Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
silikon gogus ucuyla emzirdigim icin gogus uclari asiri yara olmustu. kaniyordu resmen. hicbir krem fayda etmedi.en pahali kremleri kullandim hic fayda goremedim.cozumu sari kantoron yagi ve zeytinyaginda buldum. ha bir de gumus gogus kapaklari almistim. sagimdan veya emzirmeden sonra ilk once zeytinyagini boca edip daha sonra gumus gogus kapaklarini kapatiyordum. hic yara olmadi sonrasindaMerhabalr ben erken dogum yaptim,cocugum kuvezde,36 gun oldu, o yuzden sagim makinesi kullaniyorum,gogus uclarim cok catladi sizliyo ve biraz sekli de degisti aslinda mustela kullaniyorum ama baska oneriniz var midir?
Merhabalr ben erken dogum yaptim,cocugum kuvezde,36 gun oldu, o yuzden sagim makinesi kullaniyorum,gogus uclarim cok catladi sizliyo ve biraz sekli de degisti aslinda mustela kullaniyorum ama baska oneriniz var midir?
Kendi sütünüzü sürün kuruyana kadar bekleyip kapatın her sağım ve emzirmeden sonra bana hemşire söylemişti bu sekilde yap diye asla yara olmadiE vitamini içeren bir göğüs ucu kremi kullanın. Bana pahalı markalarınki iyi gelmeyip, malum bebek markasının kendi kremi iyi gelmişti.
Ben yenidoğan dönemini atlattım şükür artık yara olmuyor 7 aylık :)Kendi sütünüzü sürün kuruyana kadar bekleyip kapatın her sağım ve emzirmeden sonra bana hemşire söylemişti bu sekilde yap diye asla yara olmadi
Konu dikkatimi çekti. Göğüs ucu doğumdan sonra çok hassas oluyor. Makina da iyice acıtıyor. Makinanın flanşörü büyük geliyor olabilir. Büyük olunca aşırı çekip rahatsız ediyor memeyi. Göğsün etrafını filan yağlayıp sagmaya çalışın. Ben mummy care adlı göğüs kremi kullandım doğal organik yağlardan oluşuyor yumuşacık yapıyordu. Artani da bebeğin makatta çatlak oldu oraya sürdüm ve mucizevi şekilde iyileşti doktor bile inanamadi . Ama tabi sağım yapmak ekstra zor tez zamanda bebişinize kavuşmaniz dileğiyleMerhabalr ben erken dogum yaptim,cocugum kuvezde,36 gun oldu, o yuzden sagim makinesi kullaniyorum,gogus uclarim cok catladi sizliyo ve biraz sekli de degisti aslinda mustela kullaniyorum ama baska oneriniz var midir