batma neden olabilir neden .. Bi anlasamm .. Bilen anlayan var mı ? Soğuk algınlığı vs. gibi bişey dğeil bu 1 yıldır devam ediyor ..