Gögüs ucu yarası..

Benim de beter olmuştu göğüs uçları baya kaniyordu artık. en sonunda doktor garmastan pomad verdi Allah o kremi bulandan razı olsun hemen iyileştirdi kendime gelmistim.
Lansinoh falan hiçbir işe yaramamisti

Benim de beter olmuştu göğüs uçları baya kaniyordu artık. en sonunda doktor garmastan pomad verdi Allah o kremi bulandan razı olsun hemen iyileştirdi kendime gelmistim.
Lansinoh falan hiçbir işe yaramamisti
Garmastani SGK ödüyor mu peki? Ben de şuan çok acı içindeyim, bu ilacı denemek istiyorum yoksa gidişatım kötü

Garmastani SGK ödüyor mu peki? Ben de şuan çok acı içindeyim, bu ilacı denemek istiyorum yoksa gidişatım kötü
Ödemiyor diye biliyorum. Biraz pahali evet.
Gecmis olsun çok zor olduğunu biliyorum. Evinizde Hindistan c. yağı varsa onu da bir deneyin isterseniz onerenler vardi

Ödemiyor diye biliyorum. Biraz pahali evet.
Gecmis olsun çok zor olduğunu biliyorum. Evinizde Hindistan c. yağı varsa onu da bir deneyin isterseniz onerenler vardi
Karsilamiyor diye biliyorum.
Teşekkür ederim. Artık fiyatı ne olursa olsun bir an önce almam lazım çünkü emzirme cehennem azabına döndü hindistan cevizi yağı evde yok, bi tek lansinoh var o da bi ise yaramadı.

Teşekkür ederim. Artık fiyatı ne olursa olsun bir an önce almam lazım çünkü emzirme cehennem azabına döndü hindistan cevizi yağı evde yok, bi tek lansinoh var o da bi ise yaramadı.
Lansinoh sadece yumusatiyor.Bende ise yaramadi hic.Hastanede hemen dedigim karisimi yaptirmisti hemsireler.Surmustum.O iyi gelmisti.Gecmis olsun.

Merhaba çok geçmiş olsun
Doğum sonrası bende de olmuştu ve hatta bu yıllar sonrada devam etti oğlum emzirme bitene kadar ısıraa ısıra emdi hep

Yaralı göğsünüz için doktorum bana karışım kremler vermişti sizde bir danışıp alın isterseniz o acıyı hemen alıyor rahatlatıyor gerçekten lansinoh yara sonrası bende hiç işe yaramamıştı. Kullandığım karışım kremler anestol pomad -fucidin -madecassol hepsini aynı anda sürüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…