Göğüs ucum yok bebeğimi nasıl emziricem???

nehir426

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
80
1
28
Antalya
Arkadaşlar 1 sene 3 aylık evliyim. Hamile kalmayı düşünüyorum artık ALLAH izin verirse. ama bebeğimi nasıl emziricem bilmiyorum çünkü göğsümün ucu yok!! yani içe göçük gibi. Aynı sorunu olanlar lütfen bana yardım edin napıcağımı hiç bilmiyorum sonradan çıkar mı yada operasyonla mı çıkartılıyor??

malesef benimde yok doğum yaptım hastanede kızımı emziremedim eve geldik göğüs pompası göğüs ucu aldım çok zorlandım göğüsüm yara oldu kızımı emzirmekte çok zorlandım artık çekiştirmekten harap olmustum ikibucuk ay anca emzirdim sitresten sütüm olmadı.sonradan operasyonla düzeleceğini öğrendim bir ara kafaya takmıstım ikinci bebeğimdede bunları yaşamak istemiyorum çok zor yaşayan bilir

off yaa gerçekten mi? stres oldum şimdiden hamilelik döneminde kendiliğinden çıkanlar da oluyormuş ama ne bileyim bana evlenince çıkar demişlerdi çıkmadı napalım RABBİM verir kolaylığını inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…