Göğüs ve karın estetiği olacağım:)

Brc40

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2019
2
2
45
Merhabalar yeni üye oldum ben . 20 gün sonra göğüs küçültüp dikleştirme, liposuction ve tam karın germe ameliyatı olacağım. Bu ameliyatların hepsini aynı anda olanların yorumlarına ihtiyacım var. Ağrı konusunda endişeliyim. Yorum yaparsanız memnun olurum .

Merhabalar yeni üye oldum ben . 20 gün sonra göğüs küçültüp dikleştirme, liposuction ve tam karın germe ameliyatı olacağım. Bu ameliyatların hepsini aynı anda olanların yorumlarına ihtiyacım var. Ağrı konusunda endişeliyim. Yorum yaparsanız memnun olurum .
Tam karın germe de endoskopik ise ve lipo da klasik lipo değilse çok daha acısız ve çabuk iyileşecektir ben çok araştırdım henüz yaptırmadım.Bu operasyonların yoğun bakım ünitesi olan bir hastanede yapılması gerekiyor.Dr unuzu da yazarsanız aynı dr a opr yaptıranlar da çıkar belki birebir görüş alırsınız.Sağlıklı mutlu bi şekilde çıkarsınız dilerim

Ben büyülttürdüm ve liposuction yaptırdım. İstanbulda oldum doktorum yabancıydı ve ben şuan çok memnunum. Ameliyat olalı 1 ay oldu ağrılarım hafifledi fakat biraz ödemim var onunda en kısa sürede geçeceğini söyledi doktorum.

Ben göğüs küçültmeyi 5 yıl önce oldum,1hafta öncede tam karın germe ve liposiuction yaptirdim.Acikcasi hepsini birarada yaptirdiginizda goguslerinizde herhangi bir agri yasayacaginizi sanmiyorum.karin germede ilk 3gun biraz zorlu geciyor ama sonrasinda hergün kendinizi daha iyi hissesiyorsunuz.

Ben göğüs küçültmeyi 5 yıl önce oldum,1hafta öncede tam karın germe ve liposiuction yaptirdim.Acikcasi hepsini birarada yaptirdiginizda goguslerinizde herhangi bir agri yasayacaginizi sanmiyorum.karin germede ilk 3gun biraz zorlu geciyor ama sonrasinda hergün kendinizi daha iyi hissesiyorsunuz.
Çok teşekkür ederim ☺️

X