göğüs ucu ve kenarında kızarıklık

Nassilyani

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
608
161
103
İstanbul
selam arkadaşlar benim bi kaç gündür sütyenim ıslak oluyodu şimdide kabuk bağlamış gibi oldu bi kısmı etfafı da kızardı böyle bi durum başına gelen oldumu..

benimde beyaz bir sekilde sudyenimde bakıyordum goz yasımı gıbıydı kuruyuncada kenarı yesılce cızgı oluyor dr sordugumda buyume evresınde olabılır demıstı ama ergenlık cagındaydım bunuda belırtmek ısterım...

kanlı bir şekilde gögüsün ucundan damla geliyorsa tehlikeli bir doktora görünmen iyi olur çok gecikmeden geçmiş olsun:44:

Son düzenleme:
genel cerrahiye gitmen gerekiyor meme ucundan sıvı alıp patalojiye gönderirler.
kıtle yada elıne gelen bırseyler var mı ? benım meme ucunu sıkınca su gibi geliyordu
dedıgım gıbı sıvıyı alıp patalojıye gonderdı ıkı tanede kıtle vardı sımdılık takıpteyım bakalım bır sorun cıkmaz ınsallah ılerıde

evet sıkınca çok azıcık su geliyo ama sıkmadanda bazen ıslak oluyo sütyenm...ciddi değil diye düşünüyodum hangi bölümede gideceğimi tam bilmiyodum yardımınız için çok teşkkürler :)

bugun gidiyorum bakalım sonuç ne çıkacak nette araştırdım biraz eğer göğüsten akıntı geliyo ve göğüste ağrı yoksa bu çok ciddi bişeydir yazıyodu çok korkuyorum inşallah bir şey çıkmaz :18:

selam arkadaşlar benim bi kaç gündür sütyenim ıslak oluyodu şimdide kabuk bağlamış gibi oldu bi kısmı etfafı da kızardı böyle bi durum başına gelen oldumu..

canim sikinti yapma bu kadar prolaktinin yukselmissede boyle sorunlarla karsilasabilirsin.benim arkadasim da ayni dertten muzdaripti.
ayrica annemin de gogusunden 10 yildir akinti geliyordu hatta bir ara kana cevirmisti.sivi alip patolojiye gonderdiler cok sukur temiz cikti.damarlar catlama yaparmis kan da ondan dolayi da gelmis.akinti icin de ilac veriyorlar canim kalbini rahat tut gecmis olsun...

kızlar benim sorunum aynı değil sol gögüs ucumda böyle yağ bezesi gibi yada sivilce gibi birşey var biraz ucunu elleyince feci acı veriyor ben bunun için hangi bölüme gitmeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…