Ben,m oğlum şu anda 8.5 aylık. Ben 3 aylıktan beri çalışıyorum. O donemden beri de surekli sağmış oldugum sutleri iciyor. Ama oyle gunler oncesinden sagıp dolaba koyulmus degil, o gun is yerinde sagdıgımı ertesi gun dolaptan çıkararak veriyorum. Boylece dipfirze girmedigi icin donup çözülüp tadı değişmemiş oldu. Bu sütleri icmeyen bebekler bence biberona alışık olmadıkları için içiyolardır. Ben 1 hafta uğraşmıştım biberon kabul ettirene kadar mesela. siz de azimle deneyin biberona alıştırın
architect83 teşekkür ederim yazdıkların için, ben de 14 Mayısta işe başlıyacağım,işte sağacağım, inşallah alır diye endişeleniyordum. Dediğin gibi biberona alışık değil onun da etkisi var. Birde son 2 aydır oğlum ara ara emmeyi red ediyor, açıkçası biberona alıştırmak aklımdan geçti denedim beceremedim, bir de emme sorunu devam edince bırakmasından da korktum. İşte sağdığım sütleri de bakıcı ya kaşık maması şeklinde verecek yada mecbur biberona alıştıracağız, son 3 aydır 500,350 ve 300 gr aldı dr ek gıda dedi ama ben süt ağırlıklı gidiyorum, ek gıdayı az az veriyorum, kilo alımı az olunca sütüm varken onu içmemesi canımı sıktı, evde şimdi sağmıyorum bile her an emrine hazır bekliyorum belli değil çünki ne zaman isteyip istemeyeceği, o yüzden dolabın alt kısmında bekletip verme olayını işe başlayınca tecrübe edeceğiz, inşallah içer.