• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gögüs ucu histetmesi

internetyeter

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2013
39
0
286
Manisa
Iyi günler
ben Agustosun basinda Gögüs ameliyati gecirdim ve 350cc Silikon kas üstü konuldu.
üC ay gecti ve meme ucunun hala daha histetmiyorum.
Bu nezamana kadar gecer ve gögsün dis tarafinda arada sirada bicak batari gibi aci geliyor.

Selamlar Yeter

Iyi günler
ben Agustosun basinda Gögüs ameliyati gecirdim ve 350cc Silikon kas üstü konuldu.
üC ay gecti ve meme ucunun hala daha histetmiyorum.
Bu nezamana kadar gecer ve gögsün dis tarafinda arada sirada bicak batari gibi aci geliyor.

Selamlar Yeter

merhaba, bende ameliyatımı eylül başında oldum ve aynı durum bende de var. doktorum bu durumun biraz zaman alabileceğini ve çok stres yapmamamı söylemişti. o batma şeklinde ki ağrılar da yine iyileşme döneminde olur demişti. benzer durumda olduğumuz için yorum yaptım ancak seni çok rahatsız ediyorsa, doktoruna en azından telefonla danışmanı öneririm. geçmiş olsun.

merhaba, bende ameliyatımı eylül başında oldum ve aynı durum bende de var. doktorum bu durumun biraz zaman alabileceğini ve çok stres yapmamamı söylemişti. o batma şeklinde ki ağrılar da yine iyileşme döneminde olur demişti. benzer durumda olduğumuz için yorum yaptım ancak seni çok rahatsız ediyorsa, doktoruna en azından telefonla danışmanı öneririm. geçmiş olsun.

Tesekürler
ben de bir kac defa Doktur beyle yazistik ve normal dedi ama ne zaman gececeni söyleyemedi 1 seneden fazla sürebilir dedi.
Ama batmalar ve agrilarim gecmesi lazim cünkü et biribirine kaynamasi 4 hafta sürür ve kemik kaynamasi bile 6 hafta sürüyor.
Yani et oldugu icin daha hizli gecmesi lazim diye düsünüyorum.

Selamlar

Merhaba siz meme başından mı oldunuz acaba ondan mı hissetmiyorsunuz. Ben meme başı kesisi ile oldum sag taraf aşırı hassas solda hala tık yok 6ay ile 1 yıl gibi bir zamandan bahsetti dr henüz bir ay oldu ilk zamanlar uysuktu o geçti şimdi biraz dahaiyi

Selam
benim gögüs altindan Silikonu koyuldu ,yani doktor bey 2-3 cm kesilecek dedi ve amaliyatan sonra 6 cm civvarinda bir kesik vardi.
Gögüs diklestirmesi yapilmadi tek silikon konuldu ici basaldi diye.
2 Doktura gitik ve birisi kas altina biriside kas üstüne dedi.
Bizde mantik olarak kas üstüne yaptirdik .

selamlar

ilk zamanlar ucu çok hassastı acıyodu dokunamıyodum ama ucundaki o his hiç kaybolmadı alt kısımları uyuşuktu onlarda düzeldi %80 oranında geri geldi hisler. doktorlarınız proteze cep açarken çok mu zedeledi acaba ondan mı hücreler iyileşmiyor

Denemeden kaynaklı olabilir high profilde bu tarz sorun yaşanabiliyormuş doktorum söyledi. Ne kadar büyük veya yüksek ona görede risk demek.

bENDE ANLAM VEREMIYORUM
Doktor bey benim gögsümü cizerken esimi disariya cikardi ,kalsin dedim halde.
Musaneye gitimde 2 hafta sonra esimide muyaneye almadi doktor bey.
Esim kimaci oldugu icinde birazda saglik sektorunda bilgisi oldugu icin rahatsiz mi oldu acaba .

slm

Benim yanımda ailem vardı dr kimseyi dısarı çıkartmadı rahat rahat onların yanında çizimini yaptı. Belki esinden rahatsız oldu belkide esinin ondan rahatsız olabilecegini düsündü. High profilde kesi yeri daha büyük oluyomuş ehhh anca sıgar degil mi. Birazdan eczaneye gidicem sinir sistemi için vitamin alcam belki ise yarar

Malesefki meme altıda olsa genelde high profillerde his kaybı sorunu olabiliyo. Sol tarafı sıkıyorum hiç acımıyo nornalde başka yerine dokunsa insen nepicim acır hiç acı yok vaybeeee :27: neyse düzelmezse tek taraf idare ederim artık :37::17:

Ben bugün bir Alman estetik uzmaninla konustum ve o da Vitamin B 6 ve 12 almami söyledi ve gögüs ucuna soguk ve sicak su ile dus yapmami söyledi.
Bu düs sinirleri yine calismasini ve rahatlamasini sagliyormus.

Back