- 11 Mart 2021
- 282
- 131
- 23
- 30
- Konu Sahibi Alittlesunshine
-
Merhaba bende ilkinde baya yara olmuştu göğsüm ,bundada olacak diye korkuyorm tahın yagı ıyı dediler onu suruyorm ara ara şimdiden . ama kakao yagı mı kullansam ya çok korkuyorm göğüs yarasındanSütün içinse bol bol emzirmekten başka çare yok. Bebeğin emdikçe gelecek inşallah. Süt arttırıcı doğal besinler tüket ama piyasadaki çaylar vs hikaye onu söyliyim. Sağlıkla büyüsün inşallah yavrun...
Bol bol emzirmek ve ılık duş iyi gelir sanırım ,bıde stres yapma canım Allah rızkını verır elbet sen elınden gelenı yapıyosun sonucta . ama höğüs yarası bende korkuyrm yorumları merakla beklıyrm zıra ben ılkınde çözüm bulamdm 4 ay yara olduMerhaba arkadaşlar. 2 gün önce sezeryenla doğum yaptım. Sütüm hala gelmedi.. Hatta süt namına bişey yok. Memeyi verdim ama sündürmekten mahvetti. O kadar çok canım yanıyor ki.. Ne tavsiye edersiniz? Sütüm için ne yapabilirim.. Şuan mama veriyorum
Ayy eczanede olur demiKakao yağı canım. Ben neler neler kullanmadım ki... Aklına gelebilecek her şey... Kakao yağı iki günde iyileştirdi,arada bir de zeytinyağı sürmüştüm,çok rahatlamıştım.
Çok teşekkür ederim acı duymasaam aslında emzirmekyen gocunmam ama acı mahvediyorSütün içinse bol bol emzirmekten başka çare yok. Bebeğin emdikçe gelecek inşallah. Süt arttırıcı doğal besinler tüket ama piyasadaki çaylar vs hikaye onu söyliyim. Sağlıkla büyüsün inşallah yavrun...
Yara için zeytinyağı öneririmMerhaba arkadaşlar. 2 gün önce sezeryenla doğum yaptım. Sütüm hala gelmedi.. Hatta süt namına bişey yok. Memeyi verdim ama sündürmekten mahvetti. O kadar çok canım yanıyor ki.. Ne tavsiye edersiniz? Sütüm için ne yapabilirim.. Şuan mama veriyorum
Merhaba, siz süt gelmese de memenizi vermeye devam edin, o emdikçe gelecek, sezeryan için bantlar var eczanede onu alin yapistirip duş alın, almadiginiz sürece sütünüz hemen gelmez. Bol sıvı için. Yara konusuna gelince ben 15 gün ağlamış tim yaradan, acidan. Annelik sabır işi.Merhaba arkadaşlar. 2 gün önce sezeryenla doğum yaptım. Sütüm hala gelmedi.. Hatta süt namına bişey yok. Memeyi verdim ama sündürmekten mahvetti. O kadar çok canım yanıyor ki.. Ne tavsiye edersiniz? Sütüm için ne yapabilirim.. Şuan mama veriyorum
Hayırlı uğurlu olsun öncelikle. Göğüs ucu yarası için lansinoh krem ve gümüş göğüs ucu kapakları kullanmıştım ben. Acıyı büyük ölçüde azaltıyor. İlk dogumumda gümüş kapak kullanmadım epey acı çekmiştim resmen kanlı yara olmuştu. 2.dogumda daha rahat geçti emzirme diyebilirim.Merhaba arkadaşlar. 2 gün önce sezeryenla doğum yaptım. Sütüm hala gelmedi.. Hatta süt namına bişey yok. Memeyi verdim ama sündürmekten mahvetti. O kadar çok canım yanıyor ki.. Ne tavsiye edersiniz? Sütüm için ne yapabilirim.. Şuan mama veriyorum
Olabilir ama aktarlar da daha çok bulunur bence.Ayy eczanede olur demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?