Evet genel cerrahda randevu aldım benBende de olustu o.Catlak diye tahmin ediyorum.Lansinoh surmeye basladim.Et beni gibi de degil putur putur oluyor ya bu putur fazla buyumus.gibi.Umarim emzirirken sorun yasamam.Cok korkuyorum ondan.
Bir de hangi bolume gitmek gerekiyor bunu gostermek icin? Genel cerrahi mi?
Tek parça olarak demiyorum zaten o parcanin bir kısmı baya ayrılmış düşecek gibi duruyor korkuyorum düşer veya emzirmede problem olurmu dieYa gayet normal bisey bu tarif ettiğiniz. Göğüs uçları bazen parca parca ayrılmış gibi olabilir meme ucu tek parça halinde olmaz ki zaten
Evet buda düşecek gibi duruyorEt ben değildir anlattığın kadarıyla, bende de hamilelikte ya da emzirme sonrası olmuştu sanki zaten kendiliğnden düşecek gibi karardı o parçanın kökü ve çekip çıkarmıştım. Tabi sen yapma doktora git ama kötü bir şey aklına getirme diye yazmak istedim
Tek parça olarak demiyorum zaten o parcanin bir kısmı baya ayrılmış düşecek gibi duruyor korkuyorum düşer veya emzirmede problem olurmu die
Aynen kabarık pıtırcık birşey çekiyorum gelmiyor belki hızlı çeksem kopAr bile salı gününe gidecem inşallahGittiniz mi doktora ? Ne dedi bu duruma.cunku sanki ayni seyo tarif ettiniz bendekiyld.Benimki dusecek gibi degll ama ayrilmis kabarik pitircik gibi bisey.
Birde bazen kaşınıyor benimki sizde de oylemjGittiniz mi doktora ? Ne dedi bu duruma.cunku sanki ayni seyo tarif ettiniz bendekiyld.Benimki dusecek gibi degll ama ayrilmis kabarik pitircik gibi bisey.
Birde bazen kaşınıyor benimki sizde de oylemj
Kadın doğum doktorunuza bir sorun isterseniz birde ben salı günü gidince unutmaz isem yazarım buraya çünkü bende çocuk istiyorum ilerde düşmez de böyle kalırsa bebek emer de yutar düşüncesi beynimi kemirdiBende kasinti yok ama uclari aciyor,hassasiyet fazla.Lansinoh ve tahin yagi suruyorum ama pek bisey degisiyor gibi degil ki daha var doguma nasipse de
Kadın doğum doktorunuza bir sorun isterseniz birde ben salı günü gidince unutmaz isem yazarım buraya çünkü bende çocuk istiyorum ilerde düşmez de böyle kalırsa bebek emer de yutar düşüncesi beynimi kemirdi
İnşallah canım rabbim kimseye dert verip derman aratmasin insallahKadin dpgum doktorum dedi zaten kullanmami gerci gostermedim kendisine ama bir sonraki kontrolde hemsirelerine gostericem bakalim.Benim oyle kopacak sekilde degil o pitircik.Ne zaman ciktigini da hatirlamiyorum.Ikiz oldugu icin hormonlar 2 kati herseyimi rtkiliyor.Belki daha once vardi da hormonlar tetikledi.Doktor da oyle soyledi gerci de.Ben onemsememistim.Son viraja yavas yavas girince emzirme donemi sikintilarini okuyunca aklima dustu bu gpgus ucum.Umarim sorun yoktur siz de de bende dem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?