Ben yaptırıyorum, eğer kişi uzmansa 2-3 seansta biter. en kolay biten yerlerdendir.Arkadaşlar ben de yaptırmayı düşünüyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Ne kadar sürede sonuç aldınız? Benim göğüs ucumda 7-8 kök kıl mevcut. Leke falan kaldı mı? 6 ay içinde evlenicem bir an önce kurtulmam lazım bunlardan... Lütfen Yardım
cok tesekkurlerBen yaptırıyorum, eğer kişi uzmansa 2-3 seansta biter. en kolay biten yerlerdendir.
Ben yaptırıyorum, eğer kişi uzmansa 2-3 seansta biter. en kolay biten yerlerdendir.
ne kadar sürede gidiyorsunuzYüzden daha çok acıyor ancak vücudun diğer bölgeleri kadar acımıyor.
Daha önce başka yerde yaptırmıştım tek seans. %40 geri çıktı. Şimdi kalanlara yeni gittiğim yerde devam ediyorum. 2 hafta oldu yaptıralı.ne kadar sürede gidiyorsunuz
Merhaba daha önce tüyleri hiç almış mıydınız?Daha önce başka yerde yaptırmıştım tek seans. %40 geri çıktı. Şimdi kalanlara yeni gittiğim yerde devam ediyorum. 2 hafta oldu yaptıralı.
Seans sonrasında iyileşme ne kadar sürüyorDaha önce başka yerde yaptırmıştım tek seans. %40 geri çıktı. Şimdi kalanlara yeni gittiğim yerde devam ediyorum. 2 hafta oldu yaptıralı.
İzler geçti miBen de yaptırdım yaptırdığım kadın 4 5 seansta biter dedi 4 kez yaptırdım ama hala bitmedi ve lekelenme oldu sordum geçecek mi bu lekeler diye geçer dediler işlem bittikten 7 8 ay sonra
İnşallah dedikleri gibi olur iyi düşünüp araştırmak lazım
Tüyleriniz o kısımda bitti mi , seans sonrasında kabuklanma ve iyileşme süresi ne kadar oluyor iğneli deYüzden daha çok acıyor ancak vücudun diğer bölgeleri kadar acımıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?