• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs ucu problemi

Kadin dpgum doktorum dedi zaten kullanmami gerci gostermedim kendisine ama bir sonraki kontrolde hemsirelerine gostericem bakalim.Benim oyle kopacak sekilde degil o pitircik.Ne zaman ciktigini da hatirlamiyorum.Ikiz oldugu icin hormonlar 2 kati herseyimi rtkiliyor.Belki daha once vardi da hormonlar tetikledi.Doktor da oyle soyledi gerci de.Ben onemsememistim.Son viraja yavas yavas girince emzirme donemi sikintilarini okuyunca aklima dustu bu gpgus ucum.Umarim sorun yoktur siz de de bende dem
Canım ben doktora gittim orda küçük bir polip oluşmuş bu bir sorun değil korkma dedi sadece buyuyormu onu kontrol et dedi koparsa veya ilerde emzirmede kopabilirmk dedim yok kopmaz düşmez düşerse de sorun olmaz dedi birde meme USG istedi her ihtimale karşı

Canım ben doktora gittim orda küçük bir polip oluşmuş bu bir sorun değil korkma dedi sadece buyuyormu onu kontrol et dedi koparsa veya ilerde emzirmede kopabilirmk dedim yok kopmaz düşmez düşerse de sorun olmaz dedi birde meme USG istedi her ihtimale karşı

Gelmis gecmis olsun.En azindan yara,catlak vs degil sorun degil demis doktor.Ben de hic olmadi gideyim bi tedbir anacli.Sagolasin bilgilendirdigin icin .

Back