- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
- 548
- Konu Sahibi Alittlesunshine
Garmastan pomat mutlaka alın. Emzirdikçe süt gelecek. Emzirmeye devam. Ama mutlaka garmastan alın. 2 güne kesiyor acıyı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sırtınıza hafif masaj yapsınlar ve sezeryansa duş alamdgnz için sannrm ılık bezle silinin iyice. Göğüs uclariniza da çok hafif masaj ve makine varsa sağım yapın ama çok çok hafif konumda. Ucuna zeytinyagi sürün ve hep açık kalsın kapatmayın memelerinizi hava alsın. Bol bol su için ve sakin müzik açın bebeğinize odaklanın.Merhaba arkadaşlar. 2 gün önce sezeryenla doğum yaptım. Sütüm hala gelmedi.. Hatta süt namına bişey yok. Memeyi verdim ama sündürmekten mahvetti. O kadar çok canım yanıyor ki.. Ne tavsiye edersiniz? Sütüm için ne yapabilirim.. Şuan mama veriyorum![]()
Peki nasıl kullandınız silikon başlığı bebek aldı mıIlk ay aglaya aglaya emzirmistim kizimi. Yara bere catlak mahvetmisti beni. Kizim her emdiginde canimdan can cikiyordu. Tahin yagi ozel gogus ucu kremlerri kullandim ama nafile. En cok fayda eden silikon baslik olmustu bende. Sut icin bol sivi, yesillik, et/kiyma, kuruyemis (ozellikle findik) bulgur pilavi, sut caylari ve en onemlisi uyku! bunlar cok guzel sut yapmisti bende.
Çok teşekkür ederim çok sağolunBebeginiz hayirli olsun. Gonlunuzce buyutun insallah. Ne guzel ya, simdiden ozledim o gunleri
Sutu bollastiran tek sey su ve yuksek moral. Sakir sakir sutum var, yavruma yetiyor deyin. Gak dese verin, guk dese verin memeyi.
Gogus ucu icin lansinoh krem ve gumus kapak kullanmistim. Tavsiye ederim.
Benim icin de koklayin guzel yavrunuzu.![]()
Aldi canim o konuda sorun yasamadik . Tek dezavantaji elinle sabitlemen gerekiyor sık sık cunku cok cabuk cikabiliyor memeden.Peki nasıl kullandınız silikon başlığı bebek aldı mı
Ben de 9 gün önce sezeryanla doğum yaptım. İlk 3 gun sütüm çok azdı, mama takviyesi yaptık. Ben hem emzirdim, ardından biberonla mama verdim. Fakat sağ gogsum yanlış emzirmeden mastite doğru gidiyodu. Sağlık ocağındaki hemşire sıcak kompres ve masaj yap sonra da emzir dedi. Eve gelince sıcak kompres yaptım ve acıyan göğsümü dayanabildigim kadar emzirdim. Ertesi gün resmen sütüm yetti, mamayı bıraktık. Şuan sadece emziriyorum ve üç gündür de sagmaya başladım. Ne var ki göğüs ucu acısına bı çare bulamadim. Lansinoh sürüyorum vs ama onların bi faydasi yok bana. İlk 10 dk acidan bayilasim geliyo. Gümüş göğüs kalkanı almayı düşünüyorum ama emin olamadım. Garmastan önerilmiş, onu da deneyebilirim.Merhaba arkadaşlar. 2 gün önce sezeryenla doğum yaptım. Sütüm hala gelmedi.. Hatta süt namına bişey yok. Memeyi verdim ama sündürmekten mahvetti. O kadar çok canım yanıyor ki.. Ne tavsiye edersiniz? Sütüm için ne yapabilirim.. Şuan mama veriyorum![]()
Ayva Çekirdeği bulabilirsen.Saf suya yada saf gül suyuna koy.İki günde jel kıvamına gelir.Göğsüne sür,doğal olduğu için bebeğe bi zararı da olmaz.Benim göğüs ucum kopacak duruma gelmişti.Bu şekilde kurtuldum.İnşaallah sana da şifa olur...Merhaba arkadaşlar. 2 gün önce sezeryenla doğum yaptım. Sütüm hala gelmedi.. Hatta süt namına bişey yok. Memeyi verdim ama sündürmekten mahvetti. O kadar çok canım yanıyor ki.. Ne tavsiye edersiniz? Sütüm için ne yapabilirim.. Şuan mama veriyorum![]()
Madacassol krem geciriyorMerhaba arkadaşlar. 2 gün önce sezeryenla doğum yaptım. Sütüm hala gelmedi.. Hatta süt namına bişey yok. Memeyi verdim ama sündürmekten mahvetti. O kadar çok canım yanıyor ki.. Ne tavsiye edersiniz? Sütüm için ne yapabilirim.. Şuan mama veriyorum![]()
bebek emiyorsa sağım yapmayın.Ben de 9 gün önce sezeryanla doğum yaptım. İlk 3 gun sütüm çok azdı, mama takviyesi yaptık. Ben hem emzirdim, ardından biberonla mama verdim. Fakat sağ gogsum yanlış emzirmeden mastite doğru gidiyodu. Sağlık ocağındaki hemşire sıcak kompres ve masaj yap sonra da emzir dedi. Eve gelince sıcak kompres yaptım ve acıyan göğsümü dayanabildigim kadar emzirdim. Ertesi gün resmen sütüm yetti, mamayı bıraktık. Şuan sadece emziriyorum ve üç gündür de sagmaya başladım. Ne var ki göğüs ucu acısına bı çare bulamadim. Lansinoh sürüyorum vs ama onların bi faydasi yok bana. İlk 10 dk acidan bayilasim geliyo. Gümüş göğüs kalkanı almayı düşünüyorum ama emin olamadım. Garmastan önerilmiş, onu da deneyebilirim.
Emzirmek gibi olağanüstü bir deneyimin bu kadar acılı olmamasi lazımdı![]()
Sağım yapmak su anlamda işime yaradı, gece bikac kez uyanıyor ve ben çok uykusuz oluyorum. Sagdigim sütten bir miktar biberonla veriyorum. Günde sadece bir sefer biberonla vermiş oluyorum. Lansinoh sürüyorum ama açıkta bırakamadım bı turlu. Annem var evde, istemiyorum onun yanında öyle.gezmekbebek emiyorsa sağım yapmayın.
sütü gereksiz artırıp tazyiğe sebep olabilir.
zeytinyağı ya da lansinoh sürüp memeleri açık bırakın.
ayrıca bebek tam kavrayamıyor da olabilir.
emzik biberon da yanlış kavramaya sebep olabilir.
plastik varsa arada onlardan kurtulun.
zaten emiyormuş.
Bunun en iyi kurtarıcısı gümüş kapak bence. Ben doğumdan birkaç gün önce kullanmaya başladım. 22 aydır emziiryorum. Yoksa o yara ile mutlaka bir yerde keserdim emzirmeyi. Gümüş kapak pahalı gelebilir ama emzirwmezseniz zaten o para mama parası olur. Sağlıkla büyütün Bebişinizi inşallahMerhaba arkadaşlar. 2 gün önce sezeryenla doğum yaptım. Sütüm hala gelmedi.. Hatta süt namına bişey yok. Memeyi verdim ama sündürmekten mahvetti. O kadar çok canım yanıyor ki.. Ne tavsiye edersiniz? Sütüm için ne yapabilirim.. Şuan mama veriyorum![]()
Garmastan pomadi sgk karşılıyor mu acaba?Garmastan krem ve e vit. Kapsulu karistirip surmustum