göğüs ucundaki şeyler?

humeyyra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
1.153
1.355
kızlar göğüslerin ucundaki yağ bezesi gibi nokta nokta olan şeyler nasıl gider? bilen var acaba
göğüs ucundan kastım kahverengi yuvarlık kısımda olan yağ bezesi şeklindeki şeyler. yoksa göğsün en ucundan bahsetmiyorum. yanlış anlaşılmasın

Son düzenleme:
Bende bahsettiginiz seylerden yok. O gogus ucunun kenarinda kabartilar olur ama o da emziren bayanlarda hamile bayanlarda olur genelde. Benimkiler dogumdan bir sure sonra kayboldu

Konu sahibinin sordugu sanirim ucunun hemen cevresinseki sikinca beyaz bi sey cikan benekler. Ben onlari yag bezesi saniyordum. Ama benim merak ettigim tam ucundaki pturumsu seyler. Baskasinda da var mi bilemedim.

Özellikle yumurtlama döneminde bazen göğüslerde sızıntı olabiliyor.
Muhtemelen onların tortularıdır

bende de bikaç ay önce çıktı, egzama falan sandım, cilt doktoruna gösterdim. yag bezesi, yapılacak bişey yok dedi. ama bir yolu olmalı ya...

Hayir arkadaslar onlar normal degil. Yag bezesi onlar ve Allah korusun bazi doktorlar kansere kadar yolu var diyor.
Yani dikkat etmek lazim. Emziren annelerin de beyaz beyaz kabarcilari sütlerin orda birikmesiymis. Temizlige dikkat etmek lazimmis.

normal olup olmadığını bilmiyorum ancak gitmesi için bir yöntem varsa öğrenmek istiyorum.
internette araştırdım genelde hamilelik döneminde yada adet düzenleyici ilaçlar neden oluyormuş.

X